Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ανοίγω αυτό το νήμα γτ δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.
Πριν 4 περίπου χρόνια αγόρασα μία AKRacing gaming chair η οποία ήρθε με δερματίνη (δεν γνώριζα και πολλά τότε).
Εδώ και 6 μήνες περίπου όμως η δερματίνη διαλύεται και φεύγουν κομματάκια με αποτέλεσμα να γεμίζει σκουπίδια το πάτωμα και να μην μπορείς να καθίσεις. Επισυνάπτω και εικόνα για να καταλάβετε τι εννοώ.
Την έχω παροπλίσει και ψάχνω έναν τρόπο (ή κάποιον ειδικό) να αλλάξω αυτό που έχει με δέρμα ή δερματίνη.
Ρώτησα κάποιον γνωστό που αλλάζει καθίσματα σε σκάφη, και μου είπε "αν μπορείς να βγάλεις τα μαξιλαράκια στα αλλάζω".
Όπως γνωρίζετε όμως, στις gaming chair τα μαξιλαράκια είναι βαλμένα με τέτοιον τρόπο που δεν φαίνονται κάν να βγαίνουν και στρυμωγμένα μεταξύ τους.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, εάν γνωρίζετε κάποιον στην Αθήνα που να μπορώ να του πάω την καρέκλα να μου αλλάξει το δέρμα, ή εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που δεν έχω σκεφτεί, να το φτιάξω μόνος μου.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.

1655055716957.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgiouu είπε

ταπετσερης αυτοκινητων

Ξέρεις σίγουρα ότι κάνει δουλειά; Γιατί και ο άλλος σκάφη κάνει αλλά μου είπε να την ξηλώσω μόνος μου...

Δημοσ.

οτι ξερει,ξερει να το κανει.εξαρταται και απο τον ανθρωπο.Αν συμφερει οικονομικα δεν ξερω.Αν θυμαμαι καλα για σελα μηχανης ειχα πληρωσει κανα 70αρι (καλη δουλεια παντως)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgiouu είπε

οτι ξερει,ξερει να το κανει.εξαρταται και απο τον ανθρωπο.Αν συμφερει οικονομικα δεν ξερω.Αν θυμαμαι καλα για σελα μηχανης ειχα πληρωσει κανα 70αρι (καλη δουλεια παντως)

Η σέλα μηχανής (που είχα αλλάξει και εγώ και όντως είχε κάνει καλή δουλειά ένας στην Κατεχάκη που είχα πάει) βγαίνει πανεύκολα από κάτω. Η καρέκλα είναι λίγο μπελαλίδικη. Πάντως μέχρι ένα 70άρι το δίνω. Αλλιώς δεν αξίζει.
Σ ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, christos4 είπε

Δες και εδώ 

Και ψάχνοντας στο google "αλλαγή δερματινης καρέκλας" μου έβγαλε διαφήμιση από douleutaras.. 

Σ ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

almakon.gr . Ερχονται την παιρνουν και στην επιστρεφουν επισκευασμενη. Εξαιρετικη δουλεια. Μας φτιαχνουν ολες τις καρεκλες στη δουλεια απο ταπετσαριες, μπρατσα, ροδακια, πλατες κτλ και πιστεψε με ειναι πολλες. Και για τις καρεκλες του σπιτιου που τους πηρα μου τις φερανε καινουριες. Τιμες πολυ λογικες.

Επεξ/σία από Uptheirons
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Uptheirons είπε

almakon.gr . Ερχονται την παιρνουν και στην επιστρεφουν επισκευασμενη. Εξαιρετικη δουλεια. Μας φτιαχνουν ολες τις καρεκλες στη δουλεια απο ταπετσαριες, μπρατσα, ροδακια, πλατες κτλ και πιστεψε με ειναι πολλες. Και για τις καρεκλες του σπιτιου που τους πηρα μου τις φερανε καινουριες. Τιμες πολυ λογικες.

Με σώζεις. Σ ευχαριστώ πολύ!

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Uptheirons είπε

Μου απάντησαν: 100€+ΦΠΑ και επιπλέον 10+ΦΠΑ αν έρθουν και το πάρουν από το σπίτι. Είναι λίγο ακριβά σε σχέση με τα 60-70 που βρίσκω. Και αν τους το πάω εγώ πάλι θα χρειαστώ κανένα δεκάρικο στο νερό Γτ εγώ είμαι Μαρούσι και αυτοί είναι Περιστέρι... 

Και πάλι ευχαριστώ όμως, για την απάντηση. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο τσουχτερο. Ισως λογω δερματινης. Εμενα για ανανεωση αφρολεξ στο καθισμα και υφασμα κατω απο την εδρα σε 2 καθισματα συν ροδακια για καθισμο sato (που αγορασα πριν 25 χρονια) μου ειχαν παρει τοσα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Uptheirons είπε

Ναι ειναι λιγο τσουχτερο. Ισως λογω δερματινης. Εμενα για ανανεωση αφρολεξ στο καθισμα και υφασμα κατω απο την εδρα σε 2 καθισματα συν ροδακια για καθισμο sato (που αγορασα πριν 25 χρονια) μου ειχαν παρει τοσα.

Κοίταξε. Επειδή είδα ότι παίζουν τιμές 60-70 θα κάνω μια προσπάθεια σε κάποιον ταπετσέρη αυτοκινήτων. έχω βρει 2 εδώ στην περιοχή μου αλλιώς θα πάω στο περιστέρι στον άλλον με τα 60. Σαν έσχατη λύση πάντως θα κρατήσω το δικό σου.
Να είσαι καλά!

Up The Irons!!!
🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 13/6/2022 στις 9:52 ΠΜ, mypagio είπε

εγώ είμαι Μαρούσι

Εγω Κηφισια, για τσέκαρε και τον Ρέλλα https://www.rellas.gr/ στην Ερυθραία, χρόοοοονια ταπετσέρης αυτοκινήτων και καλός......(είναι στην έξοδο για Εθνική από Τατοίου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...