Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Έφτασε η ώρα για να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου και βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο επιλογές, στη ΣΜΥΑ (τεχνολογικής ή επιχειρησιακής υποστήριξης) αλλά έχω και στο πίσω μέρος του μυαλού μου και τις πολυτεχνικές σχολές. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια συνιστά καλύτερη επιλογή και αν είναι η ΣΜΥΑ η οποία τελικά θεωρείται καλύτερη σαν επιλογή ποια κατεύθυνση είναι καλύτερη να επιλέξω με τα περισσότερα θετικά που έχει να σου προσφέρει.
DrKo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Iasonasts είπε Έφτασε η ώρα για να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου και βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο επιλογές, στη ΣΜΥΑ (τεχνολογικής ή επιχειρησιακής υποστήριξης) αλλά έχω και στο πίσω μέρος του μυαλού μου και τις πολυτεχνικές σχολές. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια συνιστά καλύτερη επιλογή και αν είναι η ΣΜΥΑ η οποία τελικά θεωρείται καλύτερη σαν επιλογή ποια κατεύθυνση είναι καλύτερη να επιλέξω με τα περισσότερα θετικά που έχει να σου προσφέρει. Το τι είναι καλύτερη επιλογή και τι είναι κάτι θετικό που έχει μία σχολή να προσφέρει, είναι υποκειμενικό. Για κάποιον μπορεί να είναι θετικό που η ΣΜΥΑ είναι μόνιμοι υπαξιωματικοί, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι «καραβανάδες». Για κάποιον μπορεί να είναι θετικό που παίρνουν «τρεις και εξήντα» αλλά τα παίρνουν «βρέξει-χιονίσει», για άλλον μπορεί να είναι καταδίκη. Καλύτερα πρώτα προσδιόρισε εσύ τι ψάχνεις να βρεις και μετά μάθε που το δίνουν καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα