Cartoon123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας! Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα δίλημμα που με απασχολεί το τελευταίο 10ήμερο που ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων. Έγραψα Μ.Ο. 17.05 (Ξανά έδωσα δεύτερη φορά πανελλήνιες μετά από 8 χρόνια) και προκύπτει τώρα το πρόβλημα στην επιλογή του τμήματος που θέλω να φοιτήσω καθώς με το βαθμό που έγραψα περνάω σε όποιο από τα δύο τμήματα δηλώσω πρώτο... Βρίσκομαι λοιπόν μεταξύ "Οικονομικού" και "Χρηματοοικονομικής και λογιστικής" του πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ακούσω τις απόψεις σας σχετικά με την αξία των τμημάτων και τις προοπτικές που σου προσφέρουν για μια επαγγελματική καριέρα στην κατεύθυνση αυτή της οικονομίας (εσωτερικό και εξωτερικό). Μου αρέσουν και τα δυο τμήματα αν και οι περισσότεροι μου προτείνουν τα χρηματοοικονομικά αλλά με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι πρέπει να πάρω τη σωστή απόφαση (δεν ξανά δίνω τρίτη φορά πανελλαδικές...παραπαει...😂) Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο μέρος για να ακούσω διάφορες απόψεις από διάφορους ανθρώπους γι'αυτό σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Dark_panel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Κοιτα, κι απ τα 2 τμηματα ΠΕ80 Οικονομιας θα βγεις. Τωρα, στη θεση σου, εγω θα επελεγα το Χρηματοοικονομικης γιατι εχει και μαθηματα απο Διοικηση και καποια Πληροφορικης φυσεως. Οπότε το θεωρω πιο "ολοκληρωμενο" σαν τμημα. Στο Οικονομικων θα πηξεις σε οικονομικες θεωριες. Το Χρημ/κης θεωρω εχει πιο χρησιμα μαθηματα (ειδα τους οδηγους σπουδων και των 2 τμηματων). Απο κει και περα, δες κ εσυ τα προγραμματα σπουδων των 2 τμηματων και επιλεξε αυτο που νομιζεις οτι θα σου κρατησει περισσοτερο το ενδιαφερον. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα