micos000 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Το θαυμαστικό είναι για τον usb controller και όχι για το bd. Δοκίμασε να πάρεις έναν φθηνό usb to sata για να δεις μήπως είναι εκεί το πρόβλημα.
Composer Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου Tελικά δεν έφταιγε το καλώδιο, γιατί δοκίμασα το καινούργιο που πήρα. Άρα, αν δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση πάω για άλλο drive!
micos000 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Composer είπε Tελικά δεν έφταιγε το καλώδιο, γιατί δοκίμασα το καινούργιο που πήρα. Άρα, αν δεν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση πάω για άλλο drive! Όχι απαραίτητα. Μπορεί να φταίει ο usb controller και όχι το drive.
Composer Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου 12 λεπτά πριν, micos000 είπε Όχι απαραίτητα. Μπορεί να φταίει ο usb controller και όχι το drive. Δηλαδή; φταίει και στο desktop και στο laptop;
atheatos Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, Composer είπε Δηλαδή; φταίει και στο desktop και στο laptop; Από την στιγμή που το συνδέεις με usb δεν έχει διαφορά αν το συνδέεις σε desktop ή σε laptop , γιατί έχουν τα ίδια usb. Με εξαίρεση μόνο κάποια desktop που έχουν την δυνατότητα να δώσουν παραπάνω ρεύμα σε κάποια usb ports. Αφου έχεις desktop γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις από την θήκη και να το συνδέσεις εσωτερικά σε κάποιο sata port ? Γιατι όπως προαναφέρθηκε μπορεί να φταίει το usb controller που βρίσκεται στην θήκη και κάνει την σύνδεση με το drive.
Composer Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 30 Μαϊου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, atheatos είπε Από την στιγμή που το συνδέεις με usb δεν έχει διαφορά αν το συνδέεις σε desktop ή σε laptop , γιατί έχουν τα ίδια usb. Με εξαίρεση μόνο κάποια desktop που έχουν την δυνατότητα να δώσουν παραπάνω ρεύμα σε κάποια usb ports. Αφου έχεις desktop γιατί δεν δοκιμάζεις να το βγάλεις από την θήκη και να το συνδέσεις εσωτερικά σε κάποιο sata port ? Γιατι όπως προαναφέρθηκε μπορεί να φταίει το usb controller που βρίσκεται στην θήκη και κάνει την σύνδεση με το drive. Το συνέδεσα χωρίς τη θήκη, όχι εσωτερικά, και πάλι τα ίδια! Αυτή τη στιγμή δυστυχώς μου'χει χαλάσει ο desktop και δε μπορώ να κάνω τίποτα.. Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές, αλλά αν έχει χαλάσει usb controller δε θα αναγνώριζε καμία συσκευή που συνδέεται στην υποδοχή, σωστά; εξωτερικοί σκληροί δίσκοι όμως και στικάκια που έχω αναγνωρίζονται. Επεξ/σία 30 Μαϊου από Composer
atheatos Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Composer είπε Το συνέδεσα χωρίς τη θήκη, όχι εσωτερικά, και πάλι τα ίδια! Αυτή τη στιγμή δυστυχώς μου'χει χαλάσει ο desktop και δε μπορώ να κάνω τίποτα.. Αν είναι να πάρεις άλλο, πάρε κάποιο που εχει υποστήριξη για αλλαγή firmware και επίσης η usb θήκη του , έχει την δυνατότητα για αυτό, όπως γράφει στο link που έβαλα προηγουμένως. Το ιδανικό θα είναι να μπει στο desktop χωρίς θήκη και usb , σε κάποιο sata port. Για αρχή θα σου συνιστούσα να πάρεις την θήκη πρώτα , ώστε και να δοκιμάσεις το παλιό αν δουλεύει. Αν δεν , παίρνεις το καινούριο drive και τέλος.
micos000 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 6 ώρες πριν, Composer είπε Δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές, αλλά αν έχει χαλάσει usb controller δε θα αναγνώριζε καμία συσκευή που συνδέεται στην υποδοχή, σωστά; Αναφερόμουν στον ελεγκτή της θήκης και οχι του pc/laptop. 6 ώρες πριν, Composer είπε Το συνέδεσα χωρίς τη θήκη, όχι εσωτερικά, και πάλι τα ίδια! Το πρόβλημα δεν είναι η θήκη αλλά η πλακέτα που έχει μέσα.
Composer Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω, αλλά το ίδιο δε λέμε; ότι το πρόβλημα είναι το ίδιο το drive, όχι η θήκη του η Vantec. Τελοσπάντων, πήρα άλλο (ίδια μάρκα σε άλλη θήκη) στα 200 ευρώ, φλασαρισμένο κι αυτό. Ελπίζω να λειτουργεί.. https://ultrahd-drives.com/products/verbatim-4k-uhd-blu-ray-burner-external-drive-bdr-ud04-43888-makemkv-libredrive
atheatos Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 200 ευρω για ένα drive που κάνει 100 ? 100 έυρω επιπλέον επειδή είναι φλασαρισμενο ? Support τουλάχιστον έχουν να ρωτάς εκεί ? Αν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια ζήτηση και δίνονται τόσα λεφτά για ένα φλασαρισμενο drive θα το έκανα επάγγελμα….
Composer Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2 ώρες πριν, atheatos είπε 200 ευρω για ένα drive που κάνει 100 ? 100 έυρω επιπλέον επειδή είναι φλασαρισμενο ? Support τουλάχιστον έχουν να ρωτάς εκεί ? Αν το ήξερα ότι υπάρχει τέτοια ζήτηση και δίνονται τόσα λεφτά για ένα φλασαρισμενο drive θα το έκανα επάγγελμα…. Και το προηγούμενο, που είχα πάρει από άλλον, τόσο έκανε.. Νομίζω αυτές είναι οι τιμές για φλασαρισμένα drives.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα