Προς το περιεχόμενο

Γνώμες & βοήθεια για αγορά 50"


alexmm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω μια 50" η οποία θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για streaming (απο τις διάφορες υπηρεσίες, και από εσωτερικό δίκτυο), και θέαση επίγειων καναλιών, και έχω μπερδευτεί. Έχω διαβάσει πολλά reviews για διαφορετικά μοντέλα, και δεν μπορώ να εντοπίσω να υπάρχει κάποιο που να έχει συνολικά άριστες κριτικές, χωρίς αναφορές σημαντικών προβλημάτων, τόσο απόδοσης όσο και αξιοπιστίας.

Υπολόγιζα να δώσω μέχρι 700, αλλά μπορώ να ανέβω και μέχρι τα 850-900 αν κάτι πραγματικά αξίζει τον κόπο. Δυστυχώς, οι τηλεοράσεις είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαι μόνο όταν χρειάζονται αλλαγή όπως τώρα, αλλά κι από την άλλη είναι η πλέον πολυχρησιμοποιούμενη συσκευή στο σπίτι, οπότε οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για άρχη θα πρώτεινα να πας σε 55'' ειδικά αν η απόσταση θέασης είναι πάνω απο 2 μέτρα, αν δεν χωράει πάνω από 50 οκ. Το άλλο βασικό είναι το πόσο φως έχει το δωμάτιο της τηλεόρασης . Αν βλέπεις κυρίως βράδυ και την ήμερα μπορέις να το έχεις σχετικά σκοτείνο κοιτάς LG oled A1 ή LG oled C1 (η δεύτερη είναι καλή και για πιο φωτεινό χώρο). Για θέαση σύχνα σε ήμερα και με αρκετό φως  QLED QE50QN90A ή Sony 50X90J ή QE55Q95T και QE50Q80A (πιο budget).  

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...