agrimi_pontios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Έσπασε η οθόνη από το huawei mate 10 pro. Οπότε ενδιαφέρομαι για ένα κινητό το οποίο να έχει ισάξια ή καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες. Τα βίντεο είναι δευτερεύον αλλα όχι αμελητέα. Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν. Μάρκα δεν με ενδιαφέρει. Όχι huawei λόγο playstore. Ανωτερη τιμη με ΦΠΑ 400 ευρώ. Έτος κατασκευής μετά του 2021. Ευχαριστώ.
alan boy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Τα 2 που σκέφτομαι είναι Samsung s 21fe με αγγελία από ινσομνια ίσως το βρεις σφραγισμένο 400-420 ευρώ Και μετά realme GT 2 παίζει στα 400-420 ευρώ στο μπεστ πραισ
GATE123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alan boy είπε Τα 2 που σκέφτομαι είναι Samsung s 21fe με αγγελία από ινσομνια ίσως το βρεις σφραγισμένο 400-420 ευρώ Και μετά realme GT 2 παίζει στα 400-420 ευρώ στο μπεστ πραισ Μα γιατί να πάρει μεταχειρισμένο S21 FE από την στιγμή που έχει 463€ στο Best price. Επίσης εάν τον ενδιαφέρουν και οι νυχτερινές φωτογραφίες το S21 Fe είναι χάλια σε αυτό το κομμάτι. Επίσης που ξέρει τι χρήση του έχει κάνει ο καθένας. 2 ώρες πριν, agrimi_pontios είπε Καλημέρα. Έσπασε η οθόνη από το huawei mate 10 pro. Οπότε ενδιαφέρομαι για ένα κινητό το οποίο να έχει ισάξια ή καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες. Τα βίντεο είναι δευτερεύον αλλα όχι αμελητέα. Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν. Μάρκα δεν με ενδιαφέρει. Όχι huawei λόγο playstore. Ανωτερη τιμη με ΦΠΑ 400 ευρώ. Έτος κατασκευής μετά του 2021. Ευχαριστώ. 175€ η οθόνη στον Γερμανό. Εκτός εάν βρήκες ευκαιρία για αλλαγή κινητού 😛 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από GATE123
agrimi_pontios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Το mate 10 pro είναι της γυναίκας μου και θα το πάρω εγώ. Το xiaomi mi a3 έσπασε αλλά δεν αξίζει να το φτιάξω και δεν υπάρχει ανταλλακτικό και λόγο δουλειάς πρέπει να έχω οπωσδήποτε κινητό. Η γυναίκα βγάζει πολλές φωτό τα μωρά και θέλω κάτι καλό για να τα βλέπω επειδή λοιπών στην δουλειά όλη μέρα. Αν το gt 2 είναι ισάξιο με καλύπτει. Δεν έχω σκοπό να ξαναδώσω 800 ευρώ μιας και είμαστε πολύ ευχαριστημένη μετά από 5 χρόνια με το mate 10 pro. Αν το s21fe είναι καλύτερο δεν με πειράζει να πάρω αυτό. Με απαλλαγεί ΦΠΑ θα το πάρω. Βασικά κοιτούσα το a53 αλλά δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το mate
alan boy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Μα γιατί να πάρει μεταχειρισμένο S21 FE από την στιγμή που έχει 463€ στο Best price. Επίσης εάν τον ενδιαφέρουν και οι νυχτερινές φωτογραφίες το S21 Fe είναι χάλια σε αυτό το κομμάτι. Επίσης που ξέρει τι χρήση του έχει κάνει ο καθένας. 175€ η οθόνη στον Γερμανό. Εκτός εάν βρήκες ευκαιρία για αλλαγή κινητού 😛 Εννοώ σφραγισμένο σε αυτή την τιμή να βρει το s21 fe. Παίζουν αγγελίες συχνά πυκνά Φίλε ποντιε όσον αφορά το realme GT 2 δεν το έχω δοκιμάσει. Είναι στο πρόγραμμα κάποια στιγμή να το πάρω Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από alan boy
GATE123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, agrimi_pontios είπε Καλημέρα. Έσπασε η οθόνη από το huawei mate 10 pro. Οπότε ενδιαφέρομαι για ένα κινητό το οποίο να έχει ισάξια ή καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες. Τα βίντεο είναι δευτερεύον αλλα όχι αμελητέα. Παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν. Μάρκα δεν με ενδιαφέρει. Όχι huawei λόγο playstore. Ανωτερη τιμη με ΦΠΑ 400 ευρώ. Έτος κατασκευής μετά του 2021. Ευχαριστώ. Το Samsung S21 Fe με το Realme GT 2 φωτογραφικά είναι σχεδόν ισάξια πλην του Samsung που έχει χειρότερη κάμερα την νύχτα. Τώρα εάν μου πεις εμένα πιο θα έπαιρνα θα σου έλεγα το Realme λόγο μεγαλύτερης μπαταρίας, γρηγορότερη φόρτωση ,ποιο καθαρό λειτουργικό , σύστημα ψύξης . Το Samsung από την άλλη έχει πιστοποιήσει IP 68 ,είναι ποιο μικρό, ασύρματη φόρτιση,το Service του μπορείς να το βρεις όπου θες. Εάν λοιπόν το κινητό περιορίζεται για την γυναίκα σου τότε θα ήταν καλύτερα να πας στο Samsung λόγο ονόματος για να μην έχεις μουρμούρα και άσε τα Realme για μας τους "ψαγμένους" 2
agrimi_pontios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Αυτό σκέφτηκα. Με κέρδισε πιο νωρίς το αδιάβροχο λόγο παιδιών απλά δεν έχει φορτιστή θήκη και τζαμακι συν την διαφορά τους που είναι στο σύνολο κάνα 100αρικο παραπάνω και το σκεφτομαι. Νομίζω και τα realme τα έχει η info question όπως και τα xiaomi
GATE123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε Νομίζω και τα realme τα έχει η info question όπως και τα xiaomi Όχι τα Realme είναι άλλη εταιρεία. Το service τους είναι στο Ελληνικό(Smart4All). 29 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε Αυτό σκέφτηκα. Με κέρδισε πιο νωρίς το αδιάβροχο λόγο παιδιών απλά δεν έχει φορτιστή θήκη και τζαμακι συν την διαφορά τους που είναι στο σύνολο κάνα 100αρικο παραπάνω και το σκεφτομαι. Εάν πάντως θες ποιο οικονομικό και με καλή κάμερα κοιτάς και αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157312947/realme-9-pro-6gb-128gb.html Σε φωτογραφίες είναι ισάξιο με πολύ καλά κινητά. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από GATE123
agrimi_pontios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δεν με άρεσε σε review γενικα. πρεπει οπωσδήποτε να έχει ισάξια κάμερα με το mate 10 pro.
GATE123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, agrimi_pontios είπε Δεν με άρεσε σε review γενικα. πρεπει οπωσδήποτε να έχει ισάξια κάμερα με το mate 10 pro. Καλύτερη έχει από το Mate. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από GATE123
GATE123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 54 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε Σε ποια σελίδα τα έχει αυτα Kimovil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα