Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω αν συνδέσω ένα USB / HDD  στο Router που έχω και να μεταφέρω on line  αρχεία όταν τα χρειάζομε , δεν υπάρχει θύρα USB στο Router , υπάρχει κάποιος τρόπος ? 

Εχω βρεί αυτό δεν ξέρω αν θα κάνει δουελειά  --> https://www.lrangogul.com/index.php?main_page=product_info&products_id=66505

Δημοσ.

Δεν θα τον διαβασει ποτε τον δισκο αφου δεν υπαρχει η αντιστοιχη επιλογη στο firmware του router. Αν ειχε USB θυρα θα το ειχαν προβλεψει.

Δημοσ.
25 minutes ago, 00 George 00 said:

Θέλω αν συνδέσω ένα USB / HDD  στο Router που έχω και να μεταφέρω on line  αρχεία όταν τα χρειάζομε , δεν υπάρχει θύρα USB στο Router , υπάρχει κάποιος τρόπος ? 

Εχω βρεί αυτό δεν ξέρω αν θα κάνει δουελειά  --> https://www.lrangogul.com/index.php?main_page=product_info&products_id=66505

οχι.θες  ethernet θηκη για το δισκο ή αλλο  modem router

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ το κατάλαβα .... κάτι άλλο να ρωτήσω  , το router είναι συνδεδεμένο με το modem του παρόχου ZXHN H108N V2.5  αυτό έχει θύρα USB θα μπορέσει να γίνει η δουλειά ?

image.png.b677e4bb122fa230b4003361b60b39cb.png

Επεξ/σία από 00 George 00
Δημοσ.
On 29/06/2022 at 01:21, 00 George 00 said:

Ευχαριστώ το κατάλαβα .... κάτι άλλο να ρωτήσω  , το router είναι συνδεδεμένο με το modem του παρόχου ZXHN H108N V2.5  αυτό έχει θύρα USB θα μπορέσει να γίνει η δουλειά ?

επειδη εχεις 2 nat λογω οτι εχεις 2 router τοτε ολα θα ειναι πιο δυσκολα για να καταφερεις να δεις τον δισκο δικτυακα.εκτος αν το xiaomi ειναι σε λειτουργια access point. ή δεν ξερω με bridge μετα αν θα παιξει. δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω παραπανω περα απο το να σου πω το xiaomi να παιξει ως access point και οχι ως router για να μην εχεις 2 nat.

Δημοσ.
3 minutes ago, 00 George 00 said:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση,  θα το ψάξω μήπως και βγάλω άκρη .

δες αν μπορεις να κανεις το xiaomi access point.θα σου λυσει τα χερισ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...