koupan16 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Σε σπίτι που μπήκε στο πρόγραμμα Εξοικονομώ , τα συνεργεία που πέρασαν άφησαν σοβαρές κακοτεχνίες, όπως τρυπες σε εξωτερικούς τοίχους! Ο μηχανικός (που έχει πληρωθεί κανονικά) ξεκαθάρισε οτι η δουλειά τελείωσε και δεν πρόκειται να διορθώσει τίποτα. Η ερώτηση είναι: μπορεί να διαμαρτυρηθεί κανείς πχ για κακή κατασκευή, και αν ναι που μπορεί να απευθυνθεί? η μάταιος κόπος και πληρώνουμε τα σπασμένα από την τσέπη μας?
ekechagi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Έχω γνωστό μου που είναι πιο φθηνός.... Περαστικά!
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, koupan16 είπε μάταιος κόπος και πληρώνουμε τα σπασμένα από την τσέπη μας Αυτο! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Η απάντηση στο ερώτημα σου σχετικά με τις "κακοτεχνίες" των "κακών επαγγελματιών" που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εξοικονομώ Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις σχετική αναφορά τον μηχανικό που είχε την επίβλεψη του έργου και τις τεχνικές εταιρείες που είχαν συμμετοχή στο έργο. Μάταιος κόπος και πληρώνεις τα σπασμένα από την τσέπη σου Δηλαδή βρίσκεις σωστούς επαγγελματίες να κάνουν σωστή δουλειά.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, ikorolis είπε Δηλαδή βρίσκεις σωστούς επαγγελματίες να κάνουν σωστή δουλειά. Εγω ασχολούμαι χρόνια με την οικοδομή δεν το εχω λύσει αυτό. Μπορείς να μου το λύσεις; 1
koupan16 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ παιδιά. Δεν αφορά εμένα αλλά συγγενείς που έχουν σπίτι με συνιδιοκτησία. Ούτε πήραν τον πιο φτηνό μηχανικό/εταιρία, αλλά φίλο ενος συνιδιοκτήτη και τωρα δεν ξέρουν τι να κάνουν και ποιος φταίει για τη ζημιά καλό μάθημα για τους υπόλοιπους
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εγω ασχολούμαι χρόνια με την οικοδομή δεν το εχω λύσει αυτό. Μπορείς να μου το λύσεις; εγώ πάντως όταν έκαναν εργασίες στην πολυκατοικία (την περίοδο που ήμουν διαχειριστής το 2019) έγιναν όλες οι εργασίες από τεχνικά συνεργεία σωστά και επαγγελματικά από την τοποθέτηση κεντρικής πόρτας ασφαλείας έως την θερμομόνωση όλου του κτιρίου όπως και της ταράτσας. θα μου πείτε τότε ίσως υπήρχαν σωστοί επαγγελματίες τώρα δεν ξέρω να απαντήσω προς το παρών εγώ δεν βρίσκω ούτε σωστό επαγγελματία ψυκτικό ούτε συνεργείο να αναλάβει την συντήρηση και καθαρισμό των κλιματιστικών (σκέψου ακόμα και τα συνεργεία που συνεργάζεται το κατάστημα αγοράς/αντιπροσωπεία των κλιματιστικών είναι ότι το χειρότερο έχω δει ευτυχώς που έχω όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό οπότε την συντήρηση/καθαρισμό το κάνω μόνος μου στον βαθμό που μπορώ. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από ikorolis
Klausx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Το μεγαλύτερο ποσοστό δεν μπορεί να πληρώσει τους τεχνικούς όπως πρέπει και ψάχνουν συνέχεια τον πιο φθηνό..όπου έφερε ένα ντόμινο, οι φθηνοί κακοπλήρωναν και κακομεταχειριζόντουσαν(ακόμα συμβαίνει αλλά δεν βρίσκουν τόσο εύκολα) τους βοηθούς / τεχνίτες χωρίς να πληρώνουν τα νόμιμα κτλ κτλ οπότε τώρα έχει μείνει μόνο η σαπίλα και φυσικά νέοι πολύ δύσκολα να ακολουθήσουν τεχνικό επάγγελμα αφού με ντελίβερι βγάζουν τα διπλά/τριπλά. Φυσικά υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι τεχνικοί αλλά τους βρίσκεις πολύ πιο δύσκολα. Βάζεις και τον παράγοντα ότι ο ακριβός δεν είναι πάντα καλός οπότε η επιλογή πρέπει να γίνει βάση αξιολογήσεων / τον τρόπο που δίνει μία προσφορά , αν έχει τις απαραίτητες άδειες κτλ.
petrakiskap Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς και στο εξοικονομώ αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη εργασία σπιτιού κανεις, αν δεν είσαι συνέχεια απο πάνω τους και κυρίως αν δεν ξέρεις απο αυτά, εύκολα σε εκμεταλλεύονται και κάνουν πρόχειρη δουλειά με σκοπό να φύγουν το συντομότερο. Εχω πολλές τέτοιες περιπτώσεις δυστυχώς οπου έβλεπαν οτι δεν ήξερα και κάναμε μισές δουλειές παραλείποντας σημαντικά κομμάτια, αναγκάζοντας με να πληρώνω διπλά μετά. . Σπάνια βρίσκεις άνθρωπο επαγγελματία που να σέβεται τα χρήματα που παίρνει και να παραδίδει μια σωστή και μη ελαττωματική δουλειά. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από petrakiskap 2
iml Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι και θέμα συμφωνίας. Εμένα κάποιος αλουμινάς μου είπε ξεκάθαρα ότι μετά την αφαιρεση των παλιών παντζουριών και τις εργασίες του, θα πρέπει να φέρω άλλον για να κλείσει τις τρύπες από το παλιό μεγαλύτερο κουτί και αυτός δεν αναλαμβάνει. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από iml
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, iml είπε Είναι και θέμα συμφωνίας. Εμένα κάποιος αλουμινάς μου είπε ξεκάθαρα ότι μετά την αφαιρεση των παλιών παντζουριών και τις εργασίες του, θα πρέπει να φέρω άλλον για να κλείσει τις τρύπες από το παλιό μεγαλύτερο καπάκι και αυτός δεν αναλαμβάνει. έτσι είχε πει και εμένα κάποτε ένας τέτοιος στην γειτονιά μου και του κάνω γιατί θα σου πέσει ο κώλος? με κοίταγε καλά καλά δεν πειράζει εσύ χάνεις την δουλειά εγώ θα βρω σωστούς επαγγελματίες να γίνει η δουλειά μου για την ιστορία της συζήτησης εγώ βρήκα τεχνική εταιρεία που ανέλαβε το ξήλωμα των παλιών κουφωμάτων / την αντικατάσταση τους με νέα κουφώματα αλουμινίου και όλες τις απαραίτητες εργασίες το μόνο αρνητικό στα νέα κουφώματα είναι οι σίτες τύπου πλισε οι οποίες χαλάνε με τον καιρό (αν το ήξερα δεν θα τις έβαζα καν) αυτός ο "έξυπνος" έκλεισε το μαγαζί του και τώρα δουλεύει υπάλληλος κάπου αλλού...
GREGORYMO Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, koupan16 είπε Σε σπίτι που μπήκε στο πρόγραμμα Εξοικονομώ , τα συνεργεία που πέρασαν άφησαν σοβαρές κακοτεχνίες, όπως τρυπες σε εξωτερικούς τοίχους! Ο μηχανικός (που έχει πληρωθεί κανονικά) ξεκαθάρισε οτι η δουλειά τελείωσε και δεν πρόκειται να διορθώσει τίποτα. Η ερώτηση είναι: μπορεί να διαμαρτυρηθεί κανείς πχ για κακή κατασκευή, και αν ναι που μπορεί να απευθυνθεί? η μάταιος κόπος και πληρώνουμε τα σπασμένα από την τσέπη μας? Αφού αρνείται, μόνο δικαστικα.
hp8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, koupan16 είπε Ο μηχανικός (που έχει πληρωθεί κανονικά) ξεκαθάρισε οτι η δουλειά τελείωσε και δεν πρόκειται να διορθώσει τίποτα. πως πληρώσατε χωρίς να ελέγξετε τις εργασίες ? 1
lector Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Επειδη την εχω πατησει κι εγω παρομοιως, το κλειδι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι, εξοφληση μετα το περας των εργασιων, αφου ελεγχθουν και εχουν γινει ολα σωστα χωρις εκκρεμοτητες. Τελειωσες τη δουλεια, την εκανες σωστα, θα πληρωθεις. Οχι; Μπουλο. 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δυστυχως και εμεις την πατησαμε σε ανακαινιση τζαμαριας (πιο παλια, χωρις εξοικονομω). Η ποιοτητα των κουφωματων φανηκε μετα απο καιρο δυστυχως. Θελει ψαξιμο και να εισαι απο πανω τους. Και πλεον σε ολους λεμε πρωτα τελειωνεις και ελεγχουμε, και μετα εξοφληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα