Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, giorgos_t είπε

γεια σας

μπορει να με βοηθησετε για το πως διαλεγω νεα καρτα γραφικων; οπως και επισης ραμ

ευχαριστω

πρωτα θα πεις τι και τι εχεις και ποσα μπορεις να δωσεις και τι ακριβως θα κανεις και μετα θα δουμε

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, triplex1 είπε

πρωτα θα πεις τι και τι εχεις και ποσα μπορεις να δωσεις και τι ακριβως θα κανεις και μετα θα δουμε

θελω να παιζω κανα παιχνιδακι χαλαρα να μην κολλαει forza,fortnite κλπ.Και επειδη σκεφτομαι και για οθονη αλλαγη να το συνδυασω να ανεβασω τα fps.

300-400 ευρω εκει γυρω η καρτα.

Μνημη ραμ ενταξει να εχω παραπανω παραθυρα ανοιχτα και προγραμματα κανα photoshop,lightroom τετοια.Τιμη οσο παει δεν εχω θεμα εχω 8gb να το παω συνολο 16 πιστευω ειναι αρκετα.

Απλα δεν γνωρισω τι πρεπει να δω motherboard κλπ πως πανε αυτα να δω τι ταιριαζει κουμπωνει.

Εχω full tower οποτε θα χωραει .

Ευχαριστω

Δημοσ.

Θα το πω αλλη μια τελευταια γιατι κουραζομαι με τετοιες καταστασεις ...............τι ακριβως εχεις για να βρουμε τι θα προσθεσουμε , ελπιζω να το καταλαβες τωρα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Θα το πω αλλη μια τελευταια γιατι κουραζομαι με τετοιες καταστασεις ...............τι ακριβως εχεις για να βρουμε τι θα προσθεσουμε , ελπιζω να το καταλαβες τωρα

αυτο σε ρωταω επειδη μου τον εφτιαξαν τον υπολογιστη και ειμαι ψιλοασχετος εχει καποιο προγραμμα που το τρεχω να δω ακριβως τι φοραει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σου στελνω αυτο που μου ειπες.

8 ώρες πριν, triplex1 είπε

Σε καθε επιλογη απο πανω που εχει παιρνεις και απο ενα screenshot και ανεβαζεις να δουμε

https://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.01-en.exe

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Επεξ/σία από giorgos_t
Δημοσ.
Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Ταχύτατος ωραίος ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !!!

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, giorgos_t είπε

Ταχύτατος ωραίος ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !!!

το τροφοδοτικο σου πες μου αν ειναι παλιο-καινουριο και ποιο ειναι μηπως χρειαστεις αλλο

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, triplex1 είπε

το τροφοδοτικο σου πες μου αν ειναι παλιο-καινουριο και ποιο ειναι μηπως χρειαστεις αλλο

Δεν αναφέρει κάτι άλλο να δω ποιο μοντέλο είναι συγκεκριμένα

Screenshot_20220618-120011_Gallery.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgos_t είπε

Δεν αναφέρει κάτι άλλο να δω ποιο μοντέλο είναι συγκεκριμένα

Screenshot_20220618-120011_Gallery.jpg

μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις για τροφοδοτικο ? αυτο μη το βασιστεις για καινουρια καρτα με τιποτα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

μεχρι ποσα μπορεις να δωσεις για τροφοδοτικο ? αυτο μη το βασιστεις για καινουρια καρτα με τιποτα

πες μου εσυ που τα ξερεις τι πρεπει να παρω να δουλευει σωστα το μηχανημα και θα δω πως θα τα βολεψω.δεν εχω σκοπο να κανω αλλαγες συνεχεια απλα να ξερω οτι δεν θα μου κολλαει οπως σου ειπα πιο πανω.

Δημοσ.

στα 91 εχει διαθεσιμοτητα το 750w gold στο βαζω γι αυτο το λογο και οτι η τιμη με μικροτερο εχει ελαχιστη διαφορα σε υπερκαλυπτει ακομη αν πας και σε μεγαλυτερη καρτα αργοτερα και αν θυμαμαι καλα 7 χρονια εγγυηση

https://www.skroutz.gr/s/11452857/Corsair-TX-M-Series-TX750M-750W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html?from=sku_spec_variations

1707670357_Screenshot2022-06-18at12-08-55CorsairTX-MSeriesTX750M750WSemiModular80PlusGold.png.35e04eed43cec0468097b5159f727981.png

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, triplex1 είπε

στα 91 εχει διαθεσιμοτητα το 750w gold στο βαζω γι αυτο το λογο και οτι η τιμη με μικροτερο εχει ελαχιστη διαφορα σε υπερκαλυπτει ακομη αν πας και σε μεγαλυτερη καρτα αργοτερα και αν θυμαμαι καλα 7 χρονια εγγυηση

https://www.skroutz.gr/s/11452857/Corsair-TX-M-Series-TX750M-750W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html?from=sku_spec_variations

1707670357_Screenshot2022-06-18at12-08-55CorsairTX-MSeriesTX750M750WSemiModular80PlusGold.png.35e04eed43cec0468097b5159f727981.png

ok ευχαριστω..οποτε μ αυτα ειμαι καλλυμενος ετσι; δεν χρειαζεται κατι άλλο επιπλέον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...