Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται αγαπητά μέλη!

Είμαι μαθητής δευτέρας γυμνασίου και πρόσφατα με τα αποτελέσματα εξετάσεων τα οποία για εμένα ήταν μια μεγάλη δικαίωση (άριστα 20), μια καθηγήτρια μου που μας έκανε 4 μαθήματα, (λογοτεχνία, γλώσσα, ιστορία και αρχαία) μου μίλησε για τις δυνατότητες μου και για το τι θα μπορούσα να κάνω στο μέλλον για να αναβαθμίσω το επίπεδο της εκπαίδευσης μου μιας και φοιτώ σε σχολείο της επαρχίας. Μεταξύ άλλων μου πρότεινε πως θα μπορούσα να κερδίσω πλήρη υποτροφία σε μεγάλο ιδιωτικό ίδρυμα της Αθήνας ή Θεσσαλονίκης αν προσπαθήσω σκληρά, προϋποθέτοντας βέβαια είναι έτοιμοι οι γονείς μου να με αποχωριστούν μιας και σε τέτοιο σενάριο θα διαμένω στο οικοτροφείο της ανάλογης ακαδημίας. 

Τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την εν λόγω πρόταση όπως και να την συζητάω το ενδεχόμενο με τους δικούς μου. Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο, η ιδέα είναι ότι αφού ολοκληρώσω και την τρίτη τάξη του γυμνασίου θα δώσω εξετάσεις για πλήρη και τριετή υποτροφία σε τέτοιο ίδρυμα. Αν και ερεύνησα λίγο το θέμα δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο. Έχει κανείς ανάλογες εμπειρίες, η ξέρει κάτι για κάποιον που κέρδισε τέτοιου είδους υποτροφία μαζί με διαμονή σε οικοτροφείο της σχολής; Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο ίδρυμα που αντιστοιχεί στην παραπάνω περιγραφή; 

Όλες οι πληροφορίες είναι χρήσιμες!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από IamaMushroom

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...