SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Δεν ξέρω αν επιτρέπεται που το ρωτάω αυτό, αλλά μπορεί κάποιος που έχει κληρωθεί να πουλήσει το voucher του σε περίπτωση που δεν πάει διακοπές; 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Όχι . ΑΦΟΥ είναι προσωπικο Η κάρτα που εκδίδουν μπορεί να περαστεί σε οποιοδήποτε κινητό με nfc, οπότε φυσικά και γίνεται
GREGORYMO Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Η κάρτα που εκδίδουν μπορεί να περαστεί σε οποιοδήποτε κινητό με nfc, οπότε φυσικά και γίνεται Ας το κάνει λοιπόν
Kostasgeor11 Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Μου ήρθε email ότι κληρώθηκα τελικά, ενώ δεν είχα κληρωθεί όταν βγήκαν τα αποτελέσματα
arvacon Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, Kostasgeor11 είπε Μου ήρθε email ότι κληρώθηκα τελικά, ενώ δεν είχα κληρωθεί όταν βγήκαν τα αποτελέσματα Ναι ετσι γινεται στο τελος, διοτι μενουν αρκετα αδιαθετα και ανακατευουν ξανα την τραπουλα, οποτε κληρωθηκες με τη δευτερη.
eidikos33 Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Εγώ έχω κληρωθεί και δεν έχω λάβει κάτι για την κάρτα ακόμα
arvacon Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 27 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Εγώ έχω κληρωθεί και δεν έχω λάβει κάτι για την κάρτα ακόμα Τσεκαρε στις αιτησεις στο site του Δυπα, αν σου δειχνει οτι εγκριθηκε. Επισης στις επιταγες θα σου εχει εμφανισει ακτοπλοικα. Δεν προκειται να λαβεις κατι που να σου λεει οτι κληρωθηκες. Βασικα το προγραμμα αυτο ειναι με καρτα ή με voucher? Εχω μπερδευτει... Αν ειναι με voucher, ισχυουν τα παραπανω, αν ειναι με καρτα, θα σου ρθει ειδοποιηση τοτε.
eidikos33 Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 42 λεπτά πριν, arvacon είπε Τσεκαρε στις αιτησεις στο site του Δυπα, αν σου δειχνει οτι εγκριθηκε. Επισης στις επιταγες θα σου εχει εμφανισει ακτοπλοικα. Δεν προκειται να λαβεις κατι που να σου λεει οτι κληρωθηκες. Βασικα το προγραμμα αυτο ειναι με καρτα ή με voucher? Εχω μπερδευτει... Αν ειναι με voucher, ισχυουν τα παραπανω, αν ειναι με καρτα, θα σου ρθει ειδοποιηση τοτε. Τελικά συνδέθηκα και γράφει ότι θα εκδοθει κάρτα, έχω επιλέξει χειμερινη περίοδο 43 λεπτά πριν, arvacon είπε Τσεκαρε στις αιτησεις στο site του Δυπα, αν σου δειχνει οτι εγκριθηκε. Επισης στις επιταγες θα σου εχει εμφανισει ακτοπλοικα. Δεν προκειται να λαβεις κατι που να σου λεει οτι κληρωθηκες. Βασικα το προγραμμα αυτο ειναι με καρτα ή με voucher? Εχω μπερδευτει... Αν ειναι με voucher, ισχυουν τα παραπανω, αν ειναι με καρτα, θα σου ρθει ειδοποιηση τοτε. Τελικά συνδέθηκα και γράφει ότι θα εκδοθει κάρτα, έχω επιλέξει χειμερινη περίοδο εχω επιλέξει άλφα αλλά δεν έχω λογαριασμό, πώς θα εκδοθεί η κάρτα; 1
arvacon Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Τελικά συνδέθηκα και γράφει ότι θα εκδοθει κάρτα, έχω επιλέξει χειμερινη περίοδο Τελικά συνδέθηκα και γράφει ότι θα εκδοθει κάρτα, έχω επιλέξει χειμερινη περίοδο εχω επιλέξει άλφα αλλά δεν έχω λογαριασμό, πώς θα εκδοθεί η κάρτα; Ισως χρειαστει να κατεβασεις την εφαρμογη τους και να συνδεθεις εκει με καποια προσωρινα στοιχεια. Δεν τη θυμαμαι τη διαδικασια γιατι πανε χρονια, αλλα θυμαμαι οτι δε χρειαζοταν να εχεις λογαριασμο για να λαβεις την καρτα. Θα σου ερθουν ομως οδηγιες οταν ερθει η ωρα. 1
simaras Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Ευχάριστη έκπληξη.Ενω δεν είχα κληρωθει στο αρχικό στάδιο μου ήρθε σημερινό email και μήνυμα από τη eurobank ότι έχω κληρωθει.Απορησα ,έψαχνα να δω αν είναι καμία απάτη αλλά όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα