Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν φοιτά κάποιος στο μητροπολιτικό κολλέγιο η στο aegean college  νηπιαγωγός η δημοσιογραφία μπορεί να μου πει πως είναι; 

Δημοσ.

Θεωρείς πως αξίζει κάποιο από αυτά τα επάγγελματα να πληρώσεις για τα μάθεις; Ειδικά η δημοσιογραφία (όχι ότι ο νηπιαγωγός πάει καλύτερα). Τα λεφτά σου θα πετάξεις.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, για ονομα του θεου, αφηστε τα αυτα τα ρημαδια τα κολλεγια. Ευκολες λυσεις ειναι αν εχεις λεφτα που δεν σου αποφερουν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ
Στρωστε λιγο τον κωλο σας ενα 9μηνο και δωστε πανελληνιες ξανα, και φθηνοτερα θα σας βγει και θα ειστε καλυμμενοι απο αποψη πτυχιου και εκπαιδευσης.

Μονο για τις εγκαταστασεις να καταλαβω να παει καποιος σε κολλεγιο, κι απο αυτα μονο BCA και Deree τα οποια ειναι οντως ΑΨΟΓΑ αλλα ειναι πανακριβα. Ολα τα αλλα του τυπου Aegean, Μητροπολιτικο και Mediterranean κλπ προκειται για κολλεγια τα οποια σας δινουν ενα χαρτι απο κατι πανεπιστημια της Αγγλιας η της Σκωτιας συνηθως με παγκοσμια θεση πιο κατω κι απο πανεπιστημια του Σουριναμε τα οποια δεν τα ξερει ουτε η μανα τους και αν εισαι τυχερος και αναγνωριστει, θα υποστεις ολο το μπουλινγκ σε οποια συνεντευξη πας για δουλεια οταν τους πεις οτι εχω τελειωσει κολλεγιο. 

Ειδικα για τετοια ειδικοτητα, ειτε θα ξαναδωσεις πανελληνιες και θα πας για σχολη βρεφονηπιοκομων η σχολη αγωγης και φροντιδας σε πρωιμη παιδικη ηλικια, ειτε για επικοινωνιας και μμε στην αλλη σχολη που ανεφερες. 
Αν εχεις βγαλει απ'το μυαλο σου το να ξαναδωσεις, το μονο εμπιστο προγραμμα σπουδων που μπορω να σου προτεινω ειναι το ANT1 MediaLab
Απο διδακτρα κλπ δεν εχω ιδεα, παντως επειδη εχω γνωστη εκει, ξερω πως ειναι πολυ καλες οι συνθηκες και αν εισαι καλος/η σε προωθουν σχετικα ευκολα.

Επεξ/σία από ekos2424
  • Like 1
Δημοσ.

Μακρυά από τη δημοσιογραφία. Φουλ ανεργία. Ακόμα και όσοι δουλεύουν στα κανάλια ως μέσοι δημοσιογράφοι αποκλείω να παίρνουν πάνω από χιλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...