Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε. Στις 5 Μάϊου είχε ξεκινήσει διαφήμιση από το MediaMarkt σε συνεργασία με την Eurobank για Επιστροφή 20% σε αγορές Οικιακών Ηλεκτρικών Συσκευών αξίας > 200Ε. 

Εδώ φαίνονται οι όροι χρήσης:

https://www.mediamarkt.gr/shop/article/mm-eurobank-epistrofi-20?affiliateId=linkwise&utm_content=text_link&utm_medium=affiliate&utm_source=CD20666&lkws_10719=5fe0661a-23f6-3b6c-9b4d-da0f2e15ded8

Ξεκάθαρα αναφέρετε ότι όλο το ποσό της επιστροφής θα πρέπει να έχει πιστωθεί το αργότερο μέχρι της 13 Ιουνίου 2022. Σήμερα έχουμε 19 Ιουλίου και πέρα από το 1% που μπαίνει κατά την αγορά αυτόματα, δεν έχει επιστραφεί όλο το υπόλοιπο ποσό.

Έχω πάρει 5 φορές τηλέφωνο στην τράπεζα, έχω καταθέσει αίτημα,  και πρακτικά μου λένε να περιμένω. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο πρόβλημα θα το έχουν και άλλοι για αυτό ανοίγω αυτό το θέμα. Αν υπάρχει κάποιος που να έκανε αγορά βάση της συγκεκριμένης προσφοράς και έλαβε ή δεν έλαβε το ποσό της επιστροφής ας το γράψει εδώ μπας και βγάλουμε κάποια άκρη.

Δεν ξέρω πως και γιατί έχει γίνει αυτό, αλλά μου φαίνεται μεγάλη κοροϊδία. Έχω χρησιμοποιήσει παρόμοιες προσφορές από το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και από άλλα καταστήματα, από την συγκεκριμένη τράπεζα αλλά και από άλλες τράπεζες και δεν είχα ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα.

Η αγορά που έκανα εγώ αφορά ένα καταψύκτη αξίας 249Ε.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα κι εγω αγορα στη συγκεκριμενη προσφορα και ειχα το ιδιο προβλημα. Επικοινωνησα μεσω της φορμας επικοινωνιας εντος του ebanking (στις 19 ή 20 Ιουνιου) με ολες τις λεπτομερειες και σε περιπου 10 μερες διευθετηθηκε το θεμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε  μενα   δεν  πιστωθηκε  καν  το  1%   απο   βενζιναδικο  AEGEAN   στην   μεσογειων.

Περιμενω   απαντηση   εδω   και  10   μερες.....

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπηκαν   μετα  το  αιτημα  μου   αλλα   παλι  τα   ιδια   με   βενζιναδικο   AEGEAN   στο   χαλανδρι   και

στους  αγιους   θεοδωρους....

Εγιναν   νεα  αιτηματα....

Δημοσ.

μερικές φορές συμβαίνει το εξής:

η Aegean δίνει 1% για κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιστροφή.

όταν ο υπάλληλος περνάει τη χρέωση επιλέγει σε ποια τράπεζα θα πιστωθούν τα χρήματα.

Αν είτε επίτηδες είτε κατα λάθος επιλέξει κάτι άλλο από Eurobank, είναι λογικό να μην πιστωθεί η €πιστρόφη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...