anastasis4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, προορίζομαι να κάνω πρακτική μέσω ΕΣΠΑ στην ΕτΕ. Ο μισθός είναι περίπου 780 ευρώ για 3 μήνες μέσω ΕΣΠΑ. Γνωρίζετε εάν δίνει κάτι παραπάνω η τράπεζα ή εάν απλά θα πάρω τα λεφτά του ΕΣΠΑ? Ευχαριστώ.
velociraptoras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, anastasis4 είπε Καλησπέρα, προορίζομαι να κάνω πρακτική μέσω ΕΣΠΑ στην ΕτΕ. Ο μισθός είναι περίπου 780 ευρώ για 3 μήνες μέσω ΕΣΠΑ. Γνωρίζετε εάν δίνει κάτι παραπάνω η τράπεζα ή εάν απλά θα πάρω τα λεφτά του ΕΣΠΑ? Ευχαριστώ. 780 το μηνα ή συνολικά?
anastasis4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 @velociraptoras 780 συνολικά, είναι κονδύλι του ΕΣΠΑ για την πρακτική, δεν είναι μισθός και κατατίθεται μετά το πέρας της πρακτικής
Theo1903 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Θεωρητικά είναι ανεξάρτητα, αλλα νομίζω οτι επικεντρώνεσαι στο λάθος πράγμα. Το αν θα πάρεις 100-200€ παραπάνω δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τοσο πολύ για τους 3 μήνες που θα είσαι εκεί. Κοίτα να δικτυωθείς, να τους εντυπωσιάσεις όσο γίνεται με την εργατικότητα και την συνέπειά σου και ίσως σε κάποια χρόνια φτάσεις ένα σημείο οπου θα είσαι αρκετά σημαντικός για να κυνηγάς "καλούς" μισθούς. 1
zenwalk23 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Και αν ειστε καλα παιδακια, πολυ πιθανο να συναντησετε και τα στρουμφακια.
anastasis4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Theo1903 είπε Θεωρητικά είναι ανεξάρτητα, αλλα νομίζω οτι επικεντρώνεσαι στο λάθος πράγμα. Το αν θα πάρεις 100-200€ παραπάνω δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τοσο πολύ για τους 3 μήνες που θα είσαι εκεί. Κοίτα να δικτυωθείς, να τους εντυπωσιάσεις όσο γίνεται με την εργατικότητα και την συνέπειά σου και ίσως σε κάποια χρόνια φτάσεις ένα σημείο οπου θα είσαι αρκετά σημαντικός για να κυνηγάς "καλούς" μισθούς. Εννοείται ότι αυτός είναι ο στόχος μου και τα 100 ή 200 παραπάνω δεν θα σώσουν την κατάσταση ως προς το οικονομικό, παρόλα αυτά δεν είναι ότι κάνω την ερώτηση επειδή έχω κάνει focus στο οικονομικό απλά είναι μία απορία που έχω πάνω στο θέμα.
velociraptoras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Ρωτησα στη γραμματεία της σχολής μου χτες (πρωην ΤΕΙ) και μου είπαν οτι πλέον ψηφιστηκε νόμος που στην πρακτικη θα μπαινουν κανονικά ενσημα και ο μισθός θα είναι το 80% του κατώτατου μισθού, ισχύει? 1
gii Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, velociraptoras είπε Ρωτησα στη γραμματεία της σχολής μου χτες (πρωην ΤΕΙ) και μου είπαν οτι πλέον ψηφιστηκε νόμος που στην πρακτικη θα μπαινουν κανονικά ενσημα και ο μισθός θα είναι το 80% του κατώτατου μισθού, ισχύει? Κανονικά ναι τώρα μένει να αρχίζει να εφαρμόζεται γιατί αυτή η απόφαση πάρθηκε πριν λίγο καιρό νομίζω 1
SPY_oo7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 H εθνικη κλεινει καταστηματα αβερτα σε ολη την Ελλαδα και διωχνει κοσμο με πλαγιες μεθοδους.Σορυ που θα στο πω αλλα δεν έχεις μελλον εκει........... 1
anastasis4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Στις 8/6/2022 στις 6:07 ΜΜ, SPY_oo7 είπε H εθνικη κλεινει καταστηματα αβερτα σε ολη την Ελλαδα και διωχνει κοσμο με πλαγιες μεθοδους.Σορυ που θα στο πω αλλα δεν έχεις μελλον εκει........... Η θεση δεν αφορα καταστημα Στις 8/6/2022 στις 8:56 ΠΜ, velociraptoras είπε Ρωτησα στη γραμματεία της σχολής μου χτες (πρωην ΤΕΙ) και μου είπαν οτι πλέον ψηφιστηκε νόμος που στην πρακτικη θα μπαινουν κανονικά ενσημα και ο μισθός θα είναι το 80% του κατώτατου μισθού, ισχύει? Ειναι λιγο περιπλοκο και αφορα λιγο και το πώς γινεται η πρακτικη του εκαστοτε τμηματος, αν ειναι υποχρεωτικη ή προεραιτικη κτλπ κτλπ Αναμενουμε
velociraptoras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, anastasis4 είπε Η θεση δεν αφορα καταστημα Ειναι λιγο περιπλοκο και αφορα λιγο και το πώς γινεται η πρακτικη του εκαστοτε τμηματος, αν ειναι υποχρεωτικη ή προεραιτικη κτλπ κτλπ Αναμενουμε εμας ειναι υποχρεωτική 6μηνη. μπήκα στη σχολή την τελευταία χρονιά που ηταν ΤΕΙ για να παρω πτυχίο πανεπιστημίου πρέπει να τελειώσω μαθήματα, πρακτική και πτυχιακή και μετά να παρω αλλα 4 εξτρα μαθήματα
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Και εγώ στην Εθνική θα κάνω την πρακτική μου (μέσω εσπα) αλλά με το ποσό των 550€. Πως γίνεται αυτό; 😂
anastasis4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 @dimpl 550 το μηνα? και για ποσους μηνες?
kostasbm Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 καντε τη πρακτικη σας και μετα βλεπετε για τα υπολοιπα...... το αντικειμενο θα ειναι λιγο απο ολα.....μπορει να μην εχει και σχεση στην αρχη με αυτο που σπουδασατε....και σε μερικα τμηματα θα σας φερονται σαν παιδια για ολες τις δουλειες......ξερετε παλιοι- νεοι....υπομονη και κατι θα σας μεινει ,μπορει να παρετε και καποια παραταση 3μηνη η εξαμηνη...οποτε δειτε το θετικα και οτι ειναι να παρετε θα το παρετε
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 @anastasis4 3μηνη πρακτική @kostasbm Εγγυημένα, δεν υπαρχει παραταση σε αυτά. Απο την στιγμή που υπογράφουμε 3μηνη σύμβαση, δεν θα υπάρξει σε καμία περίπτωση παράταση. Προσπαθώ να το δω θετικά αλλά από την στιγμή που ξέρω από συμφοιτητή μου πως θα είμαι υποδοχή και θα βοηθάω στα atm, αναρωτιέμαι τι σόι πρακτική θα κάνω! 🥲 Τουλάχιστον, είναι ένα boost για το βιογραφικό μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα