Den3311 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Χαίρετε. Πριν λίγες μέρες παρατήρησα πως στην φορολογική δήλωση που μου έκανε ο λογιστής και (η οποία έχει ήδη υποβληθεί) δεν φαίνονται τα λεφτά που πήρα με καθυστέρηση από ασφαλιστική που μου παρέχει ο εργοδότης και ένα ποσό που πήρα από τον εφκα. Το ατύχημα έγινε 1 Νοεμβρίου 2021 και η πληρωμή μέσα Μάρτη. Όμως χρειάζεται να τα συμπληρώσω ώστε να φτάσω στο όριο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για κάποια χαρτιά που το χρειάζομαι. Το ερώτημα είναι πώς να κάνω την τροποποίηση σωστά ώστε να μην μου έρθει πρόστιμο. Αν γνωρίζει κανείς ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ. Ευχαριστώ
skoulas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, Den3311 είπε Το ατύχημα έγινε 1 Νοεμβρίου 2021 και η πληρωμή μέσα Μάρτη. Μάρτη 2022;;; Πως θέλεις να τα δηλώσεις το 2021;
Den3311 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 51 λεπτά πριν, skoulas είπε Μάρτη 2022;;; Πως θέλεις να τα δηλώσεις το 2021; Δεν μπορώ να δηλώσω αυτά τα χρήματα στην φορολογική δήλωση του 21? Αφού εκείνη την περίοδο αφορούν τα χρήματα αυτά.
vanni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δεν έχει σημασία η περίοδος αλλά πότε τα έλαβες. Αν πληρώθηκες το 2022 τότε δηλώνονται στο εισόδημα του 2022 άρα στην επόμενη δήλωση. 2
sstratos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Εαν τα χρήματα μπήκαν στην τράπεζα μέσα στο 2022 , θα δηλωθούν του χρόνου... Τωρα δηλώσαμε τα εισοδήματα που αποκτήσαμε το 2021 1
panagiotis54 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 επισης η ολη λογικη του οποιου επιδοματος ειναι να εχεις οσο το δυνατον χαμηλοτερο εισοδημα ωστε να παρεις οσο το δυντον μεγαλυτερο επιδομα....αρα εσυ θες να δηλωσεις περισσοτερο εισοδημα για να μειωσεις το επιδομα που θα παρεις? (not even sure αν αυτο το ποσο θεωρειται για το ΕΕΕ ως εισοδημα βεβαια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα