Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, bitmk2 είπε

Το έχεις κάνει; Εγώ το είχα πράξει σε πολύ λιγότερο από το 3μηνο που γράφει εδώ ο φίλος και το αποτέλεσμα ήταν η eurobank να βγάλει την ουρά της απέξω και να μου κλείσουν και το τλφ. Οι τράπεζες ξέρουν μονο να κρατάνε προμήθειες.

Τι κάρτα είχες;

Έχω καταλάβει οτι για κάποιο λόγο κάνουν πιό εύκολα δεκτό το αίτημα όταν είναι πιστωτική από όταν είναι χρεωστική.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Υπαρχει λογος για viva? Φοβασαι να χρησιμοποιησεις την χρεωστικη σου καρτα μην τυχων σου κλεψουν τα στοιχεια?

Τουλαχιστον επελεξε ειτε καποια προπληρωμενη και φορτωνε μεγαλο ποσο (για να μειωνεις την χασουρα της φορτωσης) ή βγαλε revolut.

Αν κανεις αμφισβητηση και δεν αντιμετωπισεις θεμα στην διαδικασια και στο αποτελεσμα, ε οκ μεινε οπως εισαι.

Γεια Sabotaznic , μιλαμε και στο φορουμ για τις καψουλες nespresso εμεις ..

Ναι αυτος ειναι ο λογος που προτιμω να χρησιμοποιω την viva , την φορτιζω με το ποσο που θελω να δωσω καθε φορα για να μην μενουν μεσα λεφτα , εχω και mastercard απο Πειραιως και eurobank απλα επειδη εχω καποια λεφτα στους λογαριασμους φοβαμαι να κανω αγορες μεσω ιντερνετ..

Στην viva wallet δεν χρεωνεσαι τιποτα οταν φορτιζεις με προπληρομενους κωδικους , π.χ 10ε κωδικο αγοραζεις , 10 ευρω σου περναει στην καρτα..

Μολις εκανα καταγγελια σε συνηγορο του καταναλωτη και καπακια αμφισβητηση συναλλαγης στην σελιδα της viva wallet με live chat ...Μου ειπαν θα με ενημερωσουν τις επομενες ημερες..

Περιμενω..

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 7/6/2022 στις 5:51 ΜΜ, agnostos13 είπε

Τι κάρτα είχες;

Έχω καταλάβει οτι για κάποιο λόγο κάνουν πιό εύκολα δεκτό το αίτημα όταν είναι πιστωτική από όταν είναι χρεωστική.

χρεωστική, αλλά όπως τους έκοψα ούτε που ασχολήθηκαν να το ψάξουν. Είχα πάρει γραμμή τι θα παίξει όταν μου ζήτησαν να γράψω αίτηση με υπογραφές και μλκιες, όταν θα μπορούσαν άνετα να τα κάνουν όλα από το ebanking. Ξεκάθαρες τακτικής αποφυγής.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 8/6/2022 στις 9:38 ΜΜ, bitmk2 είπε

χρεωστική, αλλά όπως τους έκοψα ούτε που ασχολήθηκαν να το ψάξουν. Είχα πάρει γραμμή τι θα παίξει όταν μου ζήτησαν να γράψω αίτηση με υπογραφές και μλκιες, όταν θα μπορούσαν άνετα να τα κάνουν όλα από το ebanking. Ξεκάθαρες τακτικής αποφυγής.

100% δικο σου λαθος οποτε, τι σχεση εχει η τραπεζα. Σου εδωσαν οδηγιες περι της διαδικασιας που δεν ακολουθησες, και φταινε κιολας;

Η αμφισβητηση συναλλαγης ειναι διαδικασια την οποια ρυθμιζει το δικτυο (mastercard/visa) με την τραπεζα να παιζει τον ρολο του συνηγορου του ιδιοκτητη της καρτας, και αντιστοιχα η τραπεζα του εμπορου κανει τον συνηγορο του εμπορου. Για την περιπτωση στο αρχικο ποστ, θα επαιρνε λεφτα πισω σε 30 μερες, αναλογα και ποσο ξυπνιος θα ηταν ο υπαλληλος της τραπεζας βεβαια, γιατι μασανε σανο γενικα οπως ολοι οι ελληνες τραπεζικοι. 

Δημοσ.
Στις 11/6/2022 στις 2:56 ΠΜ, vs_skg είπε

100% δικο σου λαθος οποτε, τι σχεση εχει η τραπεζα. Σου εδωσαν οδηγιες περι της διαδικασιας που δεν ακολουθησες, και φταινε κιολας;

Η αμφισβητηση συναλλαγης ειναι διαδικασια την οποια ρυθμιζει το δικτυο (mastercard/visa) με την τραπεζα να παιζει τον ρολο του συνηγορου του ιδιοκτητη της καρτας, και αντιστοιχα η τραπεζα του εμπορου κανει τον συνηγορο του εμπορου. Για την περιπτωση στο αρχικο ποστ, θα επαιρνε λεφτα πισω σε 30 μερες, αναλογα και ποσο ξυπνιος θα ηταν ο υπαλληλος της τραπεζας βεβαια, γιατι μασανε σανο γενικα οπως ολοι οι ελληνες τραπεζικοι. 

Για να στείλω 100κ χρειάζεται user/pass/otp. Για να ακυρώσω συναλλαγή χρειάζεται χειρόγραφη αίτηση.

Ποιος σου είπε ότι δεν ακολούθησα τις απαρχαιωμένες-βλακώδεις οδηγίες τους. Το email το αγνόησαν και το τηλέφωνο μου το έκλεισαν. Τόσο απλά τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...