Chiita Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Εχω ενα ATtiny85 το οποιο ηθελα να χρησιμοποιησω σαν mouse jiggler. Αφου εκανα τα απαραιτητα (drivers κτλ) του flashara το sketch και ολα ηταν καλα. Φυσικα δεν σταματησα εκει. Δοκιμασα αλλο ενα sketch και απο οτι φαινεται πλεον δεν αναγνωριζεται στο device manager και δεν μπορω να flasharw οτιδηποτε αλλο. Υπαρχει καποιος στη Θεσσαλονικη που εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο και ενδιαφερεται να δοκιμασει να το επαναπρογραμματισει ετσι ωστε να γινει παλι λειτουργικο? Ευχαριστω εκ των προτερων.
omokas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μηπως πειραχτηκαν τα fuses που θετουν τους κρυσταλλους και την ταχυτητα λειτουργιας κλπ? Δοκιμασε να του περασεις bootloader ξανα με ενα αλλο Arduino και τη χρηση του ArduinoISP sketch
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, Chiita είπε Υπαρχει καποιος στη Θεσσαλονικη που εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο και ενδιαφερεται να δοκιμασει να το επαναπρογραμματισει ετσι ωστε να γινει παλι λειτουργικο? Ευχαριστω εκ των προτερων. Δεν συμφέρει, δηλαδή τα λεφτά που θα δώσεις για να πάρεις τον εξοπλισμό καλύτερα να αγοράσεις καινούργιο. Κάποιος να ασχοληθεί με αυτό απο την καλή του την καρδιά δεν ξέρω μπορεί αλλά και πάλι ο χρόνος και οι βενζίνες κτλ για να του το δώσεις και να το πάρεις όταν και αν το φτιάξει πάλι ειναι μεγαλύτερο κόστος απο το να πάρεις ένα καινούργιο. Εγώ θα μπορούσα να στο κάνω δωρεάν αλλά ειμαι καστοριά και μόνο αν πληρώσεις τα έξοδα για τα ελτα εσύ που πάλι δεν σε συμφέρει. Οπότε αγόρασε ένα καινούργιο.
Haldol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 2/6/2022 στις 3:36 ΜΜ, Chiita είπε Υπαρχει καποιος στη Θεσσαλονικη που εχει τον απαραιτητο εξοπλισμο και ενδιαφερεται να δοκιμασει να το επαναπρογραμματισει ετσι ωστε να γινει παλι λειτουργικο? Πέτα το κι αγόρασε ένα άλλο... ούτε 1€ δεν έχει το ATTINY85!
Chiita Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τα responses παιδια. Πιο πολυ απο ενδιαφερον ηθελα να το φιξαρω και οχι για την τιμη του προφανως. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από Chiita
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα