Gatoskylo8 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Ένας ηλικιωμένος γνωστός μου επιθυμεί να γίνει συνδρομητής σε κάποια online πλατφορμα (netflix, amazon+, disney+ κ.λπ.). Το θέμα είναι ότι εγώ δεν τις χρησιμοποιώ οπότε και δεν γνωρίζω τι να του προτείνω (δεν υπάρχει περίπτωση για πειρατικά κ.λπ.). Ο συγκεκριμένος παρακολουθεί μόνο ταινίες και σειρές στο ertflix, δεν μιλάει αγγλικά, οπότε και θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και περιεχόμενο. Έχετε προτάσεις; Για αριθμό σειρών/ταινιών κυρίως, το κόστος είναι δευτερεύον.
kormos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε Ένας ηλικιωμένος γνωστός μου επιθυμεί να γίνει συνδρομητής σε κάποια online πλατφορμα (netflix, amazon+, disney+ κ.λπ.). Το θέμα είναι ότι εγώ δεν τις χρησιμοποιώ οπότε και δεν γνωρίζω τι να του προτείνω (δεν υπάρχει περίπτωση για πειρατικά κ.λπ.). Ο συγκεκριμένος παρακολουθεί μόνο ταινίες και σειρές στο ertflix, δεν μιλάει αγγλικά, οπότε και θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι και περιεχόμενο. Έχετε προτάσεις; Για αριθμό σειρών/ταινιών κυρίως, το κόστος είναι δευτερεύον. Με τα στοιχεία που έχεις αναφέρει, πιστεύω το Netflix είναι αυτό που θα τον καλύψει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα