Macosj Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δεν είναι το πρόβλημα οι φίλοι, άλλωστε μετά τα τριάντα πόσους φίλους νομίζεις ότι έχει ο μέσος άνθρωπος? 2-3 το πολύ και εκεί αραιά και που. Εσύ χρειάζεσαι μια γυναικα
The_Judas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) δυστυχώς από τα 30+ οι πιο πολλοί αρχίζουν να μην θέλουν νέες παρέες. είναι κολλημένοι σε ότι έχουν ήδη βρεί ή είναι απασχολημένοι με την οικογένειά και δεν ψάχνονται. κάποιοι αλλοι είναι εγκλωβισμένοι στη μοναξιά τους και δεν μπορούν να βρουν παρέα ενω οι υπόλοιποι τους σνομπαρουν επειδή είναι μόνοι , μπαίνοντας έτσι σε φαύλο κύκλο. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από The_Judas 1
Donovan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 38 λεπτά πριν, Macosj είπε Δεν είναι το πρόβλημα οι φίλοι, άλλωστε μετά τα τριάντα πόσους φίλους νομίζεις ότι έχει ο μέσος άνθρωπος? 2-3 το πολύ και εκεί αραιά και που. Εσύ χρειάζεσαι μια γυναικα Όλα χρειάζονται,και η γυναίκα και οι φίλοι.Και τα δύο καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.Αν είσαι μόνο με φίλους,θα σου λείπει η συντροφικότητα μιας σχέσης.Αν είσαι μόνο με σχέση,θα σου λείπει ο χαβαλές των φίλων. Το πρόβλημα είναι αν σου λείπουν και τα δύο.
armagedwnn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Donovan είπε Μην ξεχνάς ότι κι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,άλλοι υποφέρουν αν μείνουν μόνοι,άλλοι προτιμούν να κάθονται σπίτι γιατί ντρέπονται να τους βλέπουν οι άλλοι μόνους κτλ Φιλικά, κανένας δεν ασχολείται μαζί σου. Αυτός που θα ασχοληθεί μαζί σου είναι πιο μίζερος οπότε δεν σε νοιάζει. Είχα αυτό το κόλλημα πάντα να πάω μόνος μου για ποτό φαγητό κτλ. Λόγω δουλειάς ταξίδευω μόνος μου ανά διαστήματα οπότε αναγκαστηκά το έκανα. Και για φαγητό έχω καθίσει μόνος μου και για ποτό έχω πάει. Στην αρχή κάθε φορά νιώθω λίγο άβολα και κοιτάω το κινητό μου. (Πάντα είναι σε άλλες χώρες, αλλά δεν αλλάζει και κάτι επί της ουσίας). Μέτα από λίγο ειδικά αν πας για ποτό σου φεύγουν οι αναστολές αν κάτσεις στο μπαρ θα σου μιλήσει ο δίπλα, η κάποιος από άλλη παρέα. Ακόμη και κανένα τυχερό από κάποια κοπέλα δεν είναι ούτε τόσο σπάνιο ούτε τόσο δύσκολο αρκεί να είσαι άνετος. Για μένα δοκίμασε το, θα ζοριστείς λίγο στην αρχή αλλά τελικά θα περάσεις ωραία. Tip: Οι συναυλίες τώρα που είναι καλοκαίρι είναι ότι καλύτερο να γνωρίσεις κόσμο. Και έχεις ήδη κάτι κοινό με τον άλλον. 2
Bomber-21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αν δεν θες να πας σε εστιατόρια, καφετέριες κτλ μπορείς (από Σεπτέμβρη, όχι τώρα με τον καύσωνα) να συμμετέχεις σε πεζοπορίες στη φύση ή κάποια άλλη σχετική δραστηριότητα. Το είχα επιχειρήσει στο παρελθόν και είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσεις κόσμο, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ. 2
Errik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Donovan said: Όταν περνάς μια φάση της ζωής σου που έχεις μείνει μόνος,κυριολεκτικά όμως,δεν έχεις ούτε φίλους ούτε σύντροφο,δεν βγαίνεις,δεν πας πουθενά παρα μόνο στη δουλειά σου (αν δουλεύεις),δεν έχεις καθόλου κοινωνική ζωή,και όλο αυτό έχει αρχίσει να σε παίρνει απο κάτω,πώς μπορείς να το αλλάξεις;Σίγουρα αν είσαι νέος είναι πιο εύκολο,αλλά μετά τα -άντα είναι τρομερά δύσκολο,ώρες ώρες νιώθεις ότι σε θεωρούν κάπως αν είσαι μόνος. Πήγαινε σε δραστηριοτητες που όλοι ψάχνουν παρέες, ανάλογα με το τι σου αρέσει. Χορό, ορειβασία, μαραθωνίους, pottery classes, cooking classes, ακόμα και κάποιο φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Οπουδήποτε μπορείς να κάνεις παρέες αν το θες και δεν εστιάζεις στο πως σε κρίνουν οι άλλοι. Κανένας δεν θα ασχοληθεί αν είσαι καπου μόνος σου. Δυστυχώς στην Ελλάδα στα μπάρ κλάμπ και εστιατόρια δεν είναι εύκολο να γνωρίσεις κανέναν χωρίς να υπάρχει κάποια σύσταση πρώτα. Για αυτό βολεύουν οι δραστηριότητες που έχεις ήδη κάτι κοινό να πεις για να σπάσει ο πάγος. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Errik 2
Donovan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, Errik είπε Πήγαινε σε δραστηριοτητες που όλοι ψάχνουν παρέες, ανάλογα με το τι σου αρέσει. Χορό, ορειβασία, μαραθωνίους, pottery classes, cooking classes, ακόμα και κάποιο φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Οπουδήποτε μπορείς να κάνεις παρέες αν το θες και δεν εστιάζεις στο πως σε κρίνουν οι άλλοι. Κανένας δεν θα ασχοληθεί αν είσαι καπου μόνος σου. Πρέπει να'χει όμως και άτομα της ηλικίας σου που να είστε εκεί για τον ίδιο λόγο. Είχα δοκιμάσει σε κάτι,αλλά όλα τα άτομα ήταν μεγαλύτεροι μου,γυναίκες παντρεμένες,ε με τέτοιους δεν έχω να πω και τίποτα.
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Η μιζέρια που λέγαμε .Ξεκόλλα το μυαλό σου και ζήσε. Ειναι τοσο απλο να το λες,να το γραφεις,δεν ειναι τοσο απλο να το κανει πραγματικα. Προσπαθεις να αλλαξεις τους αλλους,εσυ ποσο ευκολο ειναι να αλλαξεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειναι τοσο απλο να το λες,να το γραφεις,δεν ειναι τοσο απλο να το κανει πραγματικα. Προσπαθεις να αλλαξεις τους αλλους,εσυ ποσο ευκολο ειναι να αλλαξεις; Βαθύ .
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βαθύ . Το λεω για να το ακουσω ( διαβασω ) και εγω.
lector Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα σου προτεινω κατι που σιγουρα δεν ειναι ευκολο, δεν υλοποιειται αυριο μεθαυριο και θελει χρονο και υπομονη, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα σε φρεσκαρει τρομερα οταν το καταφερεις. Δουλεψε σκληρα, κανε οικονομιες, φτιαξε ενα πλανο και πηγαινε να νοικιασεις ενα σπιτι να μεινεις ανεξαρτητα απο τους δικους σου. Οσον αφορα τις γνωριμιες και τις παρεες, μπορεις να δοκιμασεις να κανεις παρεα εκτος εργασιας με ατομα απο τον εργασιακο σου χωρο, μιας που ηδη εχετε καποια κοινα που μοιραζεστε. Τελος, οσον αφορα τη συντροφο, δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις tinder, απλη ευκολη και σχετικα ασφαλης λυση. Εχω γνωστους/ες που εχουν γνωρισει τον ανθρωπο της ζωης τους απο κει μεσα. ΥΓ. Τι "μεγαλυτερες ηλικιες" τα 30, μην τρελαθουμε κιολας, δηλαδη εμεις που πλησιαζουμε τα 40 τι πρεπει να κανουμε, αιτηση να γινουμε μελος στα ΚΑΠΗ; Αιντε νεος ανθρωπος 😅 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από lector 2
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Donovan είπε Πάντως μόνος σου σ'ένα μαγαζί,φίλους δε θα κάνεις.Είτε θα σε αγνοούν εντελώς,είτε θα σε σχολιάζουν κιόλας 'τον καημένο δεν έχει κανέναν' Oχι, δεν ειναι ετσι. Καταρχην κανεις δεν προκειται να σε σχολιασει. Δεν θα κατσει να σκεφτει κανεις πως καθεσαι μονος σου εκει επειδη δεν εχεις φιλους, αν αποφασισει να ασχοληθει μαλλον θα το θεωρησει συγκυριακο. Επειτα, μια χαρα γνωριζεις κοσμο κι ετσι. Μια περιοδο ειχα κανει στεκι διαφορα καφεδομπαρ του κεντρου επειδη πηγαινα μονος για να γραψω. Απο ενα σημειο και μετα, οι εργαζομενοι αλλα και οι τακτικοι θαμωνες μου επιαναν τη συζητηση (αν και δεν το πολυεψηνα γιατι ημουν για συγκεκριμενο λογο εκει). Αλλα και οι δραστηριοτητες που σου ειπαν ειναι πολυ καλες, δεν εχει σημασια αν θα γνωρισεις παντρεμενο κοσμο ή/και μεγαλυτερης ηλικιας, στο κατω κατω κι αυτοι δεν φυτρωσαν, εχουν τους κυκλους τους και μπορει αν ταιριαξετε να χωρεσεις κι εσυ. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, lector είπε πηγαινε να νοικιασεις ενα σπιτι να μεινεις ανεξαρτητα απο τους δικους σου. Πολύ σημαντικό και αυτό. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Donovan είπε Μην ξεχνάς ότι κι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,άλλοι υποφέρουν αν μείνουν μόνοι,άλλοι προτιμούν να κάθονται σπίτι γιατί ντρέπονται να τους βλέπουν οι άλλοι μόνους κτλ Ρε μαν, τι είναι αυτά που λες; Μένεις σε μέρος με ανθρώπους που όταν δεν σε βλέπουν με άλλον σου δημιουργούν πρόβλημα ή αυτό θεωρείς εσύ για τους άλλους χωρίς να τους έχεις ρωτήσει την γνώμη τους; Γιατί ντρέπεσαι να είσαι μόνος; Δεν λέμε να πας και στο club εντάξει, οπουδήποτε αλλού όμως δεν υπάρχει κανένα θέμα, Μάλλον λοιπόν η συμβουλή που ειπώθηκε για την συνδρομή ειδικού, είναι ορθή, βρες κάποιον, μην σε πιάνουν ντροπές και πήγαινε να του αναφέρεις όλα όσα είπες εδώ και ακόμα πιο αναλυτικά. Είναι πρόβλημα αυτό το σκεπτικό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Donovan είπε Πρέπει να'χει όμως και άτομα της ηλικίας σου που να είστε εκεί για τον ίδιο λόγο. Είχα δοκιμάσει σε κάτι,αλλά όλα τα άτομα ήταν μεγαλύτεροι μου,γυναίκες παντρεμένες,ε με τέτοιους δεν έχω να πω και τίποτα. Δεν ισχύει αυτό που λες. Η ηλικία είναι ένα νούμερο, δεν λέει τίποτε από μόνο του. Το εάν ταιριάξεις έχει να κάνει καθαρά με το εάν επικοινωνείτε ή όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις