rizla7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ απόλυτα...για αυτό είπα οτι αν έχει σκοπό για μεγαλύτερη, να πάει κατευθείαν σε κανονικό δίπλωμα να τελειώνει(και ας πάρει τώρα ένα 125 λόγω χρημάτων). Δεν είναι μεγάλη η διαφορά στο κόστος. Ειδικά εφόσον κοιτάει για 125 μηχανή κ οχι scooter πχ, θεωρώ σχεδόν βέβαιο οτι θα ψαχτεί κάποιος για μεγαλύτερη σύντομα. Εκτός αν είναι ανάγκη για άμεση χρήση 125 και υπάρχει μεγάλη αναμονή για νέα διπλώματα.(εμένα μου είπαν για 4+ μήνες για ημερομηνία εξέτασης) * Δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει, αν έχει κάποιος AM. Ίσως να γλυτώνει κάτι Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από rizla7
z3et Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 @rizla7 Εννοείς οτι για τα κιλά/μοτερ του σου φαίνεται δυσκίνητο; Ή λόγω όγκου (επειδή έχει και τα crash bars); Το εχω δει απο κοντά σταθμευμένο, δεν μου φάνηκε τόσο ογκώδες πάντως. Overall όμως είσαι ευχαριστημένος; Θα το κράταγες για παραπάνω χρόνο (εάν δεν πήγαινες σε μεγαλύτερο); Έχεις πάρει μπαγκαζιερα κλπ; Παιζουν universal/oem ή πουλανε τα δικα τους; Όσον αφορά το δίπλωμα, δεν έχω χρόνο (λόγω ωραρίου θα πρέπει ειτε να κάνω μαθήματα στις 7 το πρωί ή στις 10 το βράδυ... δεν παίζει). Απλά θα πάω με το ρίσκο το πρώτο καιρό μη με σταματήσουν και εαν τελικά μ' αρέσει η φάση, σίγουρα θα πάω για απεριόριστο από χειμώνα.
rizla7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 160kg vs 117kg (πλήρες υγρών). Δεν είναι και μικρή η διαφορά. Περισσότερο από θέμα όγκου το λεω, συγκριτικά πάντα με το cbf. Γενικά ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Top cases δε ξέρω αν υπάρχουν επίσημα. Υπάρχουν κάποια πχ shad αλλά δεν έχω σκοπό να δώσω τόσα λεφτά σε εξοπλισμό για αυτό. https://www.fc-moto.de/en/SHAD-TOP-MASTER-ZONTES-G1-125 Έχω πετύχει και στο AliExpress κάποια, αλλά τσιμπημενες τιμές. Βολεύομαι με soft bag που θα μου μείνει μελλοντικά. Για το δίπλωμα, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν είναι μόνο αν θα σε σταματήσει κάποιος. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από rizla7 1
ReaperX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, rizla7 είπε Εκτός αν είναι ανάγκη για άμεση χρήση 125 και υπάρχει μεγάλη αναμονή για νέα διπλώματα.(εμένα μου είπαν για 4+ μήνες για ημερομηνία εξέτασης) Γιατί τόσο μεγάλη καθυστέρηση;
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/7/2022 στις 8:36 ΜΜ, z3et είπε Όσον αφορά το δίπλωμα, δεν έχω χρόνο (λόγω ωραρίου θα πρέπει ειτε να κάνω μαθήματα στις 7 το πρωί ή στις 10 το βράδυ... δεν παίζει). Απλά θα πάω με το ρίσκο το πρώτο καιρό μη με σταματήσουν και εαν τελικά μ' αρέσει η φάση, σίγουρα θα πάω για απεριόριστο από χειμώνα. Δεν θέλω να φανώ boomer συμβουλάτορας, αλλά το να φας κλήση- δικαστήριο είναι το μικρότερο από τα κακά που μπορεί να σου συμβούν. Σε ενδεχόμενο ατύχημα δεν σε καλύπτει καμία ασφαλιστική, θα βγεις υπαίτιος ακόμα και αν δεν φταις, ενώ σε πιθανότητα δυστυχήματος θα καταστραφεί η ζωή σου, οι αποζημιώσεις όταν υπάρχουν θύματα μπορεί να ξεπεράσουν το 1εκ. ευρώ. Μη παίζεις με αυτό το θέμα για 200€. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από liopyr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα