Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία.

Πριν 2 χρόνια περίπου μου κάνανε τα παιδιά μου λογαριασμό στο facebook, μόνο και μόνο για να έχω messenger και να επικοινωνούμε μέσα στην καραντίνα. Αμέσως μου απενεργοποίησαν το facebook, δεν το θέλω, το φοβάμαι, είναι αλήθεια...

Όλο τον καιρό, η φωτογραφία που μου βάλανε (όχι την δική μου φυσικά), υπήρχε, για πάνω από ενάμισι χρόνο. Έχει λίγους μήνες άρχισε να χάνεται. Μπαίνω στο facebook, αλλάζω φωτογραφία και απενεργοποιώ, μετά από λίγο καιρό πάλι χάνεται. Το έχω κάνει 3-4 φορές και δεν θέλω να μπαίνω στο facebook. Τι μπορεί να συμβαίνει; Τι να κάνω; Υπάρχει τρόπος να το αλλάζω από το messenger; 

Προσοχή πως θα μου απαντήσετε, είμαι παππούς (68 ετών) και δεν έχω πλήρη γνώση τεχνολογίας και αγγλικών...

Δημοσ.

Μπα, δεν ασχολείται κανείς, όλοι είναι μακριά. Εγώ τώρα που βγήκα στην σύνταξη και μέσα στην πανδημία ασχολήθηκα λίγο και έμαθα λίγα πράγματα.

Κάποιος άλλος θα ήταν.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε

μετά από λίγο καιρό πάλι χάνεται

Οταν λες χανεται;
Δεν τη βλεπεις εσυ,ή δεν τη βλεπουν οι αλλοι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε

Μπα, δεν ασχολείται κανείς, όλοι είναι μακριά. Εγώ τώρα που βγήκα στην σύνταξη και μέσα στην πανδημία ασχολήθηκα λίγο και έμαθα λίγα πράγματα.

Κάποιος άλλος θα ήταν.

Ειναι απλό μην το απενεργοποιεις

Δημοσ.

Θα απαντήσω με την σειρά.

Και εγώ βλέπω έναν άσπρο κύκλο, το ίδιο και οι άλλοι.

Αυτός μιλάει για την μητέρα του και λέγεται Σαμόθραξ, από εμάς δεν έχει κανείς σχέση με την Σαμοθράκη, είμαστε βέροι Θεσσαλονικείς, εμείς οι παππούδες ζούμε τα τελευταία χρόνια στην Σκόπελο.

Δεν θέλω να έχω ενεργό facebook. Λέτε αυτό να φταίει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, SofosChoriou είπε

Δεν θέλω να έχω ενεργό facebook. Λέτε αυτό να φταίει;

Μπορει να φταιει και αυτο.

Να υποθεσω οτι εχεις κατεβασμενη την εφαρμογη messenger,ή μπαινεις με αλλο τροπο;

Οσο ειναι απενεργοποιημενο το facebook,δοκιμασε να ανεβασεις profile pic απο το messenger,ετσι ισως να μην επηρεαστει απο την απενεργοποιηση του facebook.Δεν εχω απενεργοποιησει το fb ποτε για να δω πως  δουλευει μονο με το messenger,οποτε απλα υποθετω.

Μπορεις να πατας "παραθεση" οταν απαντας σε καποιον.
Ετσι μπορεις να απαντας στον καθενα ξεχωριστα,χωρις επεξηγηση.

Ετσι μας βοηθας να σε βοηθησουμε,καθως οταν μας κανεις παραθεση,παιρνουμε τη σχετικη ειδοποιηση.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μπορει να φταιει και αυτο.

Να υποθεσω οτι εχεις κατεβασμενη την εφαρμογη messenger,ή μπαινεις με αλλο τροπο;

Οσο ειναι απενεργοποιημενο το facebook,δοκιμασε να ανεβασεις profile pic απο το messenger,ετσι ισως να μην επηρεαστει απο την απενεργοποιηση του facebook.Δεν εχω απενεργοποιησει το fb ποτε για να δω πως  δουλευει μονο με το messenger,οποτε απλα υποθετω.

Μπορεις να πατας "παραθεση" οταν απαντας σε καποιον.
Ετσι μπορεις να απαντας στον καθενα ξεχωριστα,χωρις επεξηγηση.

Ετσι μας βοηθας να σε βοηθησουμε,καθως οταν μας κανεις παραθεση,παιρνουμε τη σχετικη ειδοποιηση.

Ναι εφαρμογή messenger

Έχω προσπαθήσει να το κάνω από το messenger, αλλά δεν βρήκα πως, οπότε μου είπαν ότι πρέπει να μπω από το facebook, μόνο όσοι κάνανε messenger όταν δεν ήταν υποχρεωτικό να έχεις facebook, μπορούν να το αλλάξουν από εκεί...

Σε ευχαριστώ για τα υπόλοιπα. Είμαι καινούργιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...