nas91 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Πανε χρονια απο τοτε που εφτιαξα το τελευταιο βιογραφικο μου.Σημερα χρειαζομαι να φτιαξω ενα καινουριο,αλλα οτι βρηκα διαδυκτιακα ειναι με πληρωμες. Υπαρχει καποια λυση ή εχουν αλλαξει τα πραγματα και ο τζαμπας πεθανε? Ευχαριστω.
giwrgostr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Εγώ έχω φτιάξει το δικό μου χρησιμοποιώντας το Canva.com. 1
lyda94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 το πιο δημοφιλες ειναι αυτο: https://europa.eu/europass/el/create-europass-cv 1
Bitbit Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου χτυπάει άσχημα όταν βλέπω ένα τέτοιο ετοιματζίδικο βιογραφικό. Χίλες φορές να δω κάποιον που έχει φτιάξει το δικό του κι ας έχει τα λαθάκια του παρά τα έτοιμα. Να δω ρε φίλε ότι μπορείς να κάνεις κάτι από μόνος σου εκτός από το να κατεβάσεις το template και να αλλάξεις τα στοιχεία σου. Που πολλές φορές αφήνουν και στοιχεία που δε πρέπει (url). Όλοι ρομποτάκια που ακολουθούν μια γραμμή γιατί έτσι πρέπει, έτσι είναι το σωστό... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου χτυπάει άσχημα όταν βλέπω ένα τέτοιο ετοιματζίδικο βιογραφικό. Χίλες φορές να δω κάποιον που έχει φτιάξει το δικό του κι ας έχει τα λαθάκια του παρά τα έτοιμα. Να δω ρε φίλε ότι μπορείς να κάνεις κάτι από μόνος σου εκτός από το να κατεβάσεις το template και να αλλάξεις τα στοιχεία σου. Που πολλές φορές αφήνουν και στοιχεία που δε πρέπει (url). Όλοι ρομποτάκια που ακολουθούν μια γραμμή γιατί έτσι πρέπει, έτσι είναι το σωστό... Καμία αντίρρηση καλέ μου φίλε στα λεγόμενα σου, αλλά όταν πρέπει να τρέξεις και για τον α ή β λόγο δεν υπάρχει έτοιμο αρχείο, με έχει σώσει και εμένα το ανωτέρω link... Ετοιματζίδικο, μαζί σου, αλλά κάποιες φορές τέτοια ώρα,τέτοια λόγια,χαχαχα...
lyda94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Bitbit είπε δε ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου χτυπάει άσχημα όταν βλέπω ένα τέτοιο ετοιματζίδικο βιογραφικό. Χίλες φορές να δω κάποιον που έχει φτιάξει το δικό του κι ας έχει τα λαθάκια του παρά τα έτοιμα. Να δω ρε φίλε ότι μπορείς να κάνεις κάτι από μόνος σου εκτός από το να κατεβάσεις το template και να αλλάξεις τα στοιχεία σου. Που πολλές φορές αφήνουν και στοιχεία που δε πρέπει (url). Όλοι ρομποτάκια που ακολουθούν μια γραμμή γιατί έτσι πρέπει, έτσι είναι το σωστό... Και εγώ συμφωνώ σε αυτό! Και το δικό μου cv ένα pdf είναι που έχω φτιάξει εγώ.
Haldol Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Προσωπικά, όταν βλέπω έτοιμο βιογραφικό τύπου "βάλε τα στοιχεία σου στη φόρμα και να'το", ετοιμάζομαι για καντήλια. Στο 90% των περιπτώσεων απλά δεν. Αφιέρωσε 1-2 ώρες και φτιάξε ένα κανονικό βιογραφικό σε Word/ Publisher, κυρίως αν έχει ουσία το ότι έχεις κάνει, διότι τα έτοιμα "χαντακώνουν" 1
nas91 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες αποψεις ολων,ομως αν ηξερα να το φτιαξω σε Word,δε θα ρωτουσα εδω. 7 ώρες πριν, lyda94 είπε το πιο δημοφιλες ειναι αυτο: https://europa.eu/europass/el/create-europass-cv Τελικα το εφτιαξα απο το λινκ που προτεινες.Ευχαριστω πολυ. 1
Dark_panel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, nas91 είπε Ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες αποψεις ολων,ομως αν ηξερα να το φτιαξω σε Word,δε θα ρωτουσα εδω. Τελικα το εφτιαξα απο το λινκ που προτεινες.Ευχαριστω πολυ. To Europass ειναι πολυ παρωχημενο και πλεον αντενδυκνειται κιολας για συσταση βιογραφικου! Το χρησιμοποιουν μονο εταιρειες, που εχουν παρε δωσε με εξωτερικο (Ευρωπη) και συγκεκριμενα δημοσια ιδρυματα ή ινστιτουτα, τα οποια ζητανε σε Europass τα βιογραφικα των συμμετεχοντων στα projects. Kαλυτερα να παρεις ενα απ τα δωρεαν templates του Word και να το χτισεις εκει, χωρις πολλες φανφαρες, παρα σε Europass. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από Dark_panel 3
Rq4R8 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Το καλύτερο αποτέλεσμα σαν αυτά που πληρωνεις θα το έχεις με ένα βιογραφικό σε LaTeX. Μπες στο overleaf εδώ και δες τα template που έχει έτοιμα και προσάρμοσε τα στις ανάγκες σου. Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις και template και απο άλλες πηγες. 1 1
LongTom Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, lyda94 είπε το πιο δημοφιλες ειναι αυτο: https://europa.eu/europass/el/create-europass-cv Εάν δεν ζεις στο 2003 ή δεν κάνεις αίτηση για οργανισμό της ΕΕ, το europass είναι μάλλον κακή επιλογή. @ OP , κάνε ένα απλό και όμορφο βιογραφικό σε word από την αρχή και άσε τα ετοιματζίδικα γιατί χτυπάνε ιδιαίτερα στο μάτι. Δεν είναι δύσκολο. 1
nas91 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Εχετε δίκαιο,καποια στιγμη πρεπει να αφιερωσω λιγο χρονο ΚΑΙ σε αυτο..
tonypapadovic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Rq4R8 είπε Το καλύτερο αποτέλεσμα σαν αυτά που πληρωνεις θα το έχεις με ένα βιογραφικό σε LaTeX. Μπες στο overleaf εδώ και δες τα template που έχει έτοιμα και προσάρμοσε τα στις ανάγκες σου. Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις και template και απο άλλες πηγες. +1 Ένα τέτοιο στυλ σαν και αυτά (που μπορούν να γίνουν και σχετικά εύκολα στο Word), είναι ό,τι χρειάζεσαι (πχ το 6ο ή το 9ο από τα templates).
lyda94 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, LongTom είπε Εάν δεν ζεις στο 2003 ή δεν κάνεις αίτηση για οργανισμό της ΕΕ, το europass είναι μάλλον κακή επιλογή. @ OP , κάνε ένα απλό και όμορφο βιογραφικό σε word από την αρχή και άσε τα ετοιματζίδικα γιατί χτυπάνε ιδιαίτερα στο μάτι. Δεν είναι δύσκολο. στο 2003 δεν ζω και στην εταιρεια που εργαζομαι οταν λαμβανουμε βιογραφικα το 90% ειναι απο europass...μαλλον και αυτοι 2003!
LongTom Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, lyda94 είπε στο 2003 δεν ζω και στην εταιρεια που εργαζομαι οταν λαμβανουμε βιογραφικα το 90% ειναι απο europass...μαλλον και αυτοι 2003! Προσωπικά δεν έχω δει europass εδώ και δεκαετία. Τελευταία φορά ήταν όταν ήμουν ακόμη σε ακαδημαϊκό ρόλο. Στην βιομηχανία ποτέ, ούτε ξέρω κάποιον που να το χρησιμοποίησε έπειτα από το ~2010. Κάμποσα χρόνια σε πολύ μεγάλη πολυεθνική τώρα πια και πριν σε διάφορες εταιρικές θέσεις. Τώρα εσείς ίσως μαζεύετε τις εξαιρέσεις, πάντως όπως γράφουν και αρκετοί άλλοι εδώ, είναι τελείως παρωχημένο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα