Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κατέληξες τελικά αλλά μιας και εγώ είμαι στην ίδια φάση και τώρα είδα το θέμα, κατέληξα Χαλκίδα.

Ο λόγος είναι οτι όταν έψαχνα εγώ, είχα απορρίψει τα νησιά γιατί ναι μεν remote αλλά θέλω να έχω και πρόσβαση σε διεθνές αεροδρόμιο όποτε χρειαστεί. Επίσης δεν ψηνόμουν να γυρίζω απο πτήση και να θέλω κανένα 3ωρο οδήγηση για να φτάσω σπίτι.

Επίσης θέλω να έχω και επιλογές στην Αθήνα - να μη το σκέφτομαι πχ να πάω ένα θέατρο. Έχουμε και φίλους Αθήνα οπότε επίσης εύκολα τους βλέπουμε.

Δοκίμασα ανατολική Αττική και έμεινα κάποιους μήνες σε ενοίκιο αλλά δε μου ταίριαζε - πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα νομίζω. Γενικά σαν φυσική ομορφιά μου άρεσε το Πόρτο Ράφτη αλλά πάσχει απ τα προβλήματα που πάσχουν όλες οι περιοχές που οι κάτοικοί τους γενικά τις βλέπουν σαν περιοχές για διακοπές. 

Πολύ περιορισμένες οι επιλογές και πέρα απ τη σεζόν, δεν υπήρχε τίποτα - ανύπαρκτες υποδομές επίσης. Θες να δουλέψεις το καλοκαίρι και πέφτει random το ρεύμα.

Τη Λούτσα την προσπέρασα και η Ραφήνα ήταν πολύ Αθήνα για τα γούστα μου.

Ο δεύτερος λόγος οκ έχει να κάνει με την καταγωγή καθότι Πελοποννήσιος, ήθελα να είμαι σε μια ακτίνα 2-2.5 ώρες το πολύ απ το πατρικό. 

Στη Χαλκίδα βρήκα ένα λογικό compromise και για ζωή στην επαρχία που να μην είναι νέκρα, για θάλασσα (όπου και να οδηγήσεις περιβάλλεται απο θάλασσα), για καλύτερους ρυθμούς, εύκολη πρόσβαση στην πρωτεύουσα και στο πατρικό.

• Like 3
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...