johnyb98 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Σε windows 7, όταν ανοίγω φάκελο με video αρχεία, εμφανίζονται κάτι άσχετα ως προς τις γραμματοσειρές. Δηλαδή: Ένα αρχείο .kmp στη στήλη "Type", αντί να το εμφανίζει: kmp video (κάπως έτσι έπρεπε να το εμφανίζει) εμφανίζει το άσχετο: kmp - Видео video α. Τί είναι αυτό το άσχετο; β. Επίσης, όταν μπαίνω σε φάκελο με διάφορους τύπους αρχείων, και κάνω "arrange icons by type", δεν βάζει τα αρχεία ανά τύπο. Τα αφήνει ακριβώς στη θέση τους.
johnyb98 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Το kmplayer το έχω εγκατεστημένο χρόνια.
micos000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Τα Видео πάντως σημαίνει Video, οπότε KMP - Video. Μπορεί να πήρε καμιά ενημέρωση το KMP και τα έκανε μαντάρα.
johnyb98 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 20/7/2022 στις 10:37 ΜΜ, micos000 είπε Μπορεί να πήρε καμιά ενημέρωση το KMP και τα έκανε μαντάρα. Δεν ξέρω. Είναι το μόνο που μου φαίνεται πιο λογικό μετά την περίπτωση virus. Και ακριβώς για το λόγο αυτό, εννοώ για να μη γίνονται τέτοια παράξενα+ανεξήγητα, πάντοτε κλείνω σε κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστώ, τα updates. Έβαλα ένα πρόγραμμα; Με καλύπτει όπως είναι; Τι τα θες τα παραπάνω?? Δηλαδή τα updates?? Όποτε, updates:turn off. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Aris_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, johnyb98 είπε Έβαλα ένα πρόγραμμα; Με καλύπτει όπως είναι; Τι τα θες τα παραπάνω?? Δηλαδή τα updates?? Όποτε, updates:turn off. τα updates δεν είναι extra features, τα auto upds υπάρχουν για αυτούς που δεν ξέρουν και δεν κάνουν manual upds δλδ πανε τακτικά και βλεπουν στο readme διορθώνει προβλήματα πχ διαρροή μνήμης, ασφάλεια ας το κανω τότε ασε που μερικές φορες τα revision των win10 -11 δεν ειναι απροβλημάτιστα με παλιές εκδόσεις προγραμμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα