Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, witty είπε Προφανώς και δεν τα γράφεις τζάμπα. Το ότι "HDD" ισούται με "μηχανικός δίσκος" είναι κάτι που το έμαθα μόλις τώρα, από εσένα. Απλά, πάλι κάνεις το ίδιο σφάλμα : κρίνεις τους άλλους ανθρώπους σύμφωνα με το δικό σου επίπεδο. Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Συγνώμη αλλά ανήκεις στους ανθρώπους με τουλάχιστον 300 μηνύματα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ και δεν ξέρεις/γνωρίζεις βασικές έννοιες από υπολογιστές εμένα με προβληματίζει να ξέρεις. Εννοείται ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν από τεχνολογία για αυτό υπάρχει το φόρουμ αυτό και οι ανθρώποι που βοηθούν ώστε να μάθουν.
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, witty είπε Απλά, πάλι κάνεις το ίδιο σφάλμα : κρίνεις τους άλλους ανθρώπους σύμφωνα με το δικό σου επίπεδο. Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Σόρυ, αστειευόμουν φυσικά με το "Τζάμπα τα γράφω". Δεν περιμένω από κανέναν να είναι στο (μέτριο προς χαμηλό) επίπεδο μου, ούτε πιστεύω ότι μπορεί να είμαι στα υψηλά επίπεδα γνώσεων κάποιον από εδώ μέσα. Είχα βάλει όμως και λινκ για να δεις τις θήκες και φαντάστηκα ότι θα το είχες καταλάβει, έστω από τα συμφραζόμενα. Όλοι μαθαίνουμε από άλλους και αυτό είναι το σωστό. No hard feelings. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από micos000 2
witty Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, ikorolis είπε Συγνώμη αλλά ανήκεις στους ανθρώπους με τουλάχιστον 300 μηνύματα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ και δεν ξέρεις/γνωρίζεις βασικές έννοιες από υπολογιστές εμένα με προβληματίζει να ξέρεις. Εννοείται ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν από τεχνολογία για αυτό υπάρχει το φόρουμ αυτό και οι ανθρώποι που βοηθούν ώστε να μάθουν. Όπως έχω ήδη αναφέρει και μάλιστα στην παρούσα ανάρτηση, ήμουν επαγγελματικά ενεργός στον χώρο το 2007 (όπως μπορείς να επιβεβαιώσεις και στο προφίλ μου), και αυτά τα 300 μηνύματα έγιναν κυρίως τότε. Το 2011 παραιτήθηκα από τον χώρο. Επίσης, ακόμα και όταν ήμουν ενεργός επαγγελματικά, ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει την φράση "μηχανικός δίσκος" μόνο "δίσκος" ή το πολύ "σκληρός δίσκος", αν και η ειδικότητα μου ήταν το λογισμικό. Βέβαια, εάν συνεχίζεις να θεωρείς παράδοξο το ότι δεν ξέρω/γνωρίζω βασικές έννοιες από υπολογιστές, τότε απλά θεώρησε ότι ήμουν κακός επαγγελματίας. 45 λεπτά πριν, micos000 είπε Σόρυ, αστειευόμουν φυσικά με το "Τζάμπα τα γράφω". Δεν περιμένω από κανέναν να είναι στο (μέτριο προς χαμηλό) επίπεδο μου, ούτε πιστεύω ότι μπορεί να είμαι στα υψηλά επίπεδα γνώσεων κάποιον από εδώ μέσα. Είχα βάλει όμως και λινκ για να δεις τις θήκες και φαντάστηκα ότι θα το είχες καταλάβει, έστω από τα συμφραζόμενα. Όλοι μαθαίνουμε από άλλους και αυτό είναι το σωστό. No hard feelings. Καμμία απολύτως παρεξήγηση. Το ίδιο σφάλμα το έχω κάνει και εγώ (αρκετές φορές), όταν ήμουν ενεργός στον χώρο και μπορώ να το καταλάβω απόλυτα, και για αυτόν ακριβώς το λόγο σου έγραψα "Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα." Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από witty
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Κανένα πρόβλημα και εννοείται καμία παρεξήγηση Επίσης πρώην "πληροφορικάριος" εγώ το 2005 έγινε από επαγγελματική ιδιότητα προσωπικό χόμπι καθώς η επαγγελματική μου ιδιότητα άλλαξε καριέρα προς το οικονομικό/λογιστικό τομέα. για την ιστορία HDD (Hard Disk Drive) = Σκληρός Δίσκος ο σκληρός δίσκος μπορείς να το πεις και μηχανικός δίσκος καθώς στην αγορά υπάρχουν οι SSD (Solid State Drive) αλλά και οι NVME - M2.
witty Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, ikorolis είπε Κανένα πρόβλημα και εννοείται καμία παρεξήγηση Επίσης πρώην "πληροφορικάριος" εγώ το 2005 έγινε από επαγγελματική ιδιότητα προσωπικό χόμπι καθώς η επαγγελματική μου ιδιότητα άλλαξε καριέρα προς το οικονομικό/λογιστικό τομέα. για την ιστορία HDD (Hard Disk Drive) = Σκληρός Δίσκος ο σκληρός δίσκος μπορείς να το πεις και μηχανικός δίσκος καθώς στην αγορά υπάρχουν οι SSD (Solid State Drive) αλλά και οι NVME - M2. Φυσικά και καμμία παρεξήγηση. Επίσης, η ιδιότητα μου είναι πλέον εντελώς άσχετη με τις αρχικές σπουδές. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Καλό μεσημέρι
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Σε φορητο πιο ...light οπως μου ειπαν εδω τα παιδια εβαλα ssd δισκο και δεν νου ζητησε καμμια ενεργοποιηση για τα 10 . Εβαλε τα Home οπως ηταν και τα 8. 2
witty Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε φορητο πιο ...light οπως μου ειπαν εδω τα παιδια εβαλα ssd δισκο και δεν νου ζητησε καμμια ενεργοποιηση για τα 10 . Εβαλε τα Home οπως ηταν και τα 8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι εννοείς όταν λες "Σε φορητο πιο ...light " ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, witty είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι εννοείς όταν λες "Σε φορητο πιο ...light " ; Πιο χαμηλων επιδοσεων Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano 1
witty Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πιο χαμηλων επιδοσεων Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Ο δικός μου είναι 8ετίας, άρα φαντάζομαι ότι ανήκει σίγουρα στην κατηγορία " Πιο χαμηλων επιδοσεων ".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα