epanomistan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Απο τον Μαιο του 2021 (16 χρονων) εχω αρχησει να εργαζομαι νομιμα στον χωρο της εστιασης και εχω περασει ηδη απο 3 επιχειρησης. Εχω ολη την χαρτουρα και βιβλιαριο εργασιας. Σημερα πηγα να ζητησω δουλεια στα mcdonalds και η υπευθηνος μου ειπε οτι δεν προσλαμβανουν ανηλικους, εγω την ενημερωσα οτι ηδη εχω εργαστει νομιμα και με ενσιμα και δεν ειχε ιδεα, μου ειπε θα ρωτησει και θα με παρει τηλεφωνο. Ξερει κανεις αμα υπαρχει καποιοσ νομος που να μου απαγορευει να εργαστω σε εναν τετοιο χωρο, γιατι δεν το βρισκω λογικο να μην γινετε εφοσων θεωρειται εστιαση. Τα mcdonalds αλλωστε και αλλες ιδιου τυπου fast food επιχειρησης ειναι γνωστο οτι προσλαμβανουνε ανηλικους στην αμερικη και σε αλλες χωρες της ευρωπης αρα δεν το απαγορευει ουτε η πολιτικη της πολυεθνικης.
Allan-Wake Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, epanomistan είπε Απο τον Μαιο του 2021 (16 χρονων) εχω αρχησει να εργαζομαι νομιμα στον χωρο της εστιασης και εχω περασει ηδη απο 3 επιχειρησης. Εχω ολη την χαρτουρα και βιβλιαριο εργασιας. Σημερα πηγα να ζητησω δουλεια στα mcdonalds και η υπευθηνος μου ειπε οτι δεν προσλαμβανουν ανηλικους, εγω την ενημερωσα οτι ηδη εχω εργαστει νομιμα και με ενσιμα και δεν ειχε ιδεα, μου ειπε θα ρωτησει και θα με παρει τηλεφωνο. Ξερει κανεις αμα υπαρχει καποιοσ νομος που να μου απαγορευει να εργαστω σε εναν τετοιο χωρο, γιατι δεν το βρισκω λογικο να μην γινετε εφοσων θεωρειται εστιαση. Τα mcdonalds αλλωστε και αλλες ιδιου τυπου fast food επιχειρησης ειναι γνωστο οτι προσλαμβανουνε ανηλικους στην αμερικη και σε αλλες χωρες της ευρωπης αρα δεν το απαγορευει ουτε η πολιτικη της πολυεθνικης. Το ελληνικό macdonald βασίζεται στους ελληνικούς νόμους. Αν πας να πληρώσεις με δολάρια στο macdonald στην Ευρώπη θα σε κοιτάξουν σαν χαζο. Άσε τι κάνουν στην Αμερική , άλλη χώρα άλλοι νόμοι. 1
epanomistan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Αρα με βαση τους ελληνικους νομους θα μπορουσα να εργαστω σε μια τετοια επιχειρηση εστιασης ως σερβιτορος η βοηθος κουζινας. Αυτοι επιμενουν ομως οτι απαγορευεται.
panther_512 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δές εδώ : https://www.kepea.gr/aarticle.php?id=105# Δικαιούσαι να εργάζεσαι μέχρι 40 ώρες την εβδομάδα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα