CKSK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Κατάφερε κάνεις να κάνει την αγορά μέσω vpn Τουρκίας? πατώντας τον σύνδεσμο από το mail που έλαβα αλλά μου πετάει συνεχώς black screen
aggelos87 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στα σχόλια της είδησης στην κεντρική σελίδα στις σελίδες 8-9 έχουν γραφτεί οδηγίες. Η κεντρική ιδέα είναι να δημιουργήσεις έναν νέο Τούρκικο λογαριασμό, να μπεις στο play store και αφού βεβαιωθείς πως βλέπεις τιμές σε Τούρκικες λίρες να περάσεις την κάρτα σου, να κατεβάσεις την εφαρμογή του disney plus και να προχωρήσεις σε εγγραφή και πληρωμή. Εμένα μου πήρε 5-6 προσπάθειες. Tο protonvpn δεν μου λειτούργησε. Μου λειτούργησε απ το pandavpn ο server2 νομίζω, αυτός που είναι για netflix και σερνόταν (Δεν εγγυώμαι σε καμία περίπτωση οτι θα λειτουργήσει και σε εσάς, λέω μόνο τι λειτούργησε για μένα την δεδομένη χρονική στιγμή. Αν θες πριν πληρώσεις κατέβασε την εφαρμογή τους, νομίζω πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δωρεάν για λίγο, εγώ το πήρα χαμπάρι αφού πλήρωσα και έτσι δεν έδωσα σημασία..) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από aggelos87 2
CKSK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, aggelos87 είπε Στα σχόλια της είδησης στην κεντρική σελίδα στις σελίδες 8-9 έχουν γραφτεί οδηγίες. Η κεντρική ιδέα είναι να δημιουργήσεις έναν νέο Τούρκικο λογαριασμό, να μπεις στο play store και αφού βεβαιωθείς πως βλέπεις τιμές σε Τούρκικες λίρες να περάσεις την κάρτα σου, να κατεβάσεις την εφαρμογή του disney plus και να προχωρήσεις σε εγγραφή και πληρωμή. Εμένα μου πήρε 5-6 προσπάθειες. Tο protonvpn δεν μου λειτούργησε. Μου λειτούργησε απ το pandavpn ο server2 νομίζω, αυτός που είναι για netflix και σερνόταν (Δεν εγγυώμαι σε καμία περίπτωση οτι θα λειτουργήσει και σε εσάς, λέω μόνο τι λειτούργησε για μένα την δεδομένη χρονική στιγμή. Αν θες πριν πληρώσεις κατέβασε την εφαρμογή τους, νομίζω πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δωρεάν για λίγο, εγώ το πήρα χαμπάρι αφού πλήρωσα και έτσι δεν έδωσα σημασία..) πραγματι τα κατεφερα ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις