catmaster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tarantules είπε 50-60kW το μήνα ; Εμένα παλιό ψυγείο Πίτσος 2-πορτο καίει 940W/ημέρα μετρημένα με ψηφιακό μετρητή.Ήτοι 30kw περίπου το μήνα.Τα 50-60 τα θεωρώ υπερβολικά ακόμα και για παλιάς τεχνολογίας ψυγεία.Εαν ο φίλος έχει πάνω-κάτω τις ίδιες καταναλωτικές συνήθειες όσον αφορά την ηλ.ενέργεια και έρχεται αυξημένος σε kWh ο λογαριασμός τότε κάτι άλλο παίζει.Ίσως να κοιτάξει μπας και του κλέβουν ρεύμα. Στον αέρα γράφουμε , γι'αυτό και εγώ ανέφερα πως πρέπει να έχεις αντικειμενικές μετρήσεις για να ξέρεις ακριβώς τι καίει και πόσο... όπως πολύ σωστά έγραψες πως καις 30 κιλοβατώρες /μηνα μετρημένα. Στο δικό μου ψυγειοκαταψύκτη που είναι lg δεκαετίας εχω καταναλώσεις γύρω στα 40kw/μηνα στους θερινούς μήνες και αυτό κυρίως λόγω του συνεχόμενου ανοιξε-κλείσε στις πόρτες που κάνουν τα παιδιά .. απο την άλλη εχω μετρήσει ψυγείο δεκαετίας σε φιλικό σπίτι που χτύπαγε εξηντάρι κατανάλωση ιούλιο μήνα γιατί ήταν κολλητά στον τοίχο και η κουζίνα του σπιτιού αμόνωτη και με ψηλές θερμοκρασίες Πάντως για τον op και το φουρνάκι σίγουρα έχει καταναλώσεις γιατί είναι ενεργοβόρα συσκευή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα