Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, YellowGr είπε

Το κανει επαγγελματικα με την εννοια οτι πληρωνεται απο διαφορους για αυτο που κανει ΑΛΛΑ δεν παιζει να εχει αδεια η το οτιδηποτε ειναι ολα μαυρα , ρωτησα εναν αλλο γειτονα και μου ειπε το κανει 4 χρονια τωρα. Ο χωρος ειναι απλα το ισογειο μιας πολυκατοικιας (σαν πυλωτη σκεψου) στο οποιο εχει βαλει μια ψηλη πορτα και το εχει κανει σαν αποθηκη οποτε ακουγονται ολα συν οτι μυριζει μπογια οταν βαφει .

Δεν το κανει ποτε ωρες κοινης υσυχιας αλλα δεν γινεται με το που ξυπναω να πιω ενα καφε να ακουω τρυπανια και τροχους καθε μερα μεχρι τις 3 που ειναι η ωρα κοινης υσυχιας .

Να εχτιζαν μια πολυκατοικια το καταλαβαινω και θα εκανα υπομονη αλλα ο τυπος απλα εχει παρανομο συνεργειο και σπαει μπαλες.

αν φτιάχνει τα αυτοκίνητα τα δικά του ή των φίλων του;

9 ώρες πριν, washcloud είπε

...ή υπομένεις (αν είναι τόσο καλή περίπτωση το σπίτι), ή μετακομίζεις (. . .), ή κάνεις ανώνυμες καταγγελίες σε αστυνομίες/εφορίες (θόρυβος σε συνδυασμό με παρανομία), χωρίς να ξέρεις καν (ανώνυμες αφού) αν ασχοληθήκανε (και είναι κομπλέ ο τύπος), ή αν σε γράψανε εκεί όπου δεν πιάνει πληκτρολόγηση....Ειδικά με την αστυνομία, μπορείς να παραπονιέσαι "κάθε λίγο", σε στυλ "υπερβολικός θόρυβος από ΜΑΛΛΟΝ παράνομο συνεργείο, τί γίνεται; Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε - όχι δεν θέλω να κάνω επώνυμη καταγγελία και να μπλέξω με κα'ναν τρελό, απλά να πάτε και να ελεγξετε τα επίπεδα θορύβου, να τον πιέσετε να βάλει μόνωση, κι αν είναι παράνομος ξέρετε καλύτερα από εμενα τί να του κάνετε" κλπ.

Ανάλογα εν τω μεταξύ "τί ρόλο βαράει ο τύπος", μπορεί να έχεις και,,,μπλεξίματα (ειδικά αν είναι παράνομος "και του κόψεις το ψωμί"). Όχι ντε και καλά το πιθανότερο, αλλά.......(ανώνυμες-ξανώνυμες, οι γειτονιές "πάντα ξέρουν", ή και να μην ξέρουν, υποθέτουν...."Ποιος ήρθε πρόσφατα στη γειτονιά; Α, αυτός...Κάτσε να βάλω δυο <πρόσθεσε ό,τι εθνικότητα θες> να του τσακίσουν τα πόδια, να δούμε, ΑΥΤΟΣ ήταν...;" κτλ...(Ναι, εντάξει, πολλές ταινίες βλέπω, αλλά κι αυτές απ' τη ζωή είναι βγαλμένες ;ρ. Γενικά πάντως, η δασκάλα φωνητικής που έλεγε προηγούμενος, πιο δύσκολο να βάλει να σε "περιποιηθούνε". Ένας φαναρτζής όμως, άλλη φάση... Έχε τα όλα κατά νου λοιπόν, να μη σε ψάχνουμε, γιατί εδώ και δεκαετίες, ζούμε "περίεργες μέρες"...)

Τα περισσότερα θέματα πάντως δε λύνονται με την ρουφιανιά αλλά με απλό ειλικρινή διάλογο.

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, bitmk2 είπε

Τα περισσότερα θέματα πάντως δε λύνονται με την ρουφιανιά αλλά με απλό ειλικρινή διάλογο.

Δεν λυνεται τίποτα με διάλογο εδώ και χρόνια. Να πας να του μιλήσεις ευγενικά, θα φας και βρίσιμο μετα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, bitmk2 είπε

...θα πας να ανοίξεις ΔΙΑΛΟΓΟ, με κάποιον που εδώ και ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια έχει στήσει "παράνομο μηχανουργείο" σε περιοχή που έχει ΜΟΝΟ σπίτια, άρα ξέρει πολύ καλά ότι ΕΝΟΧΛΕΙ κοσμάκη (ίσως ΚΑΙ υποκοσμάκη - αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) και απλά τον γράφει ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΥ.....; Μπράβο. Όχι, ΜΠΡΑΒΟ.

(...κι ένα εξτρά μπράβο για την τόλμη να σκεφτείς την περίπτωση να "φτιάχνει τα δικΑ του αυτοκίνητα, εδώ και 4 χρόνια". Πραγματικά πολύ τολμηρή σαν άποψη.)

Spoiler

"-Καλημέρα! Τί λέει; Είμαι ένας νέος γείτονας και ήρθα να συζητήσουμε το ζήτημα του απίστευτα ενοχλητικού θορύβου που κάνεις όλη μέρα, πλην των ωρών κοινής ησυχίας φυσικά, που έχω παρατηρήσει ότι τηρείς απαρέγκλιτα. Ειλικρινά δηλαδή - δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσεις, απλά να κουβεντιάσουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, για να βρούμε κάποια κοινά αποδεκτή και λογική λύση στο προβλ,,,,"

"-...άντε γαμήσου μόνος σου μωρή φλωρούμπα γιατί ξύπνησα στραβά σήμερα. Συγγνώμη κι όλας ε; Άμα όμως θες, έρχομαι 3 με 5 να βοηθήσω. Συγγνώμη και για το θάρρος μιας και δεν γνωριζόμαστε."

v2 :

"-Tί θα γίνει ρε φιλαράκι; Μας έχεις φάει το κεφάλι κάθε μέρα με τους θορύβους σου. Πιο απλά κι ειλικρινά δεν γίνεται να στο πω."

"-....ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑ, έχω παραγγείλει 10 χιλιάρικα ηχομόνωση και όπου να 'ναι έρχεται. Σου ορκίζομαι, να μα τον θεό".

....όταν λες "ρουφιανιά",,,,τί ακριβώς εννοείς; Ή μάλλον, πώς χαρακτηρίζεις αυτό που κάνει ο τύπος; Έτσι από εγκυκλοπαιδική περιέργεια ρωτάω.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, bitmk2 είπε

Συμφωνώ αρκεί ο άνθρωπος να μην είναι ''μπαστουνόβλαχος'' και να θεωρεί την γειτονιά του τσιφλίκι γιατί εκέι μεγάλωσε και εσύ που μένεις εκεί 2 χρόνια είσαι ο ''ανεπιθύμητος''

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SlickNick είπε

image.jpeg.221e2d71a99d23cf86671f3f11f26434.jpeg

Θα πει κάποιος κακοπροαίρετος '' Τι του έκανε να φτάσει σε αυτό το σημείο'' εντωμεταξύ το θύμα 🤡

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους , εχω φτιαξει καφεδακι το οποιο και απολαμβανω απο τις 8 το πρωι με ησυχια , λοφι στο youtube και διαβαζω twitter. . Μολις ξεκινησαν οι τροχοι στις 9 . 

4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν λυνεται τίποτα με διάλογο εδώ και χρόνια. Να πας να του μιλήσεις ευγενικά, θα φας και βρίσιμο μετα. 

Δεν υπαρχει περιπτωση να παω να του μιλησω, αυτο σημαινει οτι αν βρεθει καποια λυση (αστυνομια κτλπ ) θα ξερει 100% οτι ημουν εγω .

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

το ΜΟΝΟ ρεαλιστικο σχολιο.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαλλον την εχεις πατησει.

Θα σου πω τι εκανα εγω με εναν οταν εμενα Αθηνα,  στην Νεα Ιωνια. Μολις μετακομισα το πηρα χαμπαρι.

Διπλα μου ακριβως, εβγαινε ο κυριος στο μπαλκονι  επινε τα ουισκακια του καπνιζοντας πουρο και ακουγε μουσικη.

Καζαντζιδη ολη μερα.

Πιανω την γυναικα του και της λεω, με ομορφο τονο> Αν δεν το κοψει θα του βαλω ενα ηχειο ακριβως διπλα του και θα του βαζω ολη μερα Iron Maiden!

Δεν φανταζεσαι τι εγινε μετα!

Χεντμπαγκινγκ και οι δυο με το Aces High!!!! Τα ειπαμε τα μιλησαμε, του ειπα τι με ενοχλει και ολα καλα.

Μετα απο αυτο το εκοψε. Τσεκαρε πρωτα αν ημουν εκει, οποτε δεν με ενοχλησε ποτε πια. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, YellowGr είπε

Το κανει επαγγελματικα με την εννοια οτι πληρωνεται απο διαφορους για αυτο που κανει ΑΛΛΑ δεν παιζει να εχει αδεια η το οτιδηποτε ειναι ολα μαυρα , ρωτησα εναν αλλο γειτονα και μου ειπε το κανει 4 χρονια τωρα. Ο χωρος ειναι απλα το ισογειο μιας πολυκατοικιας (σαν πυλωτη σκεψου) στο οποιο εχει βαλει μια ψηλη πορτα και το εχει κανει σαν αποθηκη οποτε ακουγονται ολα συν οτι μυριζει μπογια οταν βαφει .

Δεν το κανει ποτε ωρες κοινης υσυχιας αλλα δεν γινεται με το που ξυπναω να πιω ενα καφε να ακουω τρυπανια και τροχους καθε μερα μεχρι τις 3 που ειναι η ωρα κοινης υσυχιας .

Να εχτιζαν μια πολυκατοικια το καταλαβαινω και θα εκανα υπομονη αλλα ο τυπος απλα εχει παρανομο συνεργειο και σπαει μπαλες.

Ξεκινα να ψαχνεις για σπίτι φιλε!! Αλλιως ψαξε για πρωινή δουλειά , 9 με 17 να μην εχεις το θεμα εως τις 15..😂😂😂😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, bitmk2 είπε

Βασικα ο διαλογος εχει υπερεκτιμηθει ως μεσον επιλυσης διαφορων.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι έχεις προσπαθήσει και έχεις φάει πόρτα ή απλά δεν το έχεις κάνει και το αναφέρεις;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, paulok είπε

Αυτό σημαίνει ότι έχεις προσπαθήσει και έχεις φάει πόρτα ή απλά δεν το έχεις κάνει και το αναφέρεις;

Το 99% των διαλόγων σταματάνε όταν πας να μιλήσεις σε κάποιον και μολις αναφέρεις το προβλημά σου σου απαντάνε "Αντε και γ@μήσου ρε, ότι θέλω θα κάνω, ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, washcloud είπε

...θα πας να ανοίξεις ΔΙΑΛΟΓΟ, με κάποιον που εδώ και ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια έχει στήσει "παράνομο μηχανουργείο" σε περιοχή που έχει ΜΟΝΟ σπίτια, άρα ξέρει πολύ καλά ότι ΕΝΟΧΛΕΙ κοσμάκη (ίσως ΚΑΙ υποκοσμάκη - αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) και απλά τον γράφει ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΥ.....; Μπράβο. Όχι, ΜΠΡΑΒΟ.

(...κι ένα εξτρά μπράβο για την τόλμη να σκεφτείς την περίπτωση να "φτιάχνει τα δικΑ του αυτοκίνητα, εδώ και 4 χρόνια". Πραγματικά πολύ τολμηρή σαν άποψη.)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

"-Καλημέρα! Τί λέει; Είμαι ένας νέος γείτονας και ήρθα να συζητήσουμε το ζήτημα του απίστευτα ενοχλητικού θορύβου που κάνεις όλη μέρα, πλην των ωρών κοινής ησυχίας φυσικά, που έχω παρατηρήσει ότι τηρείς απαρέγκλιτα. Ειλικρινά δηλαδή - δεν θα ήθελα να με παρεξηγήσεις, απλά να κουβεντιάσουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, για να βρούμε κάποια κοινά αποδεκτή και λογική λύση στο προβλ,,,,"

"-...άντε γαμήσου μόνος σου μωρή φλωρούμπα γιατί ξύπνησα στραβά σήμερα. Συγγνώμη κι όλας ε; Άμα όμως θες, έρχομαι 3 με 5 να βοηθήσω. Συγγνώμη και για το θάρρος μιας και δεν γνωριζόμαστε."

v2 :

"-Tί θα γίνει ρε φιλαράκι; Μας έχεις φάει το κεφάλι κάθε μέρα με τους θορύβους σου. Πιο απλά κι ειλικρινά δεν γίνεται να στο πω."

"-....ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑ, έχω παραγγείλει 10 χιλιάρικα ηχομόνωση και όπου να 'ναι έρχεται. Σου ορκίζομαι, να μα τον θεό".

....όταν λες "ρουφιανιά",,,,τί ακριβώς εννοείς; Ή μάλλον, πώς χαρακτηρίζεις αυτό που κάνει ο τύπος; Έτσι από εγκυκλοπαιδική περιέργεια ρωτάω.

Ναι υπάρχει κόσμος που ανακατασκευάζει επί χρόνια δικά του αυτοκίνητα και αρέσει δεν αρέσει έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Μια ανακατασκευή κρύβει χιλιάδες ώρες δουλειάς και κάμποσες από αυτές παράγουν θόρυβο.

2 ώρες πριν, paulok είπε

Οι περισσότεροι προτιμούν να φορέσουν κουκούλα και να εκνευρίσουν τον άλλο ακόμα περισσότερο παρά να βρουν το θάρρος να πουν καθαρά το πρόβλημα τους  ζητώντας κατανόηση. Γνωστοί θρασύδειλοι που κρύβονται σε κάθε γειτονιά.

2 ώρες πριν, cumulus είπε

Βασικα ο διαλογος εχει υπερεκτιμηθει ως μεσον επιλυσης διαφορων.

Ε τότε ωτασπίδες που τις λύνουν καλύτερα! Εγώ πάντοτε βρίσκω άκρη με τους γείτονες, διότι ξέρω ότι θα τους έχω χρόνια στο κεφάλι μου αντιστοίχως και αυτοί.

Επεξ/σία από bitmk2
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...