SofosChoriou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία. Πριν 2 χρόνια περίπου μου κάνανε τα παιδιά μου λογαριασμό στο facebook, μόνο και μόνο για να έχω messenger και να επικοινωνούμε μέσα στην καραντίνα. Αμέσως μου απενεργοποίησαν το facebook, δεν το θέλω, το φοβάμαι, είναι αλήθεια... Όλο τον καιρό, η φωτογραφία που μου βάλανε (όχι την δική μου φυσικά), υπήρχε, για πάνω από ενάμισι χρόνο. Έχει λίγους μήνες άρχισε να χάνεται. Μπαίνω στο facebook, αλλάζω φωτογραφία και απενεργοποιώ, μετά από λίγο καιρό πάλι χάνεται. Το έχω κάνει 3-4 φορές και δεν θέλω να μπαίνω στο facebook. Τι μπορεί να συμβαίνει; Τι να κάνω; Υπάρχει τρόπος να το αλλάζω από το messenger; Προσοχή πως θα μου απαντήσετε, είμαι παππούς (68 ετών) και δεν έχω πλήρη γνώση τεχνολογίας και αγγλικών...
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Noμίζω ότι ο εγγονός σου ρώταγε τις προάλλες το ίδιο θέμα. Και τι πειράζει αν δεν έχει φωτό;
SofosChoriou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μπα, δεν ασχολείται κανείς, όλοι είναι μακριά. Εγώ τώρα που βγήκα στην σύνταξη και μέσα στην πανδημία ασχολήθηκα λίγο και έμαθα λίγα πράγματα. Κάποιος άλλος θα ήταν.
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε μετά από λίγο καιρό πάλι χάνεται Οταν λες χανεται; Δεν τη βλεπεις εσυ,ή δεν τη βλεπουν οι αλλοι;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε Μπα, δεν ασχολείται κανείς, όλοι είναι μακριά. Εγώ τώρα που βγήκα στην σύνταξη και μέσα στην πανδημία ασχολήθηκα λίγο και έμαθα λίγα πράγματα. Κάποιος άλλος θα ήταν. Ειναι απλό μην το απενεργοποιεις
SofosChoriou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Θα απαντήσω με την σειρά. Και εγώ βλέπω έναν άσπρο κύκλο, το ίδιο και οι άλλοι. Αυτός μιλάει για την μητέρα του και λέγεται Σαμόθραξ, από εμάς δεν έχει κανείς σχέση με την Σαμοθράκη, είμαστε βέροι Θεσσαλονικείς, εμείς οι παππούδες ζούμε τα τελευταία χρόνια στην Σκόπελο. Δεν θέλω να έχω ενεργό facebook. Λέτε αυτό να φταίει;
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε Δεν θέλω να έχω ενεργό facebook. Λέτε αυτό να φταίει; Μπορει να φταιει και αυτο. Να υποθεσω οτι εχεις κατεβασμενη την εφαρμογη messenger,ή μπαινεις με αλλο τροπο; Οσο ειναι απενεργοποιημενο το facebook,δοκιμασε να ανεβασεις profile pic απο το messenger,ετσι ισως να μην επηρεαστει απο την απενεργοποιηση του facebook.Δεν εχω απενεργοποιησει το fb ποτε για να δω πως δουλευει μονο με το messenger,οποτε απλα υποθετω. Μπορεις να πατας "παραθεση" οταν απαντας σε καποιον. Ετσι μπορεις να απαντας στον καθενα ξεχωριστα,χωρις επεξηγηση. Ετσι μας βοηθας να σε βοηθησουμε,καθως οταν μας κανεις παραθεση,παιρνουμε τη σχετικη ειδοποιηση. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2022 από StamTheMan
SofosChoriou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μπορει να φταιει και αυτο. Να υποθεσω οτι εχεις κατεβασμενη την εφαρμογη messenger,ή μπαινεις με αλλο τροπο; Οσο ειναι απενεργοποιημενο το facebook,δοκιμασε να ανεβασεις profile pic απο το messenger,ετσι ισως να μην επηρεαστει απο την απενεργοποιηση του facebook.Δεν εχω απενεργοποιησει το fb ποτε για να δω πως δουλευει μονο με το messenger,οποτε απλα υποθετω. Μπορεις να πατας "παραθεση" οταν απαντας σε καποιον. Ετσι μπορεις να απαντας στον καθενα ξεχωριστα,χωρις επεξηγηση. Ετσι μας βοηθας να σε βοηθησουμε,καθως οταν μας κανεις παραθεση,παιρνουμε τη σχετικη ειδοποιηση. Ναι εφαρμογή messenger Έχω προσπαθήσει να το κάνω από το messenger, αλλά δεν βρήκα πως, οπότε μου είπαν ότι πρέπει να μπω από το facebook, μόνο όσοι κάνανε messenger όταν δεν ήταν υποχρεωτικό να έχεις facebook, μπορούν να το αλλάξουν από εκεί... Σε ευχαριστώ για τα υπόλοιπα. Είμαι καινούργιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα