Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, νοικιασα ενα σπιτι τον χειμωνα, πανω απο μια καφετερια-βιβλιοπωλειο. Δεν ειχε καν μουσική. Απο τοτε που εφτιαξε ο καιρος, αρχισε να βγαζει ηχεια στον πεζόδρομο και κανει ομιλιες και παρουσιασεις βιβλίων. Καθημερινες, 4-5 φορες την εβδομαδα. Ακομα και με κλειστα παράθυρα ακουγεται. Εγω δουλευω απο σπιτι ή κανω βιντεομαθηματα και πραγματικα μου εχει καταστρεψει την καθημερινότητα μου. Αυτος ισχυριζεται οτι δεν χρειάζεται ειδικη αδεια για ομιλίες, μονο για μουσική. Τι ισχυει? Δεν θελω να φερω αστυνομια αλλα δεν ξερω και τι αλλο να κανω πια. Του μιλησαμε ευγενικά και ολο μας λεει οτι δεν θα κανει αλλο, και ολο κανονίζει νέα. Ειμαι στα πρόθυρα κλονισμού. 

Επεξ/σία από vOOz
Δημοσ.

κι ο γύφτος με το ντάτσουν έχει τηλεβόα αλλά τον ακούς 30 σεκ. και φεύγει.

αν πάρκαρε το ντάτσουν μόνιμα από κάτω σου και βάραγε συνέχεια δεν θα έπαιρνες το 100; Μάλλον. Ε πάρτο κι εδώ.

να σου πω και το άλλο: αν έβγαζε το κάθε μαγαζί τηλεβόα και έλεγε ο καθένας τη δική του παπαριά θα ήταν ωραία; 

Για μένα θα έπρεπε να έχεις πάρει ήδη το 100 (σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη κι αν δεν καταλαβαίνει υπάρχουν κι άλλα μέσα).

• Thanks 1
Δημοσ.

Εβαλα burzum τις προάλλες αλλα ματαια. Δυστυχώς ρε γαμώτο αποφεύγω την αστυνομια. Ειδικα αν υπάρχει περιπτωση να έχει αδεια και να γινει ολο αυτο αδικα.. νομίζω θα την φερω όμως. Αλλα οντως, υπάρχει η παραμικρη περίπτωση να είναι νομιμο αυτό? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vOOz είπε

Ρε παιδια, νοικιασα ενα σπιτι τον χειμωνα, πανω απο μια καφετερια-βιβλιοπωλειο. Δεν ειχε καν μουσική. Απο τοτε που εφτιαξε ο καιρος, αρχισε να βγαζει ηχεια στον πεζόδρομο και κανει ομιλιες και παρουσιασεις βιβλίων. Καθημερινες, 4-5 φορες την εβδομαδα. Ακομα και με κλειστα παράθυρα ακουγεται. Εγω δουλευω απο σπιτι ή κανω βιντεομαθηματα και πραγματικα μου εχει καταστρεψει την καθημερινότητα μου. Αυτος ισχυριζεται οτι δεν χρειάζεται ειδικη αδεια για ομιλίες, μονο για μουσική. Τι ισχυει? Δεν θελω να φερω αστυνομια αλλα δεν ξερω και τι αλλο να κανω πια. Του μιλησαμε ευγενικά και ολο μας λεει οτι δεν θα κανει αλλο, και ολο κανονίζει νέα. Ειμαι στα πρόθυρα κλονισμού. 

Γενικά, αποφεύγουμε αγορά ή ενοικιαση σπιτιών επάνω από οτιδήποτε χώρο - κατάστημα. 

Αν παίζει μουσική, χρειάζεται άδεια, όσο μάλλον αν η μουσική δεν παίζει για το εσωτερικό αλλά και εξωτερικά. 

Αν κάνει μόνο ομιλίες μόνο επί του χώρου που έχει δηλώσει στον δήμο με τα τραπεζάκια, δεν νομίζω ότι απαιτείται κάτι. Συνήθως, προαιρετικά ενημερώνεις το τοπικό ΑΤ της περιοχής. 

Δημοσ.

θα παρεις το ΑΤ της περιοχής σου και θα ζητησεις να μιλησεις με αξιωματικο υπηρεσιας και θα τον ρωτησεις εαν επιτρέπεται και υπο ποιες προυποθεσεις. Δεδομενου οτι κανεις ερωτημα δεν εισαι υποχρεωμενος να δωσεις στοιχεια. Εαν υπαρχει κ γειτονας που ενοχλειται, θα του πεις να κανει το ιδιο μετα απο 1-2 μερες... λογικα μετα το 2ο παραπονο θα του γινουν συστασεις απο τον ΑΞΥΠ.

εαν σου πουν οτι οντως θελει αδεια να ρωτησεις απο ποιον (πχ τα υγειονομικου ενδιαφεροντος παιρνουν απο τον Δημο), κ στην επομενη παιρνεις αμεση δραση κ κανεις καταγγελια για χρηση εξωτερικης μεγαφωνικης χωρις αδεια, παλι χωρις να αφησεις στοιχεια, το πιθανοτερο ειναι να μην ευκαιρησει να περασει οχημα με την πρωτη αλλα καποια στιγμη θα περασει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vOOz είπε

Ακουστικά και κατανόηση.Μέσα σε πόλεις υπάρχει και φασαρία.Αν πιστευεις ότι είναι παράνομος τότε καλείς αστυνομία.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ακουστικά και κατανόηση.Μέσα σε πόλεις υπάρχει και φασαρία.Αν πιστευεις ότι είναι παράνομος τότε καλείς αστυνομία.

Δεν μιλαμε για φασαρια απλα, μιλαμε για 3ωρη ομιλια που ακούγεται με διπλα παράθυρα.. δεν γίνεται να ζω με ακουστικά στο σπίτι μεσα! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vOOz είπε

Δεν μιλαμε για φασαρια απλα, μιλαμε για 3ωρη ομιλια που ακούγεται με διπλα παράθυρα.. δεν γίνεται να ζω με ακουστικά στο σπίτι μεσα! 

Οπότε πάμε στην δευτερη μου πρόταση,καλείς την αστυνομία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...