SpaceJockey85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Λοιπόν, έχω αποθηκεύσει τις φωτογραφίες μου στο OneDrive (σε offline κατάσταση) και έχω συμπεριλάβει τον αντίστοιχο φάκελο στη συλλογή της εφαρμογής. Όποτε πάω να κοιτάξω μια φωτογραφία από το Photos βγαίνει κάτω αριστερά ο πίνακας με το μήνυμα ¨Αυτόματες λήψεις αρχείων" και οι επιλογές ακύρωση λήψης ή αποκλεισμός εφαρμογής. Επιλέγω πάντα το 2ο αλλά δεν πιάνει πάντα. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο? Βασικά εγώ δεν θέλω να γίνονται αυτόματες λήψεις και απλώς να βλέπω τις φωτογραφίες στην εφαρμογή σε offline κατάσταση. Υπάρχει λύση; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από SpaceJockey85
micos000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Όταν επιλέγεις offline mode στο one drive είναι σαν να του λες ότι θέλεις να έχεις τα αρχεία σου και τοπικά στον δίσκο του υπολογιστή για προβολή ακόμα και χωρίς να υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ. Αυτό είναι το offline mode, οπότε καλά κάνει και σου κατεβάζει τις φωτογραφίες γιατί αν δεν υπάρχουν στον τοπικό δίσκο σου τότε δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις χωρίς ίντερνετ (offline). Τώρα αν εννοείς κάτι άλλο ξεκαθάρισε το. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα