00 George 00 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Θέλω αν συνδέσω ένα USB / HDD στο Router που έχω και να μεταφέρω on line αρχεία όταν τα χρειάζομε , δεν υπάρχει θύρα USB στο Router , υπάρχει κάποιος τρόπος ? Εχω βρεί αυτό δεν ξέρω αν θα κάνει δουελειά --> https://www.lrangogul.com/index.php?main_page=product_info&products_id=66505
geoavlonitis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δεν θα τον διαβασει ποτε τον δισκο αφου δεν υπαρχει η αντιστοιχη επιλογη στο firmware του router. Αν ειχε USB θυρα θα το ειχαν προβλεψει.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 25 minutes ago, 00 George 00 said: Θέλω αν συνδέσω ένα USB / HDD στο Router που έχω και να μεταφέρω on line αρχεία όταν τα χρειάζομε , δεν υπάρχει θύρα USB στο Router , υπάρχει κάποιος τρόπος ? Εχω βρεί αυτό δεν ξέρω αν θα κάνει δουελειά --> https://www.lrangogul.com/index.php?main_page=product_info&products_id=66505 οχι.θες ethernet θηκη για το δισκο ή αλλο modem router
00 George 00 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ το κατάλαβα .... κάτι άλλο να ρωτήσω , το router είναι συνδεδεμένο με το modem του παρόχου ZXHN H108N V2.5 αυτό έχει θύρα USB θα μπορέσει να γίνει η δουλειά ? Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από 00 George 00
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 On 29/06/2022 at 01:21, 00 George 00 said: Ευχαριστώ το κατάλαβα .... κάτι άλλο να ρωτήσω , το router είναι συνδεδεμένο με το modem του παρόχου ZXHN H108N V2.5 αυτό έχει θύρα USB θα μπορέσει να γίνει η δουλειά ? επειδη εχεις 2 nat λογω οτι εχεις 2 router τοτε ολα θα ειναι πιο δυσκολα για να καταφερεις να δεις τον δισκο δικτυακα.εκτος αν το xiaomi ειναι σε λειτουργια access point. ή δεν ξερω με bridge μετα αν θα παιξει. δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω παραπανω περα απο το να σου πω το xiaomi να παιξει ως access point και οχι ως router για να μην εχεις 2 nat.
00 George 00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το ψάξω μήπως και βγάλω άκρη .
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 minutes ago, 00 George 00 said: Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το ψάξω μήπως και βγάλω άκρη . δες αν μπορεις να κανεις το xiaomi access point.θα σου λυσει τα χερισ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα