Προς το περιεχόμενο

Bloomberg: Οι Pro εκδόσεις του iPhone 14 θα διαθέτουν οθόνες always-on


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε

Χιλιες φορες face id απο το αποτυπωμα κατω απο την οθονη. Ειδικα για οσους δουλευουουν με λερωμενα χερια δεν πιανει το αποτυπωμα.

Ενω εδω π.χ. το face id θα δουλεψει απροσκοπτα....

ka-7_14.jpg

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

3 hours ago, TaxiarhisGR said:

Χιλιες φορες face id απο το αποτυπωμα κατω απο την οθονη. Ειδικα για οσους δουλευουουν με λερωμενα χερια δεν πιανει το αποτυπωμα.

και αμα λερωνεις το προσωπο?:p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, TaxiarhisGR είπε

Χιλιες φορες face id απο το αποτυπωμα κατω απο την οθονη. Ειδικα για οσους δουλευουουν με λερωμενα χερια δεν πιανει το αποτυπωμα.

Στο νέο θα έχει ultrasonic την νέα τεχνολογία με το μεγάλο αισθητήρα . Με ένα γρήγορο πάτημα καταχώρηση αποτυπωματος. Και με 2 δάχτυλα κιολας. Εκτός και εάν είναι αποκλειστικότητα της Qualcomm. Θα δούμε. 

3 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Με το καλό και το 2030 με δακτυλικό κάτω από την οθόνη 

Το θέμα είναι να είσαι πάντα πρωτοπόρος και ινοβεσιο 

Θα το έχει το νέο όπως είπα πιο πάνω λογικά.

2 ώρες πριν, ritualistic είπε

Η apple οπως καθε εταιρεια εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της

Απο τα σχολια εδω καταλαβαινεις πολυ ευκολα ποιος δεν ειχε ποτε στη ζωη του iphone κ ομως σχολιαζει με ευκολια περι τροχων και ινοβεσιο 

Και όμως βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι επειδή την πάτησαν και μάλιστα πολλές φορές έχουν απωθημένα και τα βγάζουν εδώ. Και με το δίκιο τους. 

2 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε

Βασικα μλκς. Always on display εχει ακομα και το Nokia 7650 απο το 2002.

Ενημερώνει για ηημερομηνία, ώρα και τυχον sms η αναπάντητες. 

Symbianάρα ❤️

20220531_120025.jpg

Και μάλιστα με εντελώς μηδενική κατανάλωση εφόσον είχε transflective τεχνολογία. 

2 ώρες πριν, PLHROPPP είπε

Λοιπόν είχα iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4s, iPhone 6 Plus , iPhone 6s Plus , iPhone 7 Plus , iPhone X, iPad , iPad 2, iPad 3, iPad Air, iPad mini 4,  και έχω iPad 2021 11 pro από το οποίο γράφω τώρα νομίζω ότι ειχα μια μικρή εμπειρία από το iOS απλά μας περνάει για χαζούς δίνοντας πράγματα που στο android τα είχαν εδώ και χρόνια 

Για να τα είχες όμως όλα αυτά και να το δηλώνεις κιόλας τι φάση. Το παραδέχεσαι? Η απλά απηυδησες και εσύ όπως πολλοί άλλοι?

1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Μαζί σου. Τελικά, όμως τί μετράει: ποιος το κάνει πρώτος ή ποιος το κάνει πιο σωστά. Σαν καταναλωτής ψηφίζω με άνεση το δεύτερο. Το πρώτο είναι μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις.

Κουταμαρες. Αν εξαιρέσουμε μερικές νονειμ κινεζικές εταιρίες σε στυλ ουλεφον κλπ οι σοβαρές εταιρίες το έχουν υλοποιήσει τέλεια. Ειδικά η Χαβάη με τις υπέρυθρες βάθους αισθητήρες που είχε σε πολλά της κινητά στην μπροστινή κάμερα δεν παίζει αυτό που λες. Ούτε καν με καθρέπτη δεν το ξεγελουσε κανείς και με ταχύτητα που το face id της apple ήταν απλά ανέκδοτο. 

Οποτε εντελώς άκυρο αυτό που λες.

 

Το ψωμάκι η απλ αργεί αλλά το κάνει σωστά είναι πλέον τόσο μπαγιάτικο που ούτε σκύλος δεν το πλησιάζει..λολ

  • Like 1
  • Confused 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Σε Oneplus 8T ο under display fingerprint δε δούλευε ΚΑΘΟΛΟΥ κάτω από πολύ ήλιο... Χίλιες φορές face Id. 

Αν είχε και fingerprint πχ στο κουμπί ενεργοποίησης δε θα έλεγα και όχι, αλλά, προσωπικά, δε μου λείπει κιόλας. 

Επειδή όπως και στο Pixel 6 είναι optical. Οι Ultrasonic είναι πολύ πολύ πιο αξιοπιστοί ακόμα και με γρατζουνιές επάνω τους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να κάνω τον εξυπνο αλλά ξεκλειδωνεις το κινητο για να κανεις κατι (απαντηση,πληκτρολογηση κτλ) .

Αν εισαι στο φαναρι με μοτο -οπως εγω πολλες φορες-και απλά θελω να δω αν εχω καποια ειδοποιηση απλά ενεργοποιω την οθονη. Χωρις χρηση face id.

Δηλαδη αν ξεκλειδωσεις το κινητο με αποτυπωμα τι θα κανεις αν δεν μπορεις να το φερεις μπροστα σου? Θα πληκτρολογεις στα τυφλα?

Τελος το face id ξεκλειδωνει ειτε υπό γωνία, ειτε φορωντας κρανος(open face) ειτε γυαλια ηλιου ,ειτε κρανος και γυαλια μαζι!

Επεξ/σία από kotzak2017
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, fotoalexandros said:

1. Οδηγώ αυτοκίνητο (ακόμα χειρότερα μοτοσυκλέτα με κράνος) και θέλω να το ξεκλειδώσω π.χ. σε ένα φανάρι. 

First things first, το σεναριο να οδηγεις μοτοσυκλετα και να θες να ξεκλειδωσεις το κινητο, δεν υφισταται καν.

Οι αυτοκτονικες τασεις του Ελληναρα δεν αφορουν καμια εταιρια.

 

2 hours ago, fotoalexandros said:

2. τρέχω και πρέπει να φέρνω το κινητό στο πρόσωπο να ξεκλειδώσει κάθε φορά που θέλω να ρίξω μια ματιά στις ενδείξεις. Υπό πλάγια θέση, για μια σύντομη ματιά, ξεκλειδώνεις με αποτύπωμα χωρίς να σηκώσεις το κινητό. Είσαι σε κόσμο, σε λεωφορείο, και κάνεις διακριτικά το ξεκλείδωμα χωρίς να χρειάζεται να φέρεις το τηλέφωνο στα μούτρα σου. Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Σημασία έχει κινησιολογικά το εξής: το χέρι κινείται ευκολότερα από το κεφάλι και φτάνει σε σημεία που δεν φαίνονται, ακόμα και σε κατάσταση ανάγκης ξεκλειδώνεις χωρίς ο άλλος να το καταλάβει!   

wadafuq bro?

Αφου θες να ριξεις μια ματια, ποιο ειναι το προβλημα με το ξεκλειδωμα;

Αφου το κινητο ξεκλειδωνει με μια ματια. 😆😆😆

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
58 minutes ago, NotAliki177 said:

Ε ναι. αφού η Apple καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής. Το έχουμε πει.

Βέβαια πως γίνεται όλοι να κλαίγονται ότι δεν βγάζουν απόγευμα με iPhone ενώ στην 2η περίπτωση βγάζουν 2 μέρες (οκ υπερβάλλω αλλά βγάζεις άνετα 24 ώρες)... μάλλον οι χρήστες iPhone δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά τις συσκευές τους...

Το ότι σας το είπε αυτό ένας ταξιτζής, δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας! 😛 

30 minutes ago, poulinos said:

και αμα λερωνεις το προσωπο?:p

Θα πρέπει να σε τσιμπήσουν πολλές μέλισσες στο πρόσωπο ή να φας πολύ ξύλο ώστε να παραμορφωθείς σημαντικά για να μη σε αναγνωρίσει το face id. :) 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, fotoalexandros είπε

1. Οδηγώ αυτοκίνητο (ακόμα χειρότερα μοτοσυκλέτα με κράνος) και θέλω να το ξεκλειδώσω π.χ. σε ένα φανάρι. 2. τρέχω και πρέπει να φέρνω το κινητό στο πρόσωπο να ξεκλειδώσει κάθε φορά που θέλω να ρίξω μια ματιά στις ενδείξεις. Υπό πλάγια θέση, για μια σύντομη ματιά, ξεκλειδώνεις με αποτύπωμα χωρίς να σηκώσεις το κινητό. Είσαι σε κόσμο, σε λεωφορείο, και κάνεις διακριτικά το ξεκλείδωμα χωρίς να χρειάζεται να φέρεις το τηλέφωνο στα μούτρα σου. Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Σημασία έχει κινησιολογικά το εξής: το χέρι κινείται ευκολότερα από το κεφάλι και φτάνει σε σημεία που δεν φαίνονται, ακόμα και σε κατάσταση ανάγκης ξεκλειδώνεις χωρίς ο άλλος να το καταλάβει!   

 

δεν υπαρχει μεγαλυτερη ανεση απο το face id,  οδηγω στο αυτοκινητο και το εχω στο stand διπλα στο τιμονι, ερχεται ενα notification και χωρις να το ακουμπησω, -χωρις να αφησω τα χερια απτο τιμονι- ριχνοντας ενα νευμα ξεκλειδωνει και διαβαζω το μηνυμα, το ιδιο και οταν ειμαι στο γραφειο, μπροστα στην οθονη, μιλαω με το ενα χερι με το εσωτερικο τηλεφωνο ή ερχεται ενας συναδελφος και χτυπαει μηνυμα μπορω να το ξεκλειδωσω και να το διαβασω διακριτικα με ενα νευμα χωρις καν να ακουμπησω το κινητο

απειρες φορες εχει χρειαστει να το ξεκλειδωσω φορωντας γαντια, εχoντας βρεγμενα ή λερωμενα χερια ή κρατωντας εργαλεια δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευκολια απτο face id και οπως ειπωθηκε το face id λειτουργει και στο σκοταδι

3 ώρες πριν, fotoalexandros είπε

Είσαι σε κόσμο, σε λεωφορείο, και κάνεις διακριτικά το ξεκλείδωμα χωρίς να χρειάζεται να φέρεις το τηλέφωνο στα μούτρα σου. Σημασία έχει κινησιολογικά το εξής: το χέρι κινείται ευκολότερα από το κεφάλι και φτάνει σε σημεία που δεν φαίνονται, ακόμα και σε κατάσταση ανάγκης ξεκλειδώνεις χωρίς ο άλλος να το καταλάβει!   

 

upskirt stalker detected!

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κάνει και το προσθέτει η Apple, λογικό που το προσθέτει μόνο στα Pro, γιατι φτάνοντας στην κορυφή της εξέλιξης του Hardware, και μέχρι να δείτε κανα μεγάλο μπαμ, θα βλεπετε Software διαχωρισμούς όλο και παραπάνω για τα νέα μοντέλα. Η Google έδωσε το magic erase μονο στις Tensor συσκευές, παρότι τρέχει εξίσου σωστά και στον 765G του pixel 5. Και αυτή καλά έκανε.

Η μόνη ένσταση του έχω είναι η αίσθηση που θα δώσει και πάλι η Apple οτι έκανε κάτι που οι άλλοι δεν κατάφεραν, κάτι που έχει να γίνει ΧΡΟΝΙΑ στην αγορά των Smartphones στην πραγματικότητα. Αφού τελειοποίησε κομμάτια που ασχολήθηκε πρώτη, πλέον κάνει catch-up. Δεν είναι ντροπή.

Μετά το προπέρσινο "5G Just got real" πλέον μπορώ να περιμένω τα πάντα βέβαια..

Επίσης όχι, δε θα είναι "η καλύτερη AOD του κόσμου" κτλ κτλ. Πολλά android skins έχουν τρομερές AOD λειτουργίες και δεν έχουν επιβάρυνση στη μπαταρία που να σε κάνουν να το σκέφτεσαι. 2022 έχουμε όχι 2002.

Τέλος η μάχη Face id vs fingeprint Scanner δεν έχει νόημα. Χωράνε άνετα και τα δύο, θα έπρεπε να υπάρχουν και τα δύο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που το ένα υπερτερεί του άλλου, και οταν οι συσκευές σου ξεκινούν απο τα 900+€ δεν θα έπρεπε να σε βάλουν να διαλέξεις.

Τα ίδια και για τη Google/Sony που δεν μπορούν να βάλουν ένα απλό face unlock λες και τους ζητάμε να τετραγωνίσουν τον κύκλο.

Σφαχτείτε τώρα.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, papp0us said:

Καλά κάνει και το προσθέτει η Apple, λογικό που το προσθέτει μόνο στα Pro, γιατι φτάνοντας στην κορυφή της εξέλιξης του Hardware, και μέχρι να δείτε κανα μεγάλο μπαμ, θα βλεπετε Software διαχωρισμούς όλο και παραπάνω για τα νέα μοντέλα. Η Google έδωσε το magic erase μονο στις Tensor συσκευές, παρότι τρέχει εξίσου σωστά και στον 765G του pixel 5. Και αυτή καλά έκανε.

Η μόνη ένσταση του έχω είναι η αίσθηση που θα δώσει και πάλι η Apple οτι έκανε κάτι που οι άλλοι δεν κατάφεραν, κάτι που έχει να γίνει ΧΡΟΝΙΑ στην αγορά των Smartphones στην πραγματικότητα. Αφού τελειοποίησε κομμάτια που ασχολήθηκε πρώτη, πλέον κάνει catch-up. Δεν είναι ντροπή.

Μετά το προπέρσινο "5G Just got real" πλέον μπορώ να περιμένω τα πάντα βέβαια..

Επίσης όχι, δε θα είναι "η καλύτερη AOD του κόσμου" κτλ κτλ. Πολλά android skins έχουν τρομερές AOD λειτουργίες και δεν έχουν επιβάρυνση στη μπαταρία που να σε κάνουν να το σκέφτεσαι. 2022 έχουμε όχι 2002.

Τέλος η μάχη Face id vs fingeprint Scanner δεν έχει νόημα. Χωράνε άνετα και τα δύο, θα έπρεπε να υπάρχουν και τα δύο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που το ένα υπερτερεί του άλλου, και οταν οι συσκευές σου ξεκινούν απο τα 900+€ δεν θα έπρεπε να σε βάλουν να διαλέξεις.

Τα ίδια και για τη Google/Sony που δεν μπορούν να βάλουν ένα απλό face unlock λες και τους ζητάμε να τετραγωνίσουν τον κύκλο.

Σφαχτείτε τώρα.

To "...η Apple το τελειοποίησε" 2κ22 είναι αρκετά αστείο θα λεγα, και μια ψευδαίσθηση για τον κόσμο που δεν ασχολείται με την τεχνολογία, οπότε πιστεύει ότι ακούει. Αν περιμέναμε από την Apple θα είμασταν ακόμα στις σπηλιές.

Όντως η Apple "οδηγούσε" τις εξελίξεις αλλά εδώ και 2-3 χρόνια έχει γίνει "απλά μια εταιρία". Μια εταιρία που πλέον ακολουθεί τις τάσεις που ορίζουν άλλοι.

Επεξ/σία από NotAliki177
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Πιστεύω ότι πλέον έχει χάσει το νόημα σαν συσκευή. Δηλαδή έχει χάσει το uniqueness. Πλέον τι android τι iOS τα ίδια είναι. Ακριβώς όμως!

👀 I mean, wtf...

 Είναι και τα δύο smartphones σίγουρα. Δεν είναι καθόλου ίδια όμως. Προσωπικά ξαναγύρισα πρόσφατα σε iPhone μετά από αρκετά χρόνια σε Android και διάφορα μοντέλα. Οι λόγοι συγκεκριμένοι. Γρήγορο, αξιόπιστο, καλοσχεδιασμένο software, με άψογη διαχείριση πόρων. Updates. Mικρό μέγεθος συσκευής! Δεν υπάρχει πλέον μικρό Android. 

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

To "...η Apple το τελειοποίησε" 2κ22 είναι αρκετά αστείο θα λεγα, και μια ψευδαίσθηση για τον κόσμο που δεν ασχολείται με την τεχνολογία, οπότε πιστεύει ότι ακούει. Αν περιμέναμε από την Apple θα είμασταν ακόμα στις σπηλιές.

Όντως η Apple "οδηγούσε" τις εξελίξεις αλλά εδώ και 2-3 χρόνια έχει γίνει "απλά μια εταιρία". Μια εταιρία που πλέον ακολουθεί τις τάσεις που ορίζουν άλλοι.

 

δεν ξερετε την τυφλα σας, η μαχη πλεον ειναι μεταξυ λειτουργικων και εμπειριας χρησης,
η Apple σε μερικα χρονια θα δινει τα iphone τζαμπα και οι χρηστες θα πληρωνουν ενα ετησιο fee για να ειναι στο οικοσυστημα της, αλλωστε τα περισσοτερα κερδη της η Apple δεν τα βγαζει απο τα Mac τα ipad και τα iphones που πουλαει αλλα απο τις υπηρεσιες της

οι κολοσσοι δισεκατομμυριων κανουν πλανα δεκαετιας+ που σημαινει οτι οραματιζονται, σχεδιαζουν και εν τελει κανουν πραξη το μελλον που θα ερθει, οι υπολοιποι απλα ακολουθουν αντιγραφοντας μπας και βγαλουν κανα ψιχουλο οπως εγινε και με το ξεκινημα των smartphones,

fyi η AT&T στις ΗΠΑ αυτη τη στιγμη μαζι με τη συνδεση δινει δωρεαν ενα Samsung Galaxy S22 με μονη προυποθεση οι χρηστες να επιστρεψουν ενα  οποιοδηποτε Samsung κινητο ακομα και 10ετιας αρκει να ειναι λειτουργικο

https://www.androidauthority.com/best-att-deals-2-836102/

Επεξ/σία από Odyss3us
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, fotoalexandros είπε

1. Οδηγώ αυτοκίνητο (ακόμα χειρότερα μοτοσυκλέτα με κράνος) και θέλω να το ξεκλειδώσω π.χ. σε ένα φανάρι. 2. τρέχω και πρέπει να φέρνω το κινητό στο πρόσωπο να ξεκλειδώσει κάθε φορά που θέλω να ρίξω μια ματιά στις ενδείξεις. Υπό πλάγια θέση, για μια σύντομη ματιά, ξεκλειδώνεις με αποτύπωμα χωρίς να σηκώσεις το κινητό. Είσαι σε κόσμο, σε λεωφορείο, και κάνεις διακριτικά το ξεκλείδωμα χωρίς να χρειάζεται να φέρεις το τηλέφωνο στα μούτρα σου. Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Σημασία έχει κινησιολογικά το εξής: το χέρι κινείται ευκολότερα από το κεφάλι και φτάνει σε σημεία που δεν φαίνονται, ακόμα και σε κατάσταση ανάγκης ξεκλειδώνεις χωρίς ο άλλος να το καταλάβει!   

Ρε φίλε λες ότι θες να δεις ειδοποιήσεις. Ε πως θα τις δεις αν δεν φέρεις το κινητό στα μούτρα σου; Τι κανείς εσυ ξεκλειδώνεις κινητό και το πετάς κάτω και βλέπεις από απόσταση; Έλεος ρε παιδιά πείτε δε μ αρέσει και τέλος μη βάζετε τέτοια παραδείγματα είναι για γέλια. Μόνο το κράνος της μηχανής να δεχτώ απ ότι είπες. Ότι θα έχεις το κινητό ας πούμε στο αμάξι και ακόμα και για το δακτυλικό δε θα πιάσεις το κινητό ; Πες ότι το έχεις στο κάθισμα. Τι θα κανείς θα απλωθείς σα χταπόδι για να μη το σηκώσεις το κινητό ; 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...