telis_petsotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο site; φαίνεται ότι είναι Βουλγαρία. Είναι άραγε αξιόπιστο;
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, telis_petsotis είπε Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο site; φαίνεται ότι είναι Βουλγαρία. Είναι άραγε αξιόπιστο; Μπροστά του τυφλά να έχει ακόμα και το Amazon 1
ro510 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μακριά, τα εργαλεία που πουλάνε είναι πολύ ψεύτικα χωρίς την σήμανση CE και δεν παρέχεται καμία υποστήριξη μετά την αγορά. Από εφέ σκίζουν. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από ro510 1
johnkousiantzas Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Δημοσ. 3 Απριλίου 2024 Είναι απατεώνες χαλασε σε ένα μήνα κια δεν έχουν ανταλλακτικά
MO-15 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Στις 16/7/2022 στις 3:04 ΜΜ, telis_petsotis είπε Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο site; φαίνεται ότι είναι Βουλγαρία. Είναι άραγε αξιόπιστο; Στις 16/7/2022 στις 3:04 ΜΜ, telis_petsotis είπε Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο site; φαίνεται ότι είναι Βουλγαρία. Είναι άραγε αξιόπιστο; Προσοχή είναι απατεώνες , έκανα επιστροφή για κάποια φωτιστικά και ποτέ δεν με επιστρέψαν τα λεφτά !!!! Στις 4/8/2022 στις 10:37 ΠΜ, ro510 είπε Μακριά, τα εργαλεία που πουλάνε είναι πολύ ψεύτικα χωρίς την σήμανση CE και δεν παρέχεται καμία υποστήριξη μετά την αγορά. Από εφέ σκίζουν. Προσοχή είναι απατεώνες , έκανα επιστροφή για κάποια φωτιστικά και ποτέ δεν με επιστρέψαν τα λεφτά !!!! Στις 4/8/2022 στις 10:37 ΠΜ, ro510 είπε Μακριά, τα εργαλεία που πουλάνε είναι πολύ ψεύτικα χωρίς την σήμανση CE και δεν παρέχεται καμία υποστήριξη μετά την αγορά. Από εφέ σκίζουν. Προσοχή είναι απατεώνες , έκανα επιστροφή για κάποια φωτιστικά και ποτέ δεν με επιστρέψαν τα λεφτά !!!! Προσοχή είναι απατεώνες , έκανα επιστροφή για κάποια φωτιστικά και ποτέ δεν με επιστρέψαν τα λεφτά !!!! 1
NotNow Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Είναι απατεώνες . Άλλο παρήγγειλα άλλο έστειλαν το έστειλα πίσω μετά από συνεννόηση και έχασα και τα χρήματα μου . Μακριά !
Parilour Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Καλημέρα! Και σε εμένα παιδιά συνέβη ακριβώς το ίδιο....Άλλο μου έστειλαν, τους το επέστρεψα και ένα μήνα τώρα δεν μου στέλνουν το εργαλείο που παρήγγειλα! Πήρα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπαν να κάνω μήνυση! Έκανε κάτι κάποιος από εσάς?
sakisgri Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Όταν δεν γνωρίζεται 100% αν κάποιο κατάστημα είναι αξιόπιστο, κάνετε ένα απλό search στο google όπως "miso trade reviews" όλο και κάτι θα βρείτε. Το έκανα εγώ και βρήκα αυτό https://www.scam-detector.com/validator/miso-trade-com-review/ έχει πολλά red flags αλλά και μόνο που στο "Technical Analysis" οι πιο πολλές πληροφορίες γράφουν "REDACTED FOR PRIVACY" φτάνει. Χώρια ότι εσείς που την πατήσατε το 2024 θα βλέπατε και αυτό το θέμα με την ίδια αναζήτηση, και πρώτο κιόλας.
Vickyplt Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Πέσαμε και εμείς θύματα της συγκεκριμένης εταιρείας. Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα; Μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Με κάρτα έχετε πληρώσει;Ζητήστε ακύρωση συναλλαγής απο την τράπεζα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα