Προς το περιεχόμενο

vivo Y33s Review


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το δεύτερο από τα τέσσερα smartphones με τα οποία έκανε ντεμπούτο στη χώρα μας η vivo, βρέθηκε στα χέρια μας με σκοπό τη δοκιμή.

Το vivo Y33s είναι μια πρόταση στην κατηγορία των mid-range, η οποία επιχειρεί να διαφοροποιηθεί από τον (έντονο) ανταγωνισμό σε μερικά ενδιαφέροντα σημεία, παράλληλα κρατώντας την τιμή σε χαμηλά και προσιτά επίπεδα.

Δεδομένης της καλής φήμης της εταιρείας στο κομμάτι της φωτογραφίας, ήταν ενδιαφέρον να δούμε τις επιδόσεις του Y33s στο κομμάτι αυτό, αλλά εφόσον πρόκειται για συσκευή απλής και καθημερινής χρήσης, το συνολικό πακέτο επιδόσεων, αυτονομίας και εμφάνισης είναι εξίσου σημαντικό – αν όχι σημαντικότερο. Περάσαμε αρκετές ημέρες χρησιμοποιώντας τη συσκευή σε καθημερινή βάση και παρακάτω παραθέτουμε την εμπειρία μας.

Πριν την εμφάνιση ή οτιδήποτε σχετικό, ας ξεκινήσουμε με τη συσκευασία όπου τα νέα είναι άκρως θετικά. Περιλαμβάνεται η συσκευή, αντάπτορας πρίζας, καλώδιο φόρτισης, θήκη σιλικόνης κι ενσύρματα ακουστικά, οπότε αγοράζοντας το κινητό πρακτικά είναι πανέτοιμο για χρήση και δε χρειάζονται ούτε ακουστικά, κάτι που τα τελευταία χρόνια έχει αφαιρεθεί από πάρα πολλές συσκευασίες.

Πιάνουμε το κομμάτι του σχεδιασμού, όπου η vivo έδωσε προσοχή, δίνοντας ένα όμορφο χρώμα ως βάση το οποίο «παίζει» με το φως αλλά παραμένει ματ κι όχι γυαλιστερό. Η κατασκευή είναι εξ ολοκλήρου από πλαστικό, οπότε πιάνοντάς το καταλαβαίνει κανείς ότι δεν πρόκειται για συσκευή ανώτερης κατηγορίας όμως στο μάτι δείχνει όμορφο και διαφορετικό – και δε μαζεύει δαχτυλιές.

Διαβάστε το πλήρες review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλή μια απογοήτευση από την Vivo

-1080p 60hz ips οθόνη

-Android 11 !

-μονό ηχείο

-Helio G80

-250ευρω αρχική τιμή!

-μέτριες προς κακές κάμερες

Σαν ανταγωνιστής του περσινού Samsung A22 4G δείχνει,μόνο που είμαστε στα μισά του 2022...

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Καλημέρα 

Παιδια αξίζει το τηλέφωνο για ηλικιωμένο άτομο; με 8 ραμ σε αυτή την τιμή (160 με επιστροφή eurobank) δεν έχω βρει κάτι άλλο στην Ελλάδα 

Και με 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.

Τι λέτε; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...