Προς το περιεχόμενο

Η NASA δημιουργεί ερευνητική ομάδα για τη μελέτη των UFOs


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Τόσο απέραντο που είναι το σύμπαν δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω. Δεν χρειάζεται να είναι ένας προχωρημένος πολιτισμός με σούπερ ντουπερ τεχνολογία όπως πχ τηλεμεταφορά, λειζερς και terraforming σαν στις περισσότερες ταινίες. Μπορεί να είναι απλά ζώα ή και ιθαγενείς που ζουν σε καλύβες.

Εδώ με το ζόρι βγήκαμε από το δικό μας ηλιακό σύστημα. Υπάρχουν εκατομμύρια ηλιακά συστήματα εκεί έξω και ούτε καν ένα επισκεφτήκαμε ακόμα.

πότε βγήκαμε από το ηλιακό μας σύστημα ??? τελευταία φορά που είδα απλά από τον πλανήτη μας βγήκαμε όπως λέει και ο Καρλ Σαγκάν είμαστε πολιτισμός τύπου 0  αυτό που λες εσύ είναι πολιτισμός τύπου 1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Το μονο που μενει ειναι bait αρθρο για την επιπεδη γη, για να τεσταρουμε αν υπαρχουν ΚΑΙ τετοιοι στο ινσομνια

Ελα παραδεξου το. Εχεις τσεκαρει και εσυ βιντεακια με τις πτησεις αεροπλανων.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, anax111 είπε

Προς τους πιστούς των UFO: Παίδες μην περιμένετε τίποτα. Ο λόγος που το κάνει αυτό η NASA είναι γιατί οι ΗΠΑ ψάχνουν κάθε τρόπο για να παραβιάσουν την διεθνή συνθήκη για το διάστημα που απαγορεύει εντελώς την αποστολή όπλων στο διάστημα από όλα τα κράτη. Ποιος καλύτερος λοιπόν τρόπος από το να πεις έχουμε εξωγήινους εχθρούς για να παραβιάσεις την συνθήκη; Σας θυμίζω ότι ήδη οι ΗΠΑ έχουν ιδρύσει στρατιωτική διοίκηση διαστήματος.  Τα περί ερευνών για UFO λοιπόν είναι απλά "προφάσεις εν αμαρτίαις". 

Από εκεί και πέρα και βέβαια υπάρχουν περιστατικά που δεν έχουν εξηγηθεί. Να θυμίσω όμως πως ο πατέρας της Ε.Φ. Άρθουρ Κλαρκ σε μια συνέντευξή του λίγα χρόνια πριν πεθάνει είπε ότι δεν υπάρχει ούτε μία  τεκμηριωμένη επιστημονικά επαφή με UFO κι ότι όλα τα περιστατικά που διερεύνησε ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία φαντασίες.

Και η προσωπική μου άποψη: Από αυτόπτες μάρτυρες που γνωρίζω προσωπικά, τους θεωρώ αξιόπιστους και οι οποίοι είδαν εναέρια οχήματα που κινούντο με μη φυσικό τρόπο έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για πειραματικά αεροπλάνα των ΗΠΑ που δοκιμάστηκαν στην χώρα μας σε κάποιες πολύ συγκεκριμένες περιόδους. Π.χ. κατά την περίοδο των βομβαρδισμών στην Σερβία γνωρίζω δύο ανθρώπους που περιέγραψαν UFO ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σε διαφορετικά περιστατικά και φαίνεται ότι τα σκάφη αυτά είχαν δυνατότητες ελιγμών πέραν των συνηθισμένων αεροσκαφών. Να θυμίσω ότι τότε είχαν γεμίσει οι ελληνικές θάλασσες με αμερικανικά αεροπλανοφόρα και άλλα πλοία. 

Αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος, για να σε πείσουν οι μεγάλες δυνάμεις και τα στρατιωτικοβιομηχανικά καθεστώτα αυτών, ότι είναι πανίσχυροι κι έχουν στα χέρια τους "εξωγήινη τεχνολογία". Οπότε είναι σαν να λένε σε μία ψυχροπολεμική περίοδο μέσω τέτοιων ιστοριών, που συνήθως τις διαδίδουν πρακτορίσκοι υπηρεσιών πληροφοριών η πρώην αξιωματούχοι σε podcasts και ντοκυμαντέρ, πως "κοιτάξτε να δείτε, μην τσαμπουκαλεύεστε και πολύ μαζί μας γιατί έχουμε τεχνολογία που δεν γνωρίζετε". Η να το πούμε αλλιώς, λένε στους αντιπάλους αλλά και στους υπηκόους τους "υπολογίστε μας γι' αυτά που ξέρετε ότι κατέχουμε αλλά και γι' αυτά που δεν ξέρετε ότι έχουμε."

Κατά την δική μου προσωπική άποψη, κι όχι μόνο, θεωρώ αδύνατον να υπάρχουν σκάφη δικής μας τεχνολογίας που να μπορούν με ταχύτητες 20 μαχ και πολύ πάνω, να κάνουν ελιγμούς 90 μοιρών η ζιγκ ζαγκ πτήσεις. Ιπτάμενα σκάφη που με ταχύτητες 12000 μιλίων την ώρα, σταματάνε ακαριαία στον αέρα και ξεκινάνε πάλι με την ίδια ταχύτητα. Σκάφη που εξαφανίζονται σε ένα σημείο και εμφανίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα, χιλιόμετρα μακριά, όχι μόνο στα ραντάρ αλλά και στο ανθρώπινο μάτι. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για επανδρωμένα σκάφη, που κάποιος τα πιλοτάρει και θα είχε γίνει χαλκομανία αν έκανε τέτοιους ελιγμούς η μανούβρες με τέτοιες ταχύτητες. Κι αν πράγματι πιστεύουμε πως έχουμε τέτοια μυστική τεχνολογία, από πότε την έχουμε; Από το 2000, από το 1980 η από το 1947 και πιο πριν που παρατηρείται το φαινόμενο ακριβώς με το ίδιο μοτίβο; Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως δεν υπάρχει μυστική τεχνολογία που μπορεί να είναι 80 χρόνια πιο μπροστά από αυτή που γνωρίζουμε. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για κάτι που θα μπορούσαμε να το φτάσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Και στο Βέλγιο την δεκαετία του '90 είχε παρατηρηθεί ένα κύμα εμφανίσεων τριγωνικών σκαφών (τύπου TR3B) τα οποία την σήμερον ημέρα ειδικά, παρατηρούνται συνέχεια στον ουρανό από απλούς ανθρώπους με καλό φωτογραφικό εξοπλισμό η με infrared κάμερες.

Επίσης γι' αυτό που λές στην αρχή και συμφωνώ, εννοείται πως η ΝΑΣΑ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Και πότε έκανε δηλαδή; Αντίθετα η NASA εκμεταλλεύτηκε τον ενθουσιασμό του κόσμου για την εξερεύνηση του διαστήματος και πως τάχα μου θα πάει σε άλλους πλανήτες να βρεί εξωγήινους κι όταν έστελνε φωτογραφίες με περίεργο υλικό, τις δικαιολογούσε με αστειότητες και γελοίες ιστορίες. Φυσικά για να κάνει όλα αυτά η NASA μαζί με τις βαρυγδουπες δηλώσεις για την έρευνα εξωγήινων, είχε φάει τα εκατομμύρια από τα λεφτά των φορολογούμενων.

Επίσης ο Κλαρκ που χρησιμοποιείς ως παράδειγμα, λίγο πριν πεθάνει είχε καταγγείλει την NASA για την εξερεύνηση του Άρη. Γιατί ενώ η NASA έψαχνε τάχα για εξωγήινους, έκανε γεωλογικού τύπου έρευνες στον Άρη κι όχι βιολογικού τύπου. Έπαιρναν λοιπόν τα κονδύλια (εκατομμύρια δολλάρια) οι γεωλόγοι κι εννοείται ότι δεν θα έδιναν ποτέ την θέση τους στους βιολόγους για να χάσουν τις χρηματοδοτήσεις τους. Και ξέρεις γιατί ο Κλαρκ τους κατήγγειλε; Γιατί η NASA έστελνε πίσω κάτι πολύ περίεργες φωτογραφίες από το έδαφος του Άρη, με βλάστηση, με δάση και με περίεργους κατά πάσα πιθανότητα τεχνητούς σχηματισμούς.

Επεξ/σία από Waiss
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Συνωμοσιολόγα"...και η ΝΑΣΑ !! 😜

Ζούμε σε ένα "αμέτρητο" σύμπαν ηλικίας 16 δισεκατομμυρίων "ετών"....(τα έτη σε εισαγωγικά ...αφού το γήινο έτος σχετίζεται με το ηλιακό μας σύστημα το οποίο δεν υπήρχε καν πριν από 5 δις έτη...). Έχουμε μετρήσει δισεκατομμύρια γαλαξίες και ποιος ξέρει πόσα άστρα και πόσα αστρικά συστήματα παρόμοια με το δικό μας.  Πόσοι εξωγήινοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να έχουν αναπτυχθεί σε τόσους τόπους σε τόσο χρόνο ;  Το ζήτημα ποτέ δεν ήταν το γιατί δεν τους έχουμε βρει εμείς ! Είναι μόλις λίγα χρόνια που βγήκαμε από το καβούκι μας και παρατηρήσαμε "λιγάκι" σύμπαν...το πολύ-πολύ να ασχοληθούμε με κάνα "έξυπνο" βακτήριο στον Άρη...αν γλιτώσουμε από τους τοπικούς ιούς....🤣  που σκάνε μύτη τελευταίως.

Το ζήτημα είναι που είναι όλοι αυτοί εκεί έξω . Ένας χαμός θα έπρεπε να γίνεται. 

Το παράδοξο του Fermi. "Που είναι όλοι;"

Γιατί δεν μας βρήκε κάποιος - γιατί δεν ήρθε να μας βρει καποιος ισχυρός και αρχαίος πολιτισμός που ίσως αναπτύχθηκε πριν από 10 δις "έτη" και είναι σε θέση να κάνει ταξίδια που εμείς δεν φανταζόμαστε καν. Διαβάζω κάπου ότι...μπορεί και να ντρέπονται.....έχουν φθάσει σε τέτοιο επίπεδο που δεν γουστάρουν τίποτε....

Μα τόση μοναξιά σ' αυτή τη γωνιά του σύμπαντος που ζούμε....;!

Οπωσδήποτε καλύτερη από το να επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες του Χόκινγκ .... ότι θα μπορούσε να μας συμβεί ότι συνέβη στους Ινδιάνους όταν τους ανακάλυψε ο .... "πολιτισμός"....

Μα και βέβαια έχουν κυκλοφορήσει πολλές "εξωγήινες" ιστορίες , είναι αμέτρητα τα data ... πλην όμως, τα περισσότερα θεωρούνται εμπορικά παραμύθια με σκοπό κατά κανόνα το οικονομικό όφελος.  Διότι πουλάει...πως να το κάνουμε; Σκέπτομαι καμιά φορά πως αν πράγματι υπήρχαν εκεί έξω, θα άνοιγα κάποια μέρα την τηλεόραση ή το ράδιο και θα έπιανα ANDROMEDA Channel...ήθελαν - δεν ήθελαν οι "υποτιθέμενοι" ισχυροί του πλανήτη και όποιοι άλλοι δίπλα ή πίσω από αυτούς τέλος πάντων.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ΝΑΣΑ !

Επεξ/σία από fanisatt
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, anax111 είπε

Προς τους πιστούς των UFO: Παίδες μην περιμένετε τίποτα. Ο λόγος που το κάνει αυτό η NASA είναι γιατί οι ΗΠΑ ψάχνουν κάθε τρόπο για να παραβιάσουν την διεθνή συνθήκη για το διάστημα που απαγορεύει εντελώς την αποστολή όπλων στο διάστημα από όλα τα κράτη. .................  Να θυμίσω ότι τότε είχαν γεμίσει οι ελληνικές θάλασσες με αμερικανικά αεροπλανοφόρα και άλλα πλοία. 

Eχεις δικιο. Κ ο Φον Μπραουν ειχε πει σε μια κουβεντα του σε μια υπαλληλο στην ΝΑΣΑ οτι αφου τελειωσουν με ολα, θα μας δωσουν το τελευταιο παραμυθι που θα ειναι επιθεση απο εξωγηινους, για να στρατιωτικοποιησουν/κλεισουν τον πλανητη ολο (πολλοι απο τοτε αμφισβητησαν την πιστοτητα της συζητησης, αλλα ποιος ξερει...).

Ομως τωρα ολα αλλαζουν, γιατι αν δεν συμμετασχουν στην παραμυθα Κινα/Ρωσσια, παρα πολυ γρηγορα η Δυση μονη της θα φανει οτι πουλα φουμαρα. Ισως ετοιμαζουν εδαφος για το μελλον. Αν κ πλεον ολα παιζονται. Κατσε να δουμε ποιοι θα ειναι οι οικονομικοι κυριαρχοι το 2023 κ αν το δολλαριο θα αγοραζει τα παντα, κ απο εκει θα εξαρτηθει ποιο θα ειναι το επομενο μυθιστορημα που θα πρεπει να χωνεψουμε.

Απλα να γνωριζουμε ολοι οτι τα οπλα που δοκιμαζονται σε καθε πολεμικη συραξη ειναι.... πολλα κ διαφορα.... κ δεν εχουν καμια σχεση με τα απλα κανονια, τυφεκια, τεθωρακισμενα κλπ κλπ. Οι μαρτυριες που υπαρχουν απο ιατρους νοσοκομειων σε Ιρακ/Αφγανισταν ειναι φρικαλεες..... 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Eχεις δικιο. Κ ο Φον Μπραουν ειχε πει σε μια κουβεντα του σε μια υπαλληλο στην ΝΑΣΑ οτι αφου τελειωσουν με ολα, θα μας δωσουν το τελευταιο παραμυθι που θα ειναι επιθεση απο εξωγηινους, για να στρατιωτικοποιησουν/κλεισουν τον πλανητη ολο (πολλοι απο τοτε αμφισβητησαν την πιστοτητα της συζητησης, αλλα ποιος ξερει...).

Ομως τωρα ολα αλλαζουν, γιατι αν δεν συμμετασχουν στην παραμυθα Κινα/Ρωσσια, παρα πολυ γρηγορα η Δυση μονη της θα φανει οτι πουλα φουμαρα. Ισως ετοιμαζουν εδαφος για το μελλον. Αν κ πλεον ολα παιζονται. Κατσε να δουμε ποιοι θα ειναι οι οικονομικοι κυριαρχοι το 2023 κ αν το δολλαριο θα αγοραζει τα παντα, κ απο εκει θα εξαρτηθει ποιο θα ειναι το επομενο μυθιστορημα που θα πρεπει να χωνεψουμε.

Απλα να γνωριζουμε ολοι οτι τα οπλα που δοκιμαζονται σε καθε πολεμικη συραξη ειναι.... πολλα κ διαφορα.... κ δεν εχουν καμια σχεση με τα απλα κανονια, τυφεκια, τεθωρακισμενα κλπ κλπ. Οι μαρτυριες που υπαρχουν απο ιατρους νοσοκομειων σε Ιρακ/Αφγανισταν ειναι φρικαλεες..... 

Αναφέρεσαι στην Carol Rosin που είναι στο disclosure project του Steven Greer. Ενός από τους μεγαλύτερους "ουφολόγους" των ημερών μας. Αυτή και πολλοί άλλοι πρώην επιστήμονες της NASA και του στρατού, συνταξιοδοτημένοι στρατιωτικοί σε υψηλά κλιμάκια, πρώην διευθυντές υπηρεσιών κλπ τους έχει μαζέψει ο Greer σε αυτή την ομάδα, λένε πως είναι έτοιμοι να καταθέσουν ένορκα στο Κονγκρέσο για τα όσα περίεργα είχαν δει και συναντήσει στις καριέρες και στα πόστα τους. Και φυσικά μέχρι σήμερα κανείς δεν τους έχει διαψεύσει όλους αυτούς.

44 λεπτά πριν, fanisatt είπε

"Συνωμοσιολόγα"...και η ΝΑΣΑ !! 😜

Ζούμε σε ένα "αμέτρητο" σύμπαν ηλικίας 16 δισεκατομμυρίων "ετών"....(τα έτη σε εισαγωγικά ...αφού το γήινο έτος σχετίζεται με το ηλιακό μας σύστημα το οποίο δεν υπήρχε καν πριν από 5 δις έτη...). Έχουμε μετρήσει δισεκατομμύρια γαλαξίες και ποιος ξέρει πόσα άστρα και πόσα αστρικά συστήματα παρόμοια με το δικό μας.  Πόσοι εξωγήινοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να έχουν αναπτυχθεί σε τόσους τόπους σε τόσο χρόνο ;  Το ζήτημα ποτέ δεν ήταν το γιατί δεν τους έχουμε βρει εμείς ! Είναι μόλις λίγα χρόνια που βγήκαμε από το καβούκι μας και παρατηρήσαμε "λιγάκι" σύμπαν...το πολύ-πολύ να ασχοληθούμε με κάνα "έξυπνο" βακτήριο στον Άρη...αν γλιτώσουμε από τους τοπικούς ιούς....🤣  που σκάνε μύτη τελευταίως.

Το ζήτημα είναι που είναι όλοι αυτοί εκεί έξω . Ένας χαμός θα έπρεπε να γίνεται. 

Το παράδοξο του Fermi. "Που είναι όλοι;"

Γιατί δεν μας βρήκε κάποιος - γιατί δεν ήρθε να μας βρει καποιος ισχυρός και αρχαίος πολιτισμός που ίσως αναπτύχθηκε πριν από 10 δις "έτη" και είναι σε θέση να κάνει ταξίδια που εμείς δεν φανταζόμαστε καν. Διαβάζω κάπου ότι...μπορεί και να ντρέπονται.....έχουν φθάσει σε τέτοιο επίπεδο που δεν γουστάρουν τίποτε....

Μα τόση μοναξιά σ' αυτή τη γωνιά του σύμπαντος που ζούμε....;!

Οπωσδήποτε καλύτερη από το να επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες του Χόκινγκ .... ότι θα μπορούσε να μας συμβεί ότι συνέβη στους Ινδιάνους όταν τους ανακάλυψε ο .... "πολιτισμός"....

Οπωσδήποτε έχουν κυκλοφορήσει πολλές "εξωγήινες" ιστορίες , είναι αμέτρητα τα data ... πλην όμως, τα περισσότερο εμπορικά παραμύθια με σκοπό κατά κανόνα το οικονομικό όφελος.  Διότι πουλάει...πως να το κάνουμε; Σκέπτομαι καμιά φορά πως αν πράγματι υπήρχαν εκεί έξω, θα άνοιγα κάποια μέρα την τηλεόραση ή το ράδιο και θα έπιανα ANDROMEDA Channel...ήθελαν - δεν ήθελαν οι "υποτιθέμενοι" ισχυροί του πλανήτη και όποιοι άλλοι δίπλα ή πίσω από αυτούς τέλος πάντων.

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ΝΑΣΑ !

Αν μιλάμε για εξωγηίνους. Γιατί σε αυτές τις συζητήσεις μπαίνουν και πιο εξωτικές θεωρίες στην κουβέντα. Εγώ ας πούμε είμαι πιο πολύ υπέρ της υπόθεσης ότι πρόκειται για επισκέπτες από παράλληλους κόσμους, από παράλληλα ενδεχομένως σύμπαντα. Θωρίες που πλέον με την κβαντική φυσική φαίνεται να κερδίζουν πολύ έδαφος τα τελευταία χρόνια, ενώ κάποτε ήταν τρελές θεωρίες επιστημονικής φαντασίας. Άρα μπορεί να μιλάμε για "ultraterrestrials" κι όχι για "extraterrestrials". Υπάρχουν μάλιστα και περιστατικά, με ένα πολύ γνωστό από αυτά, που θα μπορούσαμε να μιλάμε και για χρονοταξιδιώτες. 

Εάν πάλι μιλάμε για εξωγήινους, ποιος λέει οτι χρειάζεται απαραίτητα να ταξιδέψουν χιλιάδες η εκατομμύρια έτη φωτός μακριά για να έρθουν εδώ και να κάνουν βόλτες με τους δίσκους τους; To να είναι ήδη παρκαρισμένοι η σε τροχιά λίγο έξω απο την Γη με κάποιο μητρικό σκάφος που χρησιμοποιεί κάποιου είδους τεχνολογικό καμουφλάζ για να μην γίνονται αντιληπτοί, το έχεις σκεφτεί;

Ποιος λέει ότι κι εμείς δεν είμαστε ένα είδος ύπο παρατήρηση, όπως ακριβώς κάνουμε κι εμείς στα εθνικά πάρκα που παρακολουθούμε τις ζωές και τις συνήθειες των λιονταριών, των ελεφάντων κλπ; Tα ζώα αυτά νομίζουν ότι ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον, δεν έχουν καμία επαφή με τον έξω από το πάρκο κόσμο και θεωρούν ότι είναι μόνα τους. Παρά μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες φάσεις που βλέπουν εκείνο το τζιπ με τους τουρίστες (UFO) να τους φωτογραφίζουν με κάμερες. H ακόμα και εκείνες τις πιο ιδιαίτερες στιγμές, που απαγάγουν ένα από αυτά τα ζώα, το κοιμίζουν με αναισθητικά, το μαρκάρουν με τσιπάκια και το παρακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής του.

3 ώρες πριν, Glikos είπε

Αυτό έλειπε να ήμασταν τα μοναδικά (νοήμων) όντα. Θα ήταν ντροπή για το σύμπαν. Δεν μας αξίζει καν ο πλανήτη μας.

Τώρα σχετικά με την NASA σιγά που δεν έχει ήδη ερευνητικές ομάδες εδώ και δεκαετίες. Τώρα περιμένουμε να βρει τον E.T. ?

Αφήνω μια συνέντευξη του Bob Lazar σχετικά με το θέμα. Όποιος έχει υπομονή να δει όλο το βίντεο αξίζει, είναι ενδιαφέρον.

 

Ο οποίος Bob Lazar είχε δηλώσει σε μία συνέντευξη του στον Larry King λίγα χρόνια πριν, πως όταν δούλευε στην S4 (όπως την έλεγε) και ρωτούσε να μάθει που είχαν βρεθεί οι "ιπτάμενοι δίσκοι" που προσπαθούσαν με ανάποδη μηχανική να τους κατανοήσουν, κάποιοι του είχαν πει ότι μερικοί από αυτούς είχαν βρεθεί σε αρχαιολογικές ανασκαφές. Κι αντί ο King να κόψει ταχύτητα εκεί, μετά από μια τέτοια δήλωση βόμβα που πέταξε ο Lazar, συνέχισε να του κάνει ερωτήσεις για άλλα πράγματα.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, tombyraider13 είπε

Ζούνε ανάμεσά μας... Το είπε και ο μέγας ερευνητής, με στοιχεία όχι αστεία. Διαβάστε και πεφωτιστείτε!!!

Pravda: Εξωγήινα εχθρικά battleships πλησιάζουν τη Γη! - Σελίδα 1

Τι ξετρυπωσες τωρα! Το πανμεγιστο μπλογκ σε μια περιοδο λιακοκουνημενων σε τεράστιο εύρος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, Waiss είπε

Ο οποίος Bob Lazar είχε δηλώσει σε μία συνέντευξη του στον Larry King λίγα χρόνια πριν, πως όταν δούλευε στην S4 (όπως την έλεγε) και ρωτούσε να μάθει που είχαν βρεθεί οι "ιπτάμενοι δίσκοι" που προσπαθούσαν με ανάποδη μηχανική να τους κατανοήσουν, κάποιοι του είχαν πει ότι μερικοί από αυτούς είχαν βρεθεί σε αρχαιολογικές ανασκαφές. Κι αντί ο King να κόψει ταχύτητα εκεί, μετά από μια τέτοια δήλωση βόμβα που πέταξε ο Lazar, συνέχισε να του κάνει ερωτήσεις για άλλα πράγματα.

Τραγικός ο King. Είναι να παίρνει συνέντευξη από κανα ράπερ ή καμιά tv persona, ως εκεί. Γενικά τέτοια άτομα όπως ο Lazar και λοιποί (επιστήμονες) του κλάδου, συχνά ''διώκονται'' από τα media σαν λεπροί. Και βλέπεις κάτι σούργελα να έχουν πλατφόρμα και να προβάλλονται από τα media συνέχεια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Glikos είπε

Τραγικός ο King. Είναι να παίρνει συνέντευξη από κανα ράπερ ή καμιά tv persona, ως εκεί. Γενικά τέτοια άτομα όπως ο Lazar και λοιποί (επιστήμονες) του κλάδου, συχνά ''διώκονται'' από τα media σαν λεπροί. Και βλέπεις κάτι σούργελα να έχουν πλατφόρμα και να προβάλλονται από τα media συνέχεια.

Καλά ήταν και στα τελευταία του άλλωστε. Η συνέντευξη από την άλλη μεριά, εκτός του ότι ήταν μικρή, πιο πολύ ήταν για να διαφημίσει το ντοκυμαντέρ του ο Jeremy Corbell δίπλα του, παρά για να μάθουμε κάτι παραπάνω από αυτά που είχε πει ο Lazar και πριν 30 χρόνια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορετική τεχνολογία μπορεί να υπάρχει στην περίπτωση των κινητήρων π.χ. Αφού οι νόμοι της φυσικής είναι στάνταρ τι άλλο μπορεί να υπάρχει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Waiss είπε

Καλά ήταν και στα τελευταία του άλλωστε. Η συνέντευξη από την άλλη μεριά, εκτός του ότι ήταν μικρή, πιο πολύ ήταν για να διαφημίσει το ντοκυμαντέρ του ο Jeremy Corbell δίπλα του, παρά για να μάθουμε κάτι παραπάνω από αυτά που είχε πει ο Lazar και πριν 30 χρόνια.

Ίσως ήταν καλύτερος όταν ήταν στα πάνω του. Δεν έχω δει πολύ υλικό του King η αλήθεια είναι. Αλλά σε κάτι random βίντεο που έβλεπα ανα καιρούς παρατήρησα περισσότερο ραπερ, ηθοποιούς, καλλιτέχνες γενικά παρά άτομα του επιστημονικού κλάδου.

Πάντως υπάρχουν διάφοροι επιστήμονες/ερευνητές με ωραίο υλικό περί UFO και μη, αρκεί να έχει όρεξη κάποιος να ψαχτεί. Και σαν θεματολογία - από άποψη researching - είναι πολύ ενδιαφέρον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Glikos είπε

Ίσως ήταν καλύτερος όταν ήταν στα πάνω του. Δεν έχω δει πολύ υλικό του King η αλήθεια είναι. Αλλά σε κάτι random βίντεο που έβλεπα ανα καιρούς παρατήρησα περισσότερο ραπερ, ηθοποιούς, καλλιτέχνες γενικά παρά άτομα του επιστημονικού κλάδου.

Πάντως υπάρχουν διάφοροι επιστήμονες/ερευνητές με ωραίο υλικό περί UFO και μη, αρκεί να έχει όρεξη κάποιος να ψαχτεί. Και σαν θεματολογία - από άποψη researching - είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ο Rogan συνήθως καλεί στα podcasts του επιστήμονες με ενδιαφέρουσες απόψεις και κάνει πολλές φορές εκπομπές με τέτοια ζητήματα. Επιστήμονες όμως τύπου Michio Kaku κι όχι τους άλλους στενόμυαλους επιστημονίσκους της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, που δεν πιστεύουν σε τίποτα, ακόμα κι αν το δουν μπροστά τους.

Επιστήμονες όπως ο John Mack (RIP), καθηγητής του Harvard που ασχολούνταν με το ζήτημα των απαγωγών, που ενώ αρχικά δεν πίστευε σε όλα αυτά, έγινε ένας από τους μεγαλύτερους believers του φαινομένου και μάλιστα εξαιτίας της ασχολίας του αυτής, στήθηκε επιτροπή από το Harvard να τον διώξουν. Φυσικά δεν τα κατάφεραν, όχι μόνο γιατί ήταν ένας πολύ καταξιωμένος καθηγητής με εγκυρότητα αλλά και επειδή είχε την οικονομική υποστήριξη του Laurence Rockfeller, που κι αυτός ενδιαφέρονταν πολύ γι' αυτά τα ζητήματα και είχε κινήσει θεούς και δαίμονες για να βρει απαντήσεις. Δυστυχώς σκοτώθηκε υπό ύποπτες συνθήκες ο Mack σε αυτοκινητιστικό.

Και δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες άλλοι επιστήμονες που ερευνούν τα ζητήματα αυτά.

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Waiss είπε

Ο Rogan συνήθως καλεί στα podcasts του επιστήμονες με ενδιαφέρουσες απόψεις και κάνει πολλές φορές εκπομπές με τέτοια ζητήματα. Επιστήμονες όμως τύπου Michio Kaku κι όχι τους άλλους στενόμυαλους επιστημονίσκους που δεν πιστεύουν σε τίποτα, ακόμα κι αν το δουν μπροστά τους.

Επιστήμονες όπως ο John Mack (RIP), καθηγητής του Harvard που ασχολούνταν με το ζήτημα των απαγωγών, που ενώ αρχικά δεν πίστευε σε όλα αυτά, έγινε ένας από τους μεγαλύτερους believers του φαινομένου και μάλιστα εξαιτίας της ασχολίας του αυτής, στήθηκε επιτροπή από το Harvard να τον διώξουν. Φυσικά δεν τα κατάφεραν, όχι μόνο γιατί ήταν ένας πολύ καταξιωμένος καθηγητής με εγκυρότητα αλλά και επειδή είχε την οικονομική υποστήριξη του Laurence Rockfeller, που κι αυτός ενδιαφέρονταν πολύ γι' αυτά τα ζητήματα και είχε κινήσει θεούς και δαίμονες για να βρει απαντήσεις. Δυστυχώς σκοτώθηκε υπό ύποπτες συνθήκες ο Mack σε αυτοκινητιστικό.

Ναι ο Rogan έχει φέρει ανα καιρούς λαμπρά άτομα της επιστημονικής κοινότητας. Το είδα το επεισόδιο με τον Michio Kaku, πολύ καλό. Είναι σοβαρός επιστήμονας, πανέξυπνος. Τον John Mack ακουστά, νομίζω δεν έχω δει υλικό του. Θα τον τσεκάρω πάντως, ενδιαφέρον το συμβάν που αναφέρεις με το Harvard.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...