Θοδωρής005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Ξέρουμε γιατί αργεί να βγεί από το δκ μήπως φευγει βραδινές ώρες;
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Γενικα η speedex ναι, σε βραδινες ωρες μεταφερει (ολες οι κουριερ βασικα). Απο εκει και περα για καποιον λογο και εγω εχω καθυστερηση με speedex ενω αλλες φορες απο Αττικη στην Φλωρινα τα ειχα σε 1 βραδυ (απο Αθηνα στην Λαρισα και απο εκει σε εμας)
Θοδωρής005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γενικα η speedex ναι, σε βραδινες ωρες μεταφερει (ολες οι κουριερ βασικα). Απο εκει και περα για καποιον λογο και εγω εχω καθυστερηση με speedex ενω αλλες φορες απο Αττικη στην Φλωρινα τα ειχα σε 1 βραδυ (απο Αθηνα στην Λαρισα και απο εκει σε εμας) Δηλαδή μετά τις 10 ;
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Δηλαδή μετά τις 10 ; Δηλαδη το βραδυ. Αν ειναι μετα τις 9 ή 11, δεν εχει σημασια. Αυριο λογικα θα ειναι Αθηνα (αν παει εκει)
Θοδωρής005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δηλαδη το βραδυ. Αν ειναι μετα τις 9 ή 11, δεν εχει σημασια. Αυριο λογικα θα ειναι Αθηνα (αν παει εκει) Βσκ είναι για Πάτρα οπότε αν φυγει 10 και φτάσει κατά τις 1 στην Αθήνα ελπίζω το πρωι να είναι πατρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα