anastasis4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 @kostasbm Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, άλλωστε ο μόνος λόγος που άνοιξα το thread ήταν απλά για να μάθω τι παίζει με τα χρήματα, πουθενά δεν ανέφερα ότι πάω εκεί για τα χρήματα όπως είπαν παραπάνω. Απλά ήθελα να μάθω αυτήν την λεπτομέρεια, οπότε ναι από εκεί και πέρα θα δείξει. @dimpl Η αλήθεια είναι πως σε καταστήματα δεν κάνεις σχεδόν τίποτα, πολύ τυπικά και δεν μαθαίνεις κάτι χρήσιμο. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι τέλειωσε ο κόσμος. Υπομονή και θα δείξει που θα βγάλει
nightwinggr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,επειδή τυγχάνει να έχω ξεκινήσει κ εγώ πρακτική άσκηση στο εν λόγω χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σε θέση κεντρικής διοίκησης ΚΑΙ ΟΧΙ σε κατάστημα,έχω να αναφέρω πως μέχρι στιγμής δεν έχω μάθει/κάνει ΤΙΠΟΤΑ ενώ ταυτόχρονα ψάρεψα και έμαθα απο συνάδελφο πως δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν πρόσληψη μετά το πέρας της πρακτικής συν ότι δουλέω 9ωρο οπως γράφει και η συμβασή μου και οχι 8ωρο. Επίσης τα λεφτά συνολικά είναι για τρεις μηνες 260 ευρω τον μηνα απο το ΕΣΠΑ 260*3=780(τουλάχιστον για την δική μου σχολή) Συνολικά τα χρήματα είναι 637 ευρω καθαρά τον μήνα(260 ΕΣΠΑ+377 απο την τραπεζα) και αυτό το ξέρω διότι έβαλα τραπεζα πειραιως για πληρωμή απο ΕΣΠΑ και στην εθνική με βάλανε να ανοίξω δικό τους λογαριασμό! Και κάτι τελευταίο για όσους έχουν απογοητευτεί να ξέρετε πως μεχρι τις πρώτες 10 μερες απο την έναρξη της πρακτικής άσκησης ΕΧΕΤΕ δικαίωμα να κάνετε αίτηση για αλλαγή φορέα,έφοσον συντρέχει και κάποιος λόγος βεβαίως. Εγώ προσωπικά μίλησα με ένα λογιστικό γραφείο και περιμένω απάντηση τους εξήγησα, πως είμαι στην τράπεζα και δεν μπορώ να φύγω χωρίς να μ πουν σίγουρα οτι θα με πάρουν για δουλειά,οπότε αναμένω απάντηση για συνέντευξη διότι έστειλα βιογραφικό! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από nightwinggr
anastasis4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 @nightwinggr Φίλε μου επειδή βρίσκομαι και εγώ σε διοικητικό πόστο εδώ και λίγο καιρό, αρχικά όντως είναι σχεδόν απίθανο να σε κρατήσουν. Γίνεται συντονισμένη απομάκρυνση προσωπικού και η αλήθεια είναι από την εμπειρία μου έχει δυσκολέψει πάρα πολύ την δουλειά των υπαλλήνων στην διοίκηση, συσσωρεύοντας πάρα πολύ δουλειά σε αυτούς που έχουν απομείνει. Τώρα, για το κομμάτι του ότι δεν έκανες κάτι πολύ πιθανό να ευθύνονται τα άτομα καθώς είτε δεν είχαν διάθεση είτε τον χρόνο λόγω φόρτου να σε βάλουν μέσα την ροή. Στο λέω αυτό γιατί εγώ από την πρώτη μέρα που πήγα πραγματικά δεν κάθομαι ούτε 10 λεπτά με τα πράγματα που έχω να κάνω και υπάρχει πολύ καλή συνεργασία εμού με το προσωπικό. Τέλος, για το ότι σε βάλανε να ανοίξεις λογαριασμό έχει να κάνει κατά πάσα πιθανότητα με το ότι πρέπει κάπως να υπάρχουν τα στοιχεία σου στο πληροφοριακό σύστημα της τράπεζας για να μπορείς να έχεις πρόσβαση πχ στο SAP που χρησιμοποιούν και το να έχεις έναν λογαριασμό είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Εφόσον κάνεις πρακτική μέσω ΕΣΠΑ ο ιδιωτικός φορέας δεν πληρώνει κάτι, εκτός εάν έχεις συμφωνήσει κάτι πιο ιδιαίτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα