Προς το περιεχόμενο

Tablet 4g οικονομικο για απλη αλλα επαγγελματική λύση


georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Θέλω να προτείνω ενα μοντελο tablet για την εταιρεία που δουλεύω το οποιο να ειναι οσο οικονομικό γίνεται καθως θα χρειαστούν γύρω στα 20 κομμάτια και να είναι 4g.

 

Αυτο που θα ενδιέφερε πιστεύω είναι η εγγύηση και η αξιοπιστία της εταιρείας καθώς τα tablet προορίζονται να είναι μεσα σε λεωφορεία μπροστά στο ταμπλω με μια βαση και θα τα χτυπάει ο ηλιος. Σίγουρα θεωρώ οτι χρειάζεται και μια θηκη καθώς τα χρησιμοποιούν πολλα άτομα και αποκλείεται να τα προσέχουν οπως πρέπει.

 

Απο θέμα χαρακτηριστικων οπως ειπα χρειάζεται 4g, jack για να μιλανε με handsfree(θα δουλεύει αντί για εταιρικό τηλέφωνο) και απο θεμα χρησης θα ανοίγουν email, συγκεκριμενες σελιδες στον chrome και καμια δυο εφαρμογές ακομα.

 

Επίσης γνωρίζετε καποιο προγραμμα που να κλειδωνει εφαρμογες και να περιοριζει την χρήση του tablet? Αν εχω διαβασει καλα  λέγεται kiosk mode. Και οταν εγκατασταθεί αυτο το πρόγραμμα ο it να τα διαχειρίζεται απομακρυσμενα για τυχον προβλήματα η σεταρισματα. Τέλος αν τελικα γίνεται αυτο με το πρόγραμμα, ο καθε οδηγος να κανει login και να φορτώνει το δικο του interface όπως πχ το email του 

 

Συγγνώμη για το κατεβατο απλα ηθελα να σας πω ολες τις παραμέτρους.

 

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα! Με την ποσότητα, τις παραμέτρους που θες και τη διαμόρφωση για εταιρική χρήση καλύτερα να ζητήσετε προσφορές απευθείας από εταιρίες (πχ samsung https://www.samsung.com/gr/business/tablets/ ή lenovo) ή έστω από έναν επαγγελματία του κλάδου.

Σίγουρα πάντως δεν σε εξυπηρετούν τα ipad, καθώς δεν υποστηρίζουν πραγματοποίηση κλήσεων.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...