Raptos28 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Έχω κλείσει ξενοδοχείο και αεροπορικά για τον Δεκέμβριο θα ήθελα κάποια τιπς κάποιες συμβουλές καμία πρόταση για το που να πάμε
kax54638 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Τα γνωστά κτήρια-αξιοθέατα-γέφυρες, times square καμιά παράσταση στο Broadway (μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικές θέσεις), Moma, αν θέλετε ψώνια είναι αρκετά κοντά το woodbury (μεγάλο εκπτωτικό χωριό), cheescake στο junior's κλπ
Raptos28 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, kax54638 είπε Τα γνωστά κτήρια-αξιοθέατα-γέφυρες, times square καμιά παράσταση στο Broadway (μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικές θέσεις), Moma, αν θέλετε ψώνια είναι αρκετά κοντά το woodbury (μεγάλο εκπτωτικό χωριό), cheescake στο junior's κλπ Το Woodbury το έχω δει αξίζει να πας ;φαντάζομαι θες ολόκληρη μετά εκεί
tasanton Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Με την ισοτιμία € δολαρίου στο 1:1 οσονούπω, μην ποντάρεις και πολύ σε ψώνια. 3
Free Bird Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, tasanton είπε Με την ισοτιμία € δολαρίου στο 1:1 οσονούπω, μην ποντάρεις και πολύ σε ψώνια. Αυτό ακριβώς ! Που είναι οι εποχές που η ισοτιμία ήταν 1,30-1,40 ... 1
Raptos28 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δεν υπάρχει οικονομικό θέμα 😂 Επίσης με είπαν να αγοράσω μια σιμ γύρω στα 40$ που τα έχει όλα απεριόριστα γνωρίζετε που μπορώ να προμηθευτώ κάτι τέτοιο 1
kax54638 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Raptos28 είπε Το Woodbury το έχω δει αξίζει να πας ;φαντάζομαι θες ολόκληρη μετά εκεί Για αμερικανικές εννοείται μάρκες μόδας μόνο. Οτιδήποτε ευρωπαϊκής προέλευσης είναι πανάκριβο. Ναι είναι μεγάλο και θα χρειαστείς λογικά όλο το πρωινό.
Raptos28 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Κατάλαβα όπως προανέφερα το κόστος δεν μας νοιάζει και τόσο.αν έχετε να προτείνεται κάποιο μέρος κάτι που αξίζει ευπρόσδεκτες όλες οι απόψεις
truman2193 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ε οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω σιγουρα, μετα σε κλασικα μαγαζια του τυπου Goodwill και τετοια, αν εισαι φιλος του thrifting. Το Coney Island ειναι πολυ ωραιο μερος να επισκεφτεις αν εχεις παρεα, -ειδικα παιδια-. Ειναι σαν μια μικροεκδοση της Venice Beach στη California να φανταστεις.. Ε μετα απο φαγητο τα κλασικα σαντουιτς με της Παναγιας τα ματια μεσα που τρωνε οι Αμερικανοι κλπ. Γενικα ανιαρη πολη η Νεα Υορκη να εχεις υπ'οψην. Οποιος Ελληνας πετυχα οταν πηγα μου ελεγε το ιδιο πραγμα. "Athens on steroids"(για κεντρο μιλαω παντα, οχι προαστια). Αφου εχεις οικονομικη ανεση παντως, θα σου προτεινα -μιας και οι ΗΠΑ γενικα ειναι μια ευθεια- να νοικιασεις ενα αμαξακι και να κανεις ενα ωραιο roadtrip που δεν θα ξεχασεις ποτε.. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από truman2193 1
Apoll Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Στις 11/7/2022 στις 12:41 ΜΜ, Raptos28 είπε Έχω κλείσει ξενοδοχείο και αεροπορικά για τον Δεκέμβριο θα ήθελα κάποια τιπς κάποιες συμβουλές καμία πρόταση για το που να πάμε Κάτσε να υπάρχει Νέα Υόρκη μέχρι το Δεκέμβριο. NYC releases PSA for residents in the event of a nuclear attack (nypost.com) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα