Faidra_ag Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Γειά σας! Μόλις τελείωσα πανελληνιες από θεωρητική κατεύθυνση και ένα από τα επαγγέλματα που με ενδιαφέρουν είναι το μαρκετινγκ:) Μετα από λίγη έρευνα ανακάλυψα ότι μου προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα η σχολη διεθνων και ευρωπαικων, η αγγλικη φιλολογια και η σχολη επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. Με ποιο Πτυχίο θα μπορούσα να βρω ευκολότερα δουλειά σε αυτό το τομεα;
velociraptoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Faidra_ag είπε Γειά σας! Μόλις τελείωσα πανελληνιες από θεωρητική κατεύθυνση και ένα από τα επαγγέλματα που με ενδιαφέρουν είναι το μαρκετινγκ:) Μετα από λίγη έρευνα ανακάλυψα ότι μου προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα η σχολη διεθνων και ευρωπαικων, η αγγλικη φιλολογια και η σχολη επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. Με ποιο Πτυχίο θα μπορούσα να βρω ευκολότερα δουλειά σε αυτό το τομεα; και οι 3 σχολές εχουν να σου μάθουν πράγματα, αν και η αγγλική φιλολογία είναι μακρια από τον τομέα που θες να ασχοληθεις. για να βρεις πιο ευκολα δουλειά θα χρειαστείς γνωριμίες και για να μείνεις στη δουλειά χρειάζεται ταλέντο. το μαρκετινγκ στοχεύει κατα κύριο λόγο στη ψυχολογία του καταναλωτή
Kagome Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Με το πτυχίο Μάρκετινγκ από την ΑΣΟΕΕ. Αυτά που αναφέρεις είναι όλα άσχετα.
Faidra_ag Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Kagome είπε 1 ώρα πριν, Kagome είπε Με το πτυχίο Μάρκετινγκ από την ΑΣΟΕΕ. Αυτά που αναφέρεις είναι όλα άσχετα. Δεν είμαι από οικονομικά γιαυτό ρωτάω άμα υπάρχει άλλος τρόπος. Και έχεις δικαίωμα να δουλέψεις μαρκετινγκ και από τα τρία. Αν θέλεις μπορείς να το ψάξεις
airtrelomike13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δυστυχώς μάρκετιγκ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Το μάρκετιγκ στην Ελλάδα παραπέμπει σε φυλλάδια, τηλέφωνα και πώληση καρτοσυμβολαιου. Το πραγματικό μάρκετιγκ είναι στο εξωτερικό. Εδώ είμαστε μπανανια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα