Προς το περιεχόμενο

voda vs cosmote

Reissistm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

τι εννοεις ειναι φτηνοτερη η καρτα ανανεωσης? οτι πληρωσεις βαζεις

αν βαλεις καρτα 9€ θα εχεις 9€ κλπ κλπ

το imode ειναι αλλη ιστορια, χρεωνεσαι κλπ.. αλλα αμα σε ενδιαφερει να το χρησιμοποιεις δεν ξερω αν υπαρχει σε what'sUp ή αν ειναι μονο σε συνδεσεις... αυτο με καθε επιφυλαξει

ψαξε τι ακριβως σε ενδιαφερει

Δημοσ.

Omws h VOda exei DWREAN eksipiretishs pelatwn pragma pou oi katoxoi Cosmote mou lene oti den exoun..

Einai ena shmantiko poso auto, egw toulaxiston 20 lepta to mhna tixenei pantote na milaw me to 122 sthn Voda

Επισκέπτης
Δημοσ.

20 λεπτα το μηνα..?? και εγω vodafone εχω αλλα ζητημα να εχω παρει 2 φορες στα 2.5 χρονια που εχω το CU. Lol ..

καλα κουβεντα πιανεις εσυ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pleon ke i Cosmokarta chreoni 10 lepta ana klisi gia tin exipiretisi.

Ego protino na paris aftin pu echi kalitero sima stis perioches pu kinise.

Δημοσ.

Vodafone&Stet --> κατακανονα περισσοτερος μεσος χρονος αναμονης και λιγοτερος χρονος ομιλιας απ' οτι κοσμοτε (κατακανονα ομως γιατι οι μεν παιζουν σε συχνοτητες 1800MHz και η δε κοσμοτε σε 900Mhz).

Κοσμοτε + Βονταφον εχουν παγιο τελος κλησης τα 10 λεπτα ανα τηλεφωνημα στην εξυπηρετηση και η Στετ επισημα εχει αρκετη χρεωση ανα δευτ (απαραδεκτο) αλλα εχει παραθυρακια δωρεαν εξυπηρετησης ή με αστικη χρεωση με λιγο ψαξιμο.

Κοσμοτε εχει κατα κανονα καλυτερη συνολικη καλυψη με την Βοντα να ακολουθει αλλα εγω θα κοιταζα πιο πολυ ποια απο τις ειναι καλυτερη σε καλυψη αλλα και χωρητικοτητα σπιτι μου, στον χωρο εργασιας μου, στις περιοχες που κινουμαι πιο πολυ, στο εξοχικο μου κλπ κλπ

Βονταφον εχει πιο σοβαρη εξυπηρετισι με ισως καλυτερους χρονους απαντησης της εξ. πελατων και λιγοτερη νοοτροπια δημοσιου και ασχετων υπαλληλων/ με περισσοτερη διαθεση να σε βοηθησουν (μιλαω για μεσο ορο των υπαλληλων οχι για ολους ετσι).

Αν σου αρεσουν τα βονταφον live και imode θα προτιμουσα το 2ο (προς το παρον).

Η βονταφον δινει περισσοτερη προτεραιοτητα στα καρτοκινητα της (σε σχεση με τα συμβολαια) ενω η κοσμοτε οταν εχει προβλημα χωρητικοτητας λεει byebye αμεσως στα καρτοκινητα της (δηλαδη σε περιοχες που εχουν και τα 2 δικτυα προβλημα χωρητικοτητας θα φοβομουν πιο πολυ την κοσμοτε).

Η κοσμοτε εχει ειδοποιηση κλησεων μεχρι και 20 τελευταιους αριθμους ενω η βοντα λιγοτερους απο 10 (νομιζω 6-7-8??)

Χμ... αυτα μπορεσα να σκεφτω με μια πρωτη ματια... Πανω απ' ολα ψαξε στα site και των 2 εταιριων να δεις τις υπηρεσιες τους και τις αντιστοιχες χρεωσεις και σκεψου καλα τι πραγματικα συμφερει εσενα. Ψαξτο καλα το θεμα της καλυψης/χωρητικοτητας!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...