top-gear Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Rikste mia matia sto kainourio sharp pou mas irthe. vasika sketi antigrafh tou T610 einai alla den to leme Τιμή πώλησης σκέτης συσκευής απολύτου μετρητοίς: 245 € Χαρακτηριστικά: - Έγχρωμη οθόνη με 65536 χρώματα με ανάλυση 120x160 - Παιχνίδια Και περνάω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου παίζοντας παιχνίδια στο κινητό μου. - Πολυφωνικοί ήχοι - ΟΧΙ - Φωτογραφική μηχανή ( ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ) με ανάλυση 640x480 - Εγγραφή και αναπαραγωγή VIDEO - MMS - Εφαρμογές JAVA ....για να κατεβάζετε παιχνίδια από το internet - GPRS .... Είναι η τεχνολογία που μου δίνει την δυνατότητα (να είμαι συνεχώς συνδεδεμένος με το internet και η χρέωση να είναι βάσει του όγκου των πληροφοριών που ανταλλάσσω και όχι βάσει χρόνου. - Θύρα Υπερύθρων .... για εύκολη και γρήγορη επικοινωνία με τον υπολογιστή μας για μεταφορά φωτογραφιών , αντζετας κλπ. εύκολη επικοινωνία με άλλα κινητά για να παίζουν παιχνίδια και ανταλλαγή πληροφοριών. - BLUETOOTH Η τεχνολογία που μου επιτρέπει να συνδέσω το κινητό μου με άλλες συσκευές π.χ εκτυπωτή και hands free χωρίς καλώδια, έχοντας εμβέλεια 10 μέτρων, και μεγάλη ταχύτητα. - TRIBAND Βάρος: Ελαφρύ (84 γραμ.) ...άρα εύκολο στην μεταφορά Διαστάσεις (ύψος / μήκος / πλάτος) : Κανονικό (105x45x18) Χρόνος Αναμονής (έως / ώρες) : Κανονικός (230)
top-gear Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 a ksexasa na po oti vgenei mono se vodafone live
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.