Raki-meze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, amartolos79 είπε Καλησπέρα χρησιμοποίησα voucher για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους το καλοκαίρι του 2023. Φέτος θα δικαιουμε ξανά να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ. Χωρίς να έχει βγει η ΚΥΑ , κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα. Αναμένουμε.
Raki-meze Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Άνοιξαν οι αιτήσεις http://vouchers.gov.gr/tourism4all-2025
arvacon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτή η χαζομάρα τώρα; Πέρυσι με είχαν εξέλεξει στα προσωρινα, αλλά επειδή είχα κάνει κάποιο λάθος στην αίτηση, μετά με απερριψαν. Όμως στο site του οαεδ, μου ήρθε ένα άκυρο τελείως voucher για ακτοπλοϊκά, το οποιο φυσικά δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν δεν εχεις επιλέγει για το πρόγραμμα, μιας κ αυτά τα δύο πήγαιναν πακέτο. Δεν έδωσα σημασία και το αγνόησα, λέω συστημικο λάθος είναι, οπότε έμεινε έτσι. Τώρα πάω να κάνω αίτηση και μου λέει ότι έχω λάβει μέρος και ήμουν δικαιούχος το 24 και δε δικαιούμαι φέτος!!! Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω αυτή την αδικια τώρα; Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από arvacon
yannis27gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Ναι, σε μένα μόλις. Μου βγάζει το ίδιο μήνυμα ενώ πέρσι ήμουν δικαιούχος αλλά δεν κληρωθηκα και δεν πήρα voucher.
Raki-meze Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Περιμένετε δυο τρεις μέρες μήπως στρώσει. Στην αρχή σε αυτές τις πλατφόρμες συνήθως υπάρχουν δυσλειτουργίες. 1
arvacon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αν ήμουν δικαιούχος, δε θα έβγαζε και επιταγή διαμονής στο σημείο εκείνο που βγάζει τα εισιτήρια; Μήπως τη διαμονή τα κλείνεις μόνο με τον αριθμό επιταγής που έγραφε πάνω η αίτηση, και έχω διαμονη τελικά και δεν το ξέρω; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από arvacon
arvacon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, giannnis122 είπε Μήπως είχατε πάρει το '22 το voucher; Εγώ είχα επιλέξει καταλαθος στην αίτηση του 24, ότι κάνω το πρόγραμμα πρώτη φορα, οπότε μετά μου έδωσε 10 μόρια παραπάνω αν θυμάμαι καλά, αλλά ενώ κληρώθηκα στα προσωρινά, το είδαν μετά και με έκοψαν. Όμως για ανεξήγητο λόγο, ήρθε voucher αλλα μονο για εισιτήρια ακτοπλοϊκά, κ αυτο τώρα μπλοκάρει τη φετινή αίτηση. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από arvacon
Πανος999 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, arvacon είπε Αν ήμουν δικαιούχος, δε θα έβγαζε και επιταγή διαμονής στο σημείο εκείνο που βγάζει τα εισιτήρια; Μήπως τη διαμονή τα κλείνεις μόνο με τον αριθμό επιταγής που έγραφε πάνω η αίτηση, και έχω διαμονη τελικά και δεν το ξέρω; Ο κωδικός της επιταγής αναγράφεται έξω..Εκεί που σου έχει όλες τις αιτήσεις πχ που έχεις κάνει...Είναι σαν στήλες..Κ δεξιά λέει έναν αριθμό κ δίπλα λέει πχ σε ποιο κατάλυμα εξαργυρωθηκε.. Αυτή η εικόνα που έχει κ το barcode νομίζω είναι μόνο για τα ακτοπλοϊκά.. 7 ώρες πριν, arvacon είπε Για να πηρες ακτοπλοϊκά έχεις πάρει κ διαμονή! Δική μου απορία... Αν κάποιος δεν έχει alpha bank ή eurobank,πως κάνει την αίτηση? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από Πανος999
arvacon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Πανος999 είπε Ο κωδικός της επιταγής αναγράφεται έξω..Εκεί που σου έχει όλες τις αιτήσεις πχ που έχεις κάνει...Είναι σαν στήλες..Κ δεξιά λέει έναν αριθμό κ δίπλα λέει πχ σε ποιο κατάλυμα εξαργυρωθηκε.. Αυτή η εικόνα που έχει κ το barcode νομίζω είναι μόνο για τα ακτοπλοϊκά.. Για να πηρες ακτοπλοϊκά έχεις πάρει κ διαμονή! Δική μου απορία... Αν κάποιος δεν έχει alpha bank ή eurobank,πως κάνει την αίτηση? Έχε γούστο να έχω κληρωθεί τόσο καιρό και να μη το χω πάρει χαμπάρι! Αυτό μου βγάζει στο πεδιο αιτήσεις, αλλά θεώρησα ότι αυτό είναι η αρχική αίτηση, οχι το αποτέλεσμα, μιας και λέει "καταγραφή απ τον συναλλασομενο, δεν αναφέρει κάπου επιτυχών ή κάτι άλλο για να καταλάβω αν έχω επιλέγει. Στο πεδίο επιταγές, μου βγάζει τα ακτοπλοϊκά μόνο. Θυμάμαι ότι με είχαν απορρίψει γιατί αυτό το κουτάκι με την πρώτη φορά, έδινε 20 μόρια βλέπω τελικά και μάλλον δεν ήταν πρώτη φορά που το έκανα, αν και δε μπορώ να θυμηθώ ποιο απ όλα είχα ξαναπάρει τελικά... Θυμάμαι όμως ότι στα οριστικά, με είχε βγάλει μη επιτυχών ή επιλαχών, γιατί είχε καταγράψει νομίζω μόνο τα 30 μόρια. Τα ακτοπλοϊκά εμφανίστηκαν κάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό στο site του οαεδ, αλλά υπέθεσα ότι έκαναν κάποιο λάθος και το αγνόησα. Μήπως τελικά έδωσαν τα αδιάθετα εισιτήρια σε όσους ήταν επιλαχοντες; Δε μπορώ να βρω πλέον και τη λίστα με τα αποτελέσματα, την έχουν κατεβάσει απ το site τους! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από arvacon
yannis27gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, giannnis122 είπε Μήπως είχατε πάρει το '22 το voucher; Οσοι πήραν το 22 voucher δεν δικαιούνται το 25; Νομίζω είχα πάρει τότε.
Mando Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, arvacon είπε Έχε γούστο να έχω κληρωθεί τόσο καιρό και να μη το χω πάρει χαμπάρι! Αυτό μου βγάζει στο πεδιο αιτήσεις, αλλά θεώρησα ότι αυτό είναι η αρχική αίτηση, οχι το αποτέλεσμα, μιας και λέει "καταγραφή απ τον συναλλασομενο, δεν αναφέρει κάπου επιτυχών ή κάτι άλλο για να καταλάβω αν έχω επιλέγει. Στο πεδίο επιταγές, μου βγάζει τα ακτοπλοϊκά μόνο. ναι συμμετεχεις
arvacon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Mando είπε ναι συμμετεχεις Ρίξε μια ματιά πάλι στο προηγουμενο μήνυμα, προσθεσα κάποια πράγματα ακόμα.
dreaming123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Οσοι πήραν το 22 voucher δεν δικαιούνται το 25; Νομίζω είχα πάρει τότε. Δεν δικαιούται κάνεις που είχε πάρει από το 22 και μετά τουρισμός για όλους και του 24 κοινωνικό τουρισμό από δυπα. 2
liakjim Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Διαβάστε το ΦΕΚ, εκεί λέει ποιοι δικιαούνται και ποιοι όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα