Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ την ποιότητα της aeron αλλά πολλά λεφτά γι' αυτό που προσφέρει. Ναι μεν κατασκευή, design, εργονομία κλπ αλλά δεν θα την έβαζα καν δίπλα σε noble και titan. Αν βγάλουμε από τη μέση την anda γιατί είναι και λίγο bucket η noble την aeron τη μασάει και τη φτήνει. Μιλάμε για κατασκευές 30 κιλών με μπουκάλες class 4, full custom απο ύφασμα μέχρι δέρμα μαξιλάρια μέσης και αυχένα και ρύθμιση για την σπονδυλική, πόδια μεταλλικά, ροδάκινα αθόρυβα και κίνηση βούτυρο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο βίντεο λιγο παραπισω κάνουν συγκριτικό και δοκιμές. Για όλες τις περιπτώσεις καλύτερα μια γραφείου παρά μια gaming που δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο marketing. Αν έχετε χρόνο αξίζει να το δείτε.

Ps έχουν και Herman Miller. 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
8 ώρες πριν, prefuse είπε

Στο βίντεο λιγο παραπισω κάνουν συγκριτικό και δοκιμές. Για όλες τις περιπτώσεις καλύτερα μια γραφείου παρά μια gaming που δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο marketing. Αν έχετε χρόνο αξίζει να το δείτε.

Ps έχουν και Herman Miller. 

Οι γραφείου είναι καρέκλες που με το ζόρι φτάνουν αυχένα. Οι gaming είναι θρόνοι. Μην αρχίσουμε να μιλάμε για κατασκευή σκελετού σε καλές gaming. Οπότε παραμένει στο γούστο του καθενός. Οι γραφείου είναι μελετημένες γι' ανθρώπους 8ωρης δουλειάς και οι gaming γι' ανθρώπους που βαράνε 16ωρα στο pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Οι γραφείου είναι καρέκλες που με το ζόρι φτάνουν αυχένα.

Εγω στο γραφειο τους εχω βαλει σε ολους ergohuman*. Μια χαρα πιανει αυχενα. Κανεις δεν εχει ζητησει gaming, ουτε οι ITτζηδες

Χωρις να εχω κανει και διατριβη στις καρεκλες, οι gaming ειναι τρομερα αβολες. Περιοριζουν ωμους με τις μαλακιες φτερα που εχουν πανω και σου διαλυουν τη σταση, πως σκ@τα λεγεται το posture στα ελληνικα. Χωρια που τα πλαινα που ακουμπας τα χερια ειναι σε οσες εχω δει για πεταμα, σκληρα και αβολα.

Μια καλη γραφειου σε στηριζει εκει που πρεπει.

Προσωπικα βεβαια ουτε η Aeron με εξυπηρετει, χρησιμοποιω την embody, αλλα δε την προτεινω γιατι δεν ειναι σε καμια περιπτωση "οικονομικη" λυση.

*οχι αυτη απο πλαισιο/public κλπ

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Οι γραφείου είναι καρέκλες που με το ζόρι φτάνουν αυχένα. Οι gaming είναι θρόνοι. Μην αρχίσουμε να μιλάμε για κατασκευή σκελετού σε καλές gaming. Οπότε παραμένει στο γούστο του καθενός. Οι γραφείου είναι μελετημένες γι' ανθρώπους 8ωρης δουλειάς και οι gaming γι' ανθρώπους που βαράνε 16ωρα στο pc.

Αν έχεις χρόνο τσεκαρε το βίντεο, αναφέρει πολλά πράγματα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/8/2022 στις 3:16 ΜΜ, jimis_vts είπε

Καλησπέρα. Έχει ένα point αυτό που λες, αν ισχύει. Δεν ξέρω αν η γραφείου μπορεί να το κάνει αυτό. Το 15ωρο λιώσιμο δλδ. Κοιτάω μέχρι 200-250 περίπου. Βλέπω την m7 thesis και κάποιες anda... Άντε να διαλέξω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gapart είπε

Καλησπέρα. Έχει ένα point αυτό που λες, αν ισχύει. Δεν ξέρω αν η γραφείου μπορεί να το κάνει αυτό. Το 15ωρο λιώσιμο δλδ. Κοιτάω μέχρι 200-250 περίπου. Βλέπω την m7 thesis και κάποιες anda... Άντε να διαλέξω...

Οι anda πιστεύω είναι μέχρι τα 90 κιλά γιατί μετά σε "διώχνουν" λόγω bucket. Αν έχεις δυνατότητα πήγαινε σε secret lab titan. 

Δημοσ.

H Αeron είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Έστω και 2nd hand που την πήρα. Ούτε ψευτοδερματίνες να ιδρώνεις και να σκίζονται και αναπνέει και η πλάτη/πισινός. Φοβερά άνετη και όντως σε "αναγκάζει" να κάθεσαι σωστά στην καρέκλα. Φοβερή ποιότητα. Όπως και οι steelcase, φοβερές καρέκλες.

Δημοσ.

Δρομέας. Είχα πάρει μια από τα κεντρικά τους στα 250 ευρώ. Την έχω 4 χρόνια. Είναι όπως την πήρα καινούργια. Την χρησιμοποιώ καθημερινά για 8 με 10 ώρες. Πλάτη που αναπνέει, πολλές ρυθμίσεις, ποιοτικός μηχανισμός δεν τρίζει πουθενά, ανατομική δεν πιάνεσαι. Ότι καλύτερο. Και στηρίζουμε και τις ελληνικές επιχειρήσεις.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 29/8/2022 στις 3:46 ΜΜ, fredd0 είπε

Εγω στο γραφειο τους εχω βαλει σε ολους ergohuman*. Μια χαρα πιανει αυχενα. Κανεις δεν εχει ζητησει gaming, ουτε οι ITτζηδες

Χωρις να εχω κανει και διατριβη στις καρεκλες, οι gaming ειναι τρομερα αβολες. Περιοριζουν ωμους με τις μαλακιες φτερα που εχουν πανω και σου διαλυουν τη σταση, πως σκ@τα λεγεται το posture στα ελληνικα. Χωρια που τα πλαινα που ακουμπας τα χερια ειναι σε οσες εχω δει για πεταμα, σκληρα και αβολα.

Μια καλη γραφειου σε στηριζει εκει που πρεπει.

Προσωπικα βεβαια ουτε η Aeron με εξυπηρετει, χρησιμοποιω την embody, αλλα δε την προτεινω γιατι δεν ειναι σε καμια περιπτωση "οικονομικη" λυση.

*οχι αυτη απο πλαισιο/public κλπ

Από που πήρες την embody ?

Δημοσ.

Herman Miller και από εμένα ΑΝ υπάρχουν τα λεφτά. Χρήστης Embody εδώ και λίγα χρόνια. Απλά μαγεία, αξίζει κάθε € που έδωσα + 12 χρόνια εγγύηση.

Αφήνω και τις καρέκλες της steelcase στο τραπέζι.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προτιμήσει κάποιος gaming chair εκτός και αν είναι νεαρός σε ηλικία και την θέλει για την εμφάνιση. Με τα ίδια χρήματα αγοράζετε πολύ καλύτερη σε εργονομία office chair. 

Υπάρχουν βέβαια και οι YouTubers που δεν εξειδικεύονται σε chair reviews,  αλλά κάνουν γενικά review, χωρίς  ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στα θέματα που παρουσιάζουν και προωθούν gaming chair σαν την secret lab Titan Evo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...