Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε παιδια, θα ηθελα τη βοηθεια σας για ενα budget pc που θελω να φτιαξω, ειναι για μια θεια μου η οποια θα το χρησιμοποιει για browsing, office κτλ και autocad 2005
μεχρι 450€
χωρις οθονη για οθονη εχω βρει αυτη, φυσικα μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη και γι αυτην https://www.e-shop.gr/othoni-samsung-lf24t350fhrxen-24-led-full-hd-black-p-PER.171063 ,
καλωδιο hdmi θα ηθελα μια προταση αν εχετε γτ εχει εταιριες που δεν τις εχω ξανακουσει (1.6-2m)
λειτουργικο και το συστημα θα τα στησω εγω,
δεν χρειαζεται ποντικι,ηχειο,πληκρολογιο, 
δεν με πειραζει αν τα κομματια θα ειναι απο διαφορετικα καταστηματα αρκει το συνολο να ειναι μεσα στην τιμη
θα ηθελα να εχει κατι που θα ειναι αξιοπιστο για την δουλεια που κανει και να μην χαλασει μεσα σε 5 χρονια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Overkill τα 450 για browsing και autocad 2005

Ορίστε μια καλή και οικονομική πρόταση (διαλέγεις ένα κάπως σοβαρό κουτί μέχρι 50ευρώ και είσαι κάτω από 450)

CoolerMaster-MWE-500-Bronze-V2-500W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Wired-80-Plus-Bronze

AMD-Ryzen-5-5600G-3-9GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα

MSI-B450-Tomahawk-Max-II-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socke

G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-F4-3200C16D-16GIS

Patriot-P300-SSD-512GB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-P300P512GM28

Εναλλακτικά

Intel-Core-i3-12100-3-3GHz-Επεξεργαστής-4-Πυρήνων-για-Socket-1700-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα

Asus-Prime-H610M-A-D4-CSM-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1700-Socket

Ο i3 έχει λιγότερους πυρήνες και η μητρική που προτείνεται για να μείνεις στο budget είναι κάπως "φτηνιάρα", όχι κακή ποιοτικά απλά θα έχει περιορισμένη αναβαθμισιμότητα.

Ωστόσο μιλάμε για πολύ δυνατό single core που μπορεί να έχει περισσότερη χρησιμότητα στη χρήση που θέλει η θεία σου, όπως και νεότερο τεχνολογικά επεξεργαστή(pcie4 vs 3).

Διαλέγεις και παίρνεις. Ίσως υπάρχουν και πιο οικονομικά σενάρια, εκεί όμως μιλάμε για 2 γενιές επεξεργαστών πίσω. Εφόσον σε ενδιαφέρει η διάρκεια ζωής και μπορείς να διαθέσεις το budget μείνε σε ότι σου προτείνω παραπάνω.

Όσο για το καλώδιο που ρωτάς, σε απλό hdmi καλώδιο δεν είχα ποτέ πρόβλημα και πάντα ψώνιζα τα πιο φτηνά που έβρισκα, λογικά δε θες να κάνει και καμιά βαριά χρήση, οπότε μην τρελαθείς κιόλας (γνώμη μου)

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...