Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να φτιάξω ενα desktop εως 1000 ευρώ (τοσο εχω πιστωτικο οριο στην πιστωτικη) και να ειναι απο το πλαισιο για τις δοσεις.

Οθονη και περιφερειακα θα παρω σε δευτερη φαση. Με τα 1000 ευρω θελω να φτιαξω οσο το δυνατον καλυτερο μηχανημα γινεται για 1080p.

Παιχνίδια που παίζω:Fortnite lol pubg fifa

Επεξεργαστη θέλω σιγουρα τον ryzen 5 5600x(εκτος αν εχετε καποιο καλυτερο κατα την γνωμη σας) ολα τα υπολοιπα τα αφηνω πάνω σας. Φτιαχτε μου ενα μηχανημα αν γινεται στειλτε το και σε φωτογραφια και θα παω να το παραγγειλω σήμερα.

Σας ευχαριστω πολύ για τον χρονο σας να ειστε πάντα καλά

Επεξ/σία από madkid18
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποφάσισες εντέλει να κάνεις build με κάρτα;

Το πλαίσιο δεν έχει τις καλύτερες τιμές, γιατί κοιτάς μόνο σε αυτό;. Από τη στιγμή που θα πας με πιστωτική, μπορείς να δεις και σε άλλα μαγαζιά. Το πλαίσιο το προτιμούν όσοι δεν έχουν πιστωτική και κάνουν γραμμάτια.

Κάνε αναζήτηση,  χτες προτάθηκαν build στα 1000. 12400f ή και 5600x,  είναι κοντά, στο 1000ρικο βάζεις και μια 6600xt και τα τερματίζει όλα σε 1080p

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Αποφάσισες εντέλει να κάνεις build με κάρτα;

Το πλαίσιο δεν έχει τις καλύτερες τιμές, γιατί κοιτάς μόνο σε αυτό;. Από τη στιγμή που θα πας με πιστωτική, μπορείς να δεις και σε άλλα μαγαζιά. Το πλαίσιο το προτιμούν όσοι δεν έχουν πιστωτική και κάνουν γραμμάτια.

Κάνε αναζήτηση,  χτες προτάθηκαν build στα 1000. 12400f ή και 5600x,  είναι κοντά, στο 1000ρικο βάζεις και μια 6600xt και τα τερματίζει όλα σε 1080p

Καλησπέρα φιλαράκι μου ναι αποφισα να βάλω κάρτα τελικά. Το ξέρω ότι δεν έχει τις καλύτερες τιμές αλλά ποιο άλλο μαγαζί δέχεται πιστωτική με δόσεις? Πήρα τηλέφωνο στο καβατζα δε κάνει δόσεις. Αν έχεις κάποιο μαγαζί κατά νου που κάνει αρκετές δόσεις να μου πεις και τα καλύτερα δυνατά κομμάτια και να το παραγγείλω από εκεί. Το eshop κάνει δόσεις αλλά με τόκο και αναγκαστικά το pc που Θα φτιάξω θα πρέπει να είναι 800καπου διότι με τόκο οι δόσεις πάνε στα 1000(που έχω πιστωτικό όριο) 

Δημοσ.

Α σορρυ...έλεγα πως θα έβγαινε με δόσεις, δε το είχα ψάξει.

Δες παρακάτω μια πρόταση του aten-ra για build από το Πλαίσιο.

Κανά δυό ποστ μετά δίνω και εναλλακτικές, το πρόβλημα είναι οτι δεν καταφέρνω να βρω όλα τα πράγματα από τον builder. Ίσως μια επίσκεψη από ένα κατάστημα να βοηθήσει.

Με σημερινές διαθεσιμότητες Πλαισίου θα έβγαζα το παρακάτω build και θα πρόσθετα την Rx 6600 εφόσον είναι αυτό δυνατόν και δε στο αρνηθούν

Capture.PNG.fd31dc1ae9906889cc5d4bbacf99ddb0.PNG

To κουτί είναι καθαρά ενδεικτικό, μπορείς να βάλεις είτε το πιο φτηνό είτε κάποιο λίγο καλύτερο. Δυστυχώς δεν έχεις φοβερές επιλογές σε αυτόν τον τομέα.

Με την κάρτα βγαίνει ένα σύνολο κάτι λιγότερο από 950 και πιστεύω οτι είναι ένα παραπάνω από τίμιο build το οποίο δεν χρυσοπληρώνεις σε σχέση με τιμές εκτός Πλαισίου.

Ρίξε μια ματιά και περίμενε μήπως πάρεις κι άλλες προτάσεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Α σορρυ...έλεγα πως θα έβγαινε με δόσεις, δε το είχα ψάξει.

Δες παρακάτω μια πρόταση του aten-ra για build από το Πλαίσιο.

Κανά δυό ποστ μετά δίνω και εναλλακτικές, το πρόβλημα είναι οτι δεν καταφέρνω να βρω όλα τα πράγματα από τον builder. Ίσως μια επίσκεψη από ένα κατάστημα να βοηθήσει.

Με σημερινές διαθεσιμότητες Πλαισίου θα έβγαζα το παρακάτω build και θα πρόσθετα την Rx 6600 εφόσον είναι αυτό δυνατόν και δε στο αρνηθούν

Capture.PNG.fd31dc1ae9906889cc5d4bbacf99ddb0.PNG

To κουτί είναι καθαρά ενδεικτικό, μπορείς να βάλεις είτε το πιο φτηνό είτε κάποιο λίγο καλύτερο. Δυστυχώς δεν έχεις φοβερές επιλογές σε αυτόν τον τομέα.

Με την κάρτα βγαίνει ένα σύνολο κάτι λιγότερο από 950 και πιστεύω οτι είναι ένα παραπάνω από τίμιο build το οποίο δεν χρυσοπληρώνεις σε σχέση με τιμές εκτός Πλαισίου.

Ρίξε μια ματιά και περίμενε μήπως πάρεις κι άλλες προτάσεις

Δύο ερωτήσεις να σου κάνω φίλε μου. Ειχα φτιάξει αυτό το pc στο παρελθόν και το έχω πουλήσει. Ωστόσο αυτό που μου έχεις φτιάξει πιστεύεις είναι καλύτερο από αυτό που είχα? Να φανταστείς ήμουν κομπλέ με το pc αυτό (κάρτα γραφικών είχα μια 1050ti)

Και δεύτερον αν βάλω rtx 2060 windforce oc στα 400 ευρώ που έχει διαθέσιμη στο πλαίσιο είναι καλή επιλογή? 

Screenshot_20220720_205939_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από madkid18
Δημοσ.

Σε επιδόσεις θα είναι κατά πολύ καλύτερο. Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στον 12400f με τον 2600.

Κάρτα τρομερά ανώτερη επίσης από 1050ti, αυτή που προτείνω παίζει να τερματίζει όλα τα games σε 1080p, η 2060 είναι κατώτερη σε επιδόσεις, αν δεν έχεις κόλλημα με nvidia/rtx τότε μείνε σε αυτή που σου λέω(rx 6600)

Μνήμες χοντρά-ψιλά οι ίδιες, τα 16gb μόνο σε  πολύ λίγα παιχνίδια θα σου φανούν "απαραίτητα"

Πολύ πιο γρήγορος δίσκος ίσως δεις και εκεί αισθητή βελτίωση (χρόνους ανοίγματος pc/loadings κτλ)

Τροφοδοτικό χοντρά/ψιλά ίδια...

Το κουτί μόνο διαφοροποιείται, καθαρά στο οτι μιλάμε για επώνυμο και κάπως ποιοτικό κουτί απέναντι σε  "turbo x" αντίπαλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Σε επιδόσεις θα είναι κατά πολύ καλύτερο. Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στον 12400f με τον 2600.

Κάρτα τρομερά ανώτερη επίσης από 1050ti, αυτή που προτείνω παίζει να τερματίζει όλα τα games σε 1080p, η 2060 είναι κατώτερη σε επιδόσεις, αν δεν έχεις κόλλημα με nvidia/rtx τότε μείνε σε αυτή που σου λέω(rx 6600)

Μνήμες χοντρά-ψιλά οι ίδιες, τα 16gb μόνο σε  πολύ λίγα παιχνίδια θα σου φανούν "απαραίτητα"

Πολύ πιο γρήγορος δίσκος ίσως δεις και εκεί αισθητή βελτίωση (χρόνους ανοίγματος pc/loadings κτλ)

Τροφοδοτικό χοντρά/ψιλά ίδια...

Το κουτί μόνο διαφοροποιείται, καθαρά στο οτι μιλάμε για επώνυμο και κάπως ποιοτικό κουτί απέναντι σε  "turbo x" αντίπαλο

Τέλεια θα πάω αύριο να φτιάξω αυτό όπως το είπες να βάλουν την 6600. Κάτι τελευταίο τα windows θα τα περάσω σε στικακι απλά το κουμπωνω πάνω και περνάω windows η θέλει και update bios? Εχω διαβάσει που λένε μερικοί για update bios 

Και να βάλω windows 10 η 11?🙂

Επεξ/σία από madkid18
Δημοσ.

Δε θα χρειαστείς κανένα bios update.

H μητρική έτσι κι αλλιώς είναι συμβατή με τον επεξεργαστή, ωστόσο εφόσον κάνεις το build σε μαγαζί, θα πάρεις μηχάνημα που "παίζει" όπως και να έχει.

Windows σε στικ, εγκατάσταση κτλ.

10 ή 11 δε μπορώ να σου πω, εγώ είμαι ακόμα στα 10αρια, δεν βλέπω λόγο να πάω στα 11 αλλά περι ορέξεως που λένε...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δε θα χρειαστείς κανένα bios update.

H μητρική έτσι κι αλλιώς είναι συμβατή με τον επεξεργαστή, ωστόσο εφόσον κάνεις το build σε μαγαζί, θα πάρεις μηχάνημα που "παίζει" όπως και να έχει.

Windows σε στικ, εγκατάσταση κτλ.

10 ή 11 δε μπορώ να σου πω, εγώ είμαι ακόμα στα 10αρια, δεν βλέπω λόγο να πάω στα 11 αλλά περι ορέξεως που λένε...

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου φίλε να σαι πάντα καλά 🙂 στο καβατζα μου έκανε εντύπωση όταν πήρα το pc κουμπωσα την 1050ti δεν είχα στικακι με windows άνοιξα το pc απλά και άνοιξε το pc και έκανα την εγκατάσταση με τη μία. Μάλλον  είχανε βάλει αυτοί το στικακι? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...