Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω πάροχο, αλλά περιμένω μέχρι Απρίλιο του '23 που λήγει η σύμβαση. Τώρα που επιστρέφει το 10% φόρος συνδρομητικής, μπορεί να θεωρηθεί ως μονομερής αλλαγή όρων, ώστε να διακόψω χωρίς να πληρώσω τη ρήτρα αποδέσμευσης, ή επειδή είναι απ' το κράτος είναι καλυμμένοι; Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι, γνωρίζει κάποιος αν η ρήτρα είναι η ίδια σε όλη τη διάρκεια ή μειώνεται όσο πλησιάζει στη λήξη του;

Δημοσ.

τι μονομερης αλλαγή ορων ; 

το κρατος ειχε παγώσει την εισπραξη αυτού του τέλους και το κράτος την επανέφερε. προφανως και θα πληρώσεις αν το διακοψες από τώρα. για το ακριβές ποσό θα πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zanskou είπε

τι μονομερης αλλαγή ορων ; 

το κρατος ειχε παγώσει την εισπραξη αυτού του τέλους και το κράτος την επανέφερε. προφανως και θα πληρώσεις αν το διακοψες από τώρα. για το ακριβές ποσό θα πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο

Τον πάροχο ξέρω κι εγώ να τον πάρω να ρωτήσω, αλλά δεν θέλω να ξέρουν ακόμα ότι ψάχνομαι να διακόψω. Αυτό που ρώτησα αν ξέρει κάποιος, είναι αν το ποσό μειώνεται όσο πλησιάζει στη λήξη του, ή αν είναι σταθερό ανεξάρτητα του μήνα διακοπής.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

αλλά δεν θέλω να ξέρουν ακόμα ότι ψάχνομαι να διακόψω

πειράζει να ρωτήσω το λόγο ; 

τα υπόλοιπα εξαρτώνται συνήθως από το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Αυτό που ρώτησα αν ξέρει κάποιος, είναι αν το ποσό μειώνεται όσο πλησιάζει στη λήξη του, ή αν είναι σταθερό ανεξάρτητα του μήνα διακοπής.

Συνήθως μειώνεται. Όσο λιγότεροι μήνες απομένουν τόσο μικρότερη η ρήτρα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zanskou είπε

πειράζει να ρωτήσω το λόγο ; 

Δεν γνωρίζω αν έχει και ποια μπορεί να είναι η πολιτική τους σε τέτοιες περιπτώσεις. Και δεν εννοώ απαραίτητα συνωμοσιολογικά, μπορεί πχ να με αρχίσουν στις κλήσεις για νέες προσφορές, το οποίο δεν το θέλω γιατί είναι οριστικό ότι θα φύγω. Γι' αυτό είναι το φόρουμ, για να ψαχτείς αν μπορείς να μάθεις κάτι παραπάνω πριν καταλήξεις στον πάροχο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

αλλά δεν θέλω να ξέρουν ακόμα ότι ψάχνομαι να διακόψω

καλα δεν θα αλλαξεις και δουλεια... ισα ισα που μπορει να παρεις καμια εκπτωσουλα μελλοντικα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

καλα δεν θα αλλαξεις και δουλεια... ισα ισα που μπορει να παρεις καμια εκπτωσουλα μελλοντικα.

Δεν με ενδιαφέρει να πάρω εκπτωσούλα, δεν πρόκειται να ανανεώσω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Θέλω να αλλάξω πάροχο, αλλά περιμένω μέχρι Απρίλιο του '23 που λήγει η σύμβαση. Τώρα που επιστρέφει το 10% φόρος συνδρομητικής, μπορεί να θεωρηθεί ως μονομερής αλλαγή όρων, ώστε να διακόψω χωρίς να πληρώσω τη ρήτρα αποδέσμευσης, ή επειδή είναι απ' το κράτος είναι καλυμμένοι; Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι, γνωρίζει κάποιος αν η ρήτρα είναι η ίδια σε όλη τη διάρκεια ή μειώνεται όσο πλησιάζει στη λήξη του;

δεν άλλαξε ο πάροχος τους όρους του συμβολαίου σου, άρα δεν υφίσταται η μονομερής τροποποίηση της σύμβασης, άρα ως εκ τούτου δεν υφίσταται και δικαίωμα διακοπής χωρίς κόστος. 

Μειώνεται όσο πλησιάζει στη λήξη του, αλλά εξαρτάται από το συμβόλαιο. Ακόμη και να τους πάρεις και να τους ρωτήσεις ποιο θα είναι το κόστος αν το κόψω τώρα, δεν θα γίνει απολύτως τίποτα, αντίθετα μπορείς να σου δώσουν και καλύτερη τιμή. ποιο είναι  το πρόβλημα να γνωρίζουν ότι θέλεις να το κόψεις; Αν δεν θέλεις να μιλήσεις μαζί τους δες το συμβόλαιο τα αν αγράφει αναλυτικά, ενώ αν δεν το έχεις ζήτα τους να στο ξαναστείλουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, valadsk είπε

δεν άλλαξε ο πάροχος τους όρους του συμβολαίου σου, άρα δεν υφίσταται η μονομερής τροποποίηση της σύμβασης, άρα ως εκ τούτου δεν υφίσταται και δικαίωμα διακοπής χωρίς κόστος. 

Μειώνεται όσο πλησιάζει στη λήξη του, αλλά εξαρτάται από το συμβόλαιο. Ακόμη και να τους πάρεις και να τους ρωτήσεις ποιο θα είναι το κόστος αν το κόψω τώρα, δεν θα γίνει απολύτως τίποτα, αντίθετα μπορείς να σου δώσουν και καλύτερη τιμή. ποιο είναι  το πρόβλημα να γνωρίζουν ότι θέλεις να το κόψεις; Αν δεν θέλεις να μιλήσεις μαζί τους δες το συμβόλαιο τα αν αγράφει αναλυτικά, ενώ αν δεν το έχεις ζήτα τους να στο ξαναστείλουν.

Ευχαριστώ. Έγραψα τους λόγους που δεν θέλω -ακόμα- να πάρω τον πάροχο να ρωτήσω. Αφού δεν υπάρχει μονομερής αλλαγή, θα περιμένω κάνα 3μηνο ακόμα και θα πάρω να μάθω το ακριβές ποσό για να διακόψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...