Thanasis_x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα μια αγγελία που με ενδιέφερε στο marketplace. Το προφίλ ήταν λίγο περίεργο, με έστειλε αστυνομική ταυτότητα για να με αποδείξει ότι είναι legit. Long story short, μάλλον με εξαπάτησε. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν επικοινωνήσω με την τράπεζα μου ώστε να ζήτηση επιστροφή από του άλλου θα οδηγηθω κάπου? Ευχαριστώ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Thanasis_x είπε Καλησπέρα, Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα μια αγγελία που με ενδιέφερε στο marketplace. Το προφίλ ήταν λίγο περίεργο, με έστειλε αστυνομική ταυτότητα για να με αποδείξει ότι είναι legit. Long story short, μάλλον με εξαπάτησε. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν επικοινωνήσω με την τράπεζα μου ώστε να ζήτηση επιστροφή από του άλλου θα οδηγηθω κάπου? Ευχαριστώ. Αν έκανες κατάθεση όχι δεν θα καταλήξεις κάπου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μια μυνηση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος
Thanasis_x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Αν έκανες κατάθεση όχι δεν θα καταλήξεις κάπου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μια μυνηση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Από ότι με ενημέρωσε η τράπεζα, μπορώ να πάω να τους κάνω τα απαραίτητα χαρτιά και αυτοί μετά θα μιλήσουν με την άλλη τράπεζα και συνεπώς το σκουπίδι που είναι ο κάτοχος του λογαριασμού.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Thanasis_x είπε Από ότι με ενημέρωσε η τράπεζα, μπορώ να πάω να τους κάνω τα απαραίτητα χαρτιά και αυτοί μετά θα μιλήσουν με την άλλη τράπεζα και συνεπώς το σκουπίδι που είναι ο κάτοχος του λογαριασμού. Μία τράπεζα χωρίς καμία εισαγγελική εντολή δεν μπορεί να τραβήξει λεφτά από λογαριασμό με το έτσι θέλω, εσύ μπορεί να λες ότι δεν έστειλε το προϊόν αυτός θα πει το έστειλε όταν τον ρωτήσει η τράπεζα, οπότε πας αστυνομία στο ηλεκτρονικό έγκλημα και κάνεις μυνηση αν τον πιάσουν ίσως κάποια στιγμή τα πάρεις πίσω
takoulou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Thanasis_x είπε Από ότι με ενημέρωσε η τράπεζα, μπορώ να πάω να τους κάνω τα απαραίτητα χαρτιά και αυτοί μετά θα μιλήσουν με την άλλη τράπεζα και συνεπώς το σκουπίδι που είναι ο κάτοχος του λογαριασμού. Καλησπέρα.. Και που ξερεις εσύ οτι ειναι δικός του ο λογαριασμός.. Δεν έχεις ακουσει τι γίνεται.. Μόνο αν πας στην αστυνομία και ψάξουν αν και εφόσον.. Είναι πολλα τα χρήματα;; Θα πρεπει να κάνεις μήνυση και αν βρεθεί κάτι.. Τηλέφωνο έχεις εσυ του τυπου; Τι σου λέει..
Thanasis_x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Και που ξερεις εσύ οτι ειναι δικός του ο λογαριασμός.. Δεν έχεις ακουσει τι γίνεται.. Μόνο αν πας στην αστυνομία και ψάξουν αν και εφόσον.. Είναι πολλα τα χρήματα;; Θα πρεπει να κάνεις μήνυση και αν βρεθεί κάτι.. Τηλέφωνο έχεις εσυ του τυπου; Τι σου λέει.. 423ευρω . Έχω τηλέφωνο ενός άλλου ο οποίος στο Viber φαίνεται για πενηντάρης+ ενώ αυτός που ήταν στην αγγελία ήταν 30+ έχω μιλήσει και με τους δύο , έχω iban φυσικά καθώς και την ταυτότητα του (αν και λογικά θα είναι μαϊμού)
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς καταγγελία.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Thanasis_x είπε 423ευρω . Έχω τηλέφωνο ενός άλλου ο οποίος στο Viber φαίνεται για πενηντάρης+ ενώ αυτός που ήταν στην αγγελία ήταν 30+ έχω μιλήσει και με τους δύο , έχω iban φυσικά καθώς και την ταυτότητα του (αν και λογικά θα είναι μαϊμού) Που πάτε και μπλέκεται ................... Αστυνομία να κάνεις μήνυση .
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, Thanasis_x είπε 423ευρω . Έχω τηλέφωνο ενός άλλου ο οποίος στο Viber φαίνεται για πενηντάρης+ ενώ αυτός που ήταν στην αγγελία ήταν 30+ έχω μιλήσει και με τους δύο , έχω iban φυσικά καθώς και την ταυτότητα του (αν και λογικά θα είναι μαϊμού) Ότι και να έχεις χωρίς μυνηση και σε συνέχεια εισαγγελική εντολή η τράπεζα δεν μπορεί και ούτε πρόκειται να κάνει τίποτα πόσο μάλλον για συναλλαγές με ιδιώτες
Thanasis_x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Που πάτε και μπλέκεται ................... Αστυνομία να κάνεις μήνυση . Τι να πω ρε φίλε, με έφαγε το φιλότιμο και τον εμπιστεύτηκα. 1 1
Petros Electron Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Τωρα έγινε, δυστυχώς εχω χασει και εγω ετσι 150 ευρό παλιά. Δεν μπόρεσα να κάνω κατι, δεν αξιζε απο θεμα οικονομικό. Εσένα ειναι μεγαλύτερο το ποσο, 423 ευρω, δες αν μπορείς και σε συμφέρει οικονομικά να κάνεις κατι. Αν επιτρέπετε τι ηταν αυτο που θα αγόραζες? (αν θες το αναφέρεις, αν δεν θες δεν πειράζει).
dtk-386 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Thanasis_x είπε Τι να πω ρε φίλε, με έφαγε το φιλότιμο και τον εμπιστεύτηκα. Tότε θα σου γίνει ένα ακριβό μάθημα. Μην περιμένεις να πάρεις τα 423 πίσω.
Thanasis_x Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Τωρα έγινε, δυστυχώς εχω χασει και εγω ετσι 150 ευρό παλιά. Δεν μπόρεσα να κάνω κατι, δεν αξιζε απο θεμα οικονομικό. Εσένα ειναι μεγαλύτερο το ποσο, 423 ευρω, δες αν μπορείς και σε συμφέρει οικονομικά να κάνεις κατι. Αν επιτρέπετε τι ηταν αυτο που θα αγόραζες? (αν θες το αναφέρεις, αν δεν θες δεν πειράζει). Ps5 1
takoulou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Thanasis_x είπε Ps5 Φιλε σε βλεπω δυσκολα να παρεις λεφτα...Μονο αν εισαι τυχερος.. Στην αστυνομια το δηλωσες; Τι εχεις κανει;;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, takoulou είπε Φιλε σε βλεπω δυσκολα να παρεις λεφτα...Μονο αν εισαι τυχερος.. Στην αστυνομια το δηλωσες; Τι εχεις κανει;; Άμα δεν το δηλώσει κάνω νταής μυνηση στο ηλεκτρονικό έγκλημα δεν προκειτε να πάρει ποτέ λεφτά, αν γίνει η μυνηση και κάποια στιγμή τον πιάσουν ίσως γίνει κάτι παρόλα αυτά και αυτό είναι σπάνιο γιατί ο τύπος είτε είναι στο πάτο της αλυσίδας, είτε δεν έχει τίποτα στο όνομα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα