Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιες ασφάλειες και τυχαία το είδα. Έχει κάποιος γνώση ή εμπειρία; Έχουμε 6 μικρόσωμα σκυλάκια από 2 ως 6 κιλά και από 1.5 ετών έως πάνω κάτω 10 ετών. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano 1
doctorkostis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Εξωτερικό είναι κανόνας πάντως, Σκανδιναβία έχουν το 90% των σκύλων και περίπου 80-85 % στις γάτες. 3
asdfnikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Έχω Διαβάσει μόνο για Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης η ζωής σε κατοικίδιο από την Interlife. Το πρώτο άμα είχες κάποιο σκύλο που είναι γνωστό ότι μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό είτε δεν σε κάλυπταν είτε είχαν μεγάλα ασφάλιστρα όπως και το ζωής καλύπτουν ένα αρκετά μικρό ποσό.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αποτελούν μια καλη περίπτωση που σε συμφέρουν και εσένα και τα ζώα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουν όρους και εξαιρέσεις όπως συμβαίνει με τις ασφάλειες ζωής στον άνθρωπο. Αν είναι να σου λένε δεν καλύπτουμε στο ζώο συγγενείς παθήσεις κληρονομικες παθήσεις, ουρολοιμωξεις και άλλες ασθένειες στα μικρά ζώα κτλ, καρκίνους και άλλες σοβαρές χρονιές παθήσεις που απαιτούν επεμβάσεις και χρονιες θεραπείες με παρακολούθηση, τραυματισμός του ζώου στο σπίτι ή στον δρόμο κτλ. Τότε χεστο. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Είχα κάνει υγείας πριν 3 χρόνια κάλυπτε τα πάντα απλά πλήρωνες συμμετοχή (σκέψου όπως είναι η απαλλαγή στη μεικτή) εμένα ήταν 20 η 25 ευρώ Απλα είχαν κάτι σαν τιμοκατάλογο για επεμβάσεις κτλ όταν πήγαινες σε μη συνεργσζομενους κτηνίατρους, μου είχαν δώσει και μια λίστα με κτηνίατρους που πήγαινα το σκύλο και με υπεύθυνη δήλωση έσπερνε τα λεφτά μια και καλή μόνος του, αλλιώς έπρεπε να καταθέσεις χαρτιά με αποδείξεις για να πληρωθείς 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα παω 6 σκυλακια το Σαββατο για εμβολια και εξετασεις αιματος Πανω απο 500 ευρω το ...κουστουμι ...Αν ειχα θα τα καλυπτε ? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Θα παω 6 σκυλακια το Σαββατο για εμβολια και εξετασεις αιματος Πανω απο 500 ευρω το ...κουστουμι ...Αν ειχα θα τα καλυπτε ? Ναι απλά θα πλήρωνες την "ταρίφα" για το κάθε σκυλάκι (ανάλογα το συμβόλαιο σου αν πχ είχες συμμετοχή 25 ευρώ θα σου έβγαινε τελικά 150 ευρώ) 23 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Ναι απλά θα πλήρωνες την "ταρίφα" για το κάθε σκυλάκι (ανάλογα το συμβόλαιο σου αν πχ είχες συμμετοχή 25 ευρώ θα σου έβγαινε τελικά 150 ευρώ) Eπειδη αλλαζουν συνεχεια (παντα για να ειναι κερδισμενοι) ψαξε καλα τους ορους και δες αν συνφερει η τιμη εμενα ειχε βγει κατι κατω απο 120 ευρω ο χρονος (σκυλος ~35 κιλα shar pei, ναι επρεπε να δηλωθει βαρος λες και οι τιμες πανε αναλογικα με το μεγεθος στα κτηνιατρια ) αν και απο οτι ειχα καταλαβει θα γινοταν οτι ακριβως εγινε και με της ασφαλειες κινητων ξαφνικα εκει που καλυπτε κινητα με κοστος ασφαλειας κανα 40αρι την επομενη χρονια με μικροτερες καλυψεις το πηγαν κοντα στα 90 (πολυ πιθανο να υπηρξαν αρκετοι εξυπνοι που σπαγαν καινουργια κινητα πριν κλησει ο χρονος για να εκμεταλευτουν την ασφαλεια - αντικατασταση που εδινε Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Inuyasha
tasanton Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δώστε στοιχεία ασφαλιστικών που καλύπτουν τέτοια ανάγκη παρακαλώ. Με PM αν δεν θέλετε δημοσίως.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Θα παω 6 σκυλακια το Σαββατο για εμβολια και εξετασεις αιματος Πανω απο 500 ευρω το ...κουστουμι ...Αν ειχα θα τα καλυπτε ? Αν έχεις πολλά σκυλιά και τα ασφαλίσεις όλα πακέτο, σίγουρα θα σου κάνουν κάποια έκπτωση, να το ζητήσεις. Μπράβο πάντως που έχεις 6 σκυλιά, θέλουν ολοήμερη ενασχόληση για την φροντίδα το μεγάλωμα και τις συνθήκες ευζωίας τους. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Basilhs23___ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Αν έχεις πολλά σκυλιά και τα ασφαλίσεις όλα πακέτο, σίγουρα θα σου κάνουν κάποια έκπτωση, να το ζητήσεις. Μπράβο πάντως που έχεις 6 σκυλιά, θέλουν ολοήμερη ενασχόληση για την φροντίδα το μεγάλωμα και τις συνθήκες ευζωίας τους. Απο μια ματια που εριξα καλυπτουν μονο ασθενεις κατοπιν νοσηλειας ή ατυχηματα Οχι τακτικα εμβολια και εξετασεις 13 εχουν περασει απο το σπιτι μας.....7 εχουν φυγει Μεχρι περυσι που δουλευα αποκλειστικοτητα της γυναικας μου η φροντιδα .Τωρα βοηθαω κι εγω 5 ώρες πριν, tasanton είπε Δώστε στοιχεία ασφαλιστικών που καλύπτουν τέτοια ανάγκη παρακαλώ. Με PM αν δεν θέλετε δημοσίως. https://www.google.gr/search?q=ασφαλεια+ζωησ+σκυλου&sxsrf=ALiCzsYZHk2WC5qTjmNs2WT67Y7lloaAiA%3A1657038682999&source=hp&ei=WmfEYq_mOuGy8gKtqrvgCQ&iflsig=AJiK0e8AAAAAYsR1arYf9U9KV7BTvYWh_QcZ6iKWKzPw&oq=&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYBTINCC4QxwEQowIQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJ1AAWABggRpoAXAAeACAAQCIAQCSAQCYAQCwAQo&sclient=gws-wiz Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Απο μια ματια που εριξα καλυπτουν μονο ασθενεις κατοπιν νοσηλειας ή ατυχηματα Οχι τακτικα εμβολια και εξετασεις 13 εχουν περασει απο το σπιτι μας.....7 εχουν φυγει Μεχρι περυσι που δουλευα αποκλειστικοτητα της γυναικας μου η φροντιδα .Τωρα βοηθαω κι εγω https://www.google.gr/search?q=ασφαλεια+ζωησ+σκυλου&sxsrf=ALiCzsYZHk2WC5qTjmNs2WT67Y7lloaAiA%3A1657038682999&source=hp&ei=WmfEYq_mOuGy8gKtqrvgCQ&iflsig=AJiK0e8AAAAAYsR1arYf9U9KV7BTvYWh_QcZ6iKWKzPw&oq=&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYBTINCC4QxwEQowIQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJ1AAWABggRpoAXAAeACAAQCIAQCSAQCYAQCwAQo&sclient=gws-wiz Οπότε..... πρέπει να εξετάσεις τι σε συμφέρει. Κατά πόσο από την εμπειρία σου στα σκυλιά σου μπορεί να τύχει νοσηλεία ή ατύχημα. Φαντάσου πως η θεία μου έχει 4 γάτες και έναν σκύλο, ποτέ σχεδόν δεν χρειάστηκαν τα ζώα νοσηλεία εκτός της πρώτης της γάτας που έμεινε στο κτηνιατρείο στα τελευταία της πριν ληφθεί απόφαση για ευθανασία. Μια από τις γάτες που έχει τώρα η θεία μου παρουσίασε ένα περίεργο πρήξιμο, ακόμα είναι υπό διερεύνηση αν είναι λέμφωμα σε βάση λοίμωξης ή λοίμωξη σε βάση λεμφώματος, έδωσαν κορτιζόνη στην γάτα και κάτι άλλα και υποχώρησε, δεν χρειάστηκε ούτε τώρα νοσηλεία.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, doctorkostis είπε Εξωτερικό είναι κανόνας πάντως, Σκανδιναβία έχουν το 90% των σκύλων και περίπου 80-85 % στις γάτες. Είναι κανόνας γιατί είναι πανάκριβο ότι έχει να κάνει με νοσηλεία,θεραπεία κλπ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Απο μια ματια που εριξα καλυπτουν μονο ασθενεις κατοπιν νοσηλειας ή ατυχηματα Οχι τακτικα εμβολια και εξετασεις 13 εχουν περασει απο το σπιτι μας.....7 εχουν φυγει Μεχρι περυσι που δουλευα αποκλειστικοτητα της γυναικας μου η φροντιδα .Τωρα βοηθαω κι εγω https://www.google.gr/search?q=ασφαλεια+ζωησ+σκυλου&sxsrf=ALiCzsYZHk2WC5qTjmNs2WT67Y7lloaAiA%3A1657038682999&source=hp&ei=WmfEYq_mOuGy8gKtqrvgCQ&iflsig=AJiK0e8AAAAAYsR1arYf9U9KV7BTvYWh_QcZ6iKWKzPw&oq=&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYBTINCC4QxwEQowIQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJ1AAWABggRpoAXAAeACAAQCIAQCSAQCYAQCwAQo&sclient=gws-wiz Αυτο που εγραψα κοβουν οσο γινονται πιο "δημοφιλης" της παροχες εμενα καλυπτε τα παντα τοτε , πριν μου πεθανει ο σκυλακος , που ειχε προβλημα με τα νεφρα , με γλυτωσε παρα πολλα εξοδα (κοντα 3 βδομαδες νοσηλια και μια επεμβαση)
tasanton Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Απο μια ματια που εριξα καλυπτουν μονο ασθενεις κατοπιν νοσηλειας ή ατυχηματα Οχι τακτικα εμβολια και εξετασεις 13 εχουν περασει απο το σπιτι μας.....7 εχουν φυγει Μεχρι περυσι που δουλευα αποκλειστικοτητα της γυναικας μου η φροντιδα .Τωρα βοηθαω κι εγω https://www.google.gr/search?q=ασφαλεια+ζωησ+σκυλου&sxsrf=ALiCzsYZHk2WC5qTjmNs2WT67Y7lloaAiA%3A1657038682999&source=hp&ei=WmfEYq_mOuGy8gKtqrvgCQ&iflsig=AJiK0e8AAAAAYsR1arYf9U9KV7BTvYWh_QcZ6iKWKzPw&oq=&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYBTINCC4QxwEQowIQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJzIHCCMQ6gIQJ1AAWABggRpoAXAAeACAAQCIAQCSAQCYAQCwAQo&sclient=gws-wiz Οκ ευχαριστώ, αλλά εννοούσα μια που έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και γνωρίζει επακριβώς τις καλύψεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Οι ασφαλιστικές καλύπτουν μόνο έξοδα από ασθένεια και ατύχημα υπό όρους Τίποτα άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα