Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα μια αγγελία που με ενδιέφερε στο marketplace.

Το προφίλ ήταν λίγο περίεργο, με έστειλε αστυνομική ταυτότητα για να με αποδείξει ότι είναι legit. Long story short, μάλλον με εξαπάτησε.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν επικοινωνήσω με την τράπεζα μου ώστε να ζήτηση επιστροφή από του άλλου θα οδηγηθω κάπου?

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thanasis_x είπε

Καλησπέρα, 

Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα μια αγγελία που με ενδιέφερε στο marketplace.

Το προφίλ ήταν λίγο περίεργο, με έστειλε αστυνομική ταυτότητα για να με αποδείξει ότι είναι legit. Long story short, μάλλον με εξαπάτησε.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν επικοινωνήσω με την τράπεζα μου ώστε να ζήτηση επιστροφή από του άλλου θα οδηγηθω κάπου?

Ευχαριστώ.

Αν έκανες κατάθεση όχι δεν θα καταλήξεις κάπου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μια μυνηση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Αν έκανες κατάθεση όχι δεν θα καταλήξεις κάπου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μια μυνηση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Από ότι με ενημέρωσε η τράπεζα, μπορώ να πάω να τους κάνω τα απαραίτητα χαρτιά και αυτοί μετά θα μιλήσουν με  την άλλη τράπεζα και συνεπώς το σκουπίδι που είναι ο κάτοχος του λογαριασμού.

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thanasis_x είπε

Από ότι με ενημέρωσε η τράπεζα, μπορώ να πάω να τους κάνω τα απαραίτητα χαρτιά και αυτοί μετά θα μιλήσουν με  την άλλη τράπεζα και συνεπώς το σκουπίδι που είναι ο κάτοχος του λογαριασμού.

Μία τράπεζα χωρίς καμία εισαγγελική εντολή δεν μπορεί να τραβήξει λεφτά από λογαριασμό με το έτσι θέλω, εσύ μπορεί να λες ότι δεν έστειλε το προϊόν αυτός θα πει το έστειλε όταν τον ρωτήσει η τράπεζα, οπότε πας αστυνομία στο ηλεκτρονικό έγκλημα και κάνεις μυνηση αν τον πιάσουν ίσως κάποια στιγμή τα πάρεις πίσω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thanasis_x είπε

Καλησπέρα.. Και που ξερεις εσύ  οτι ειναι δικός του ο λογαριασμός.. Δεν έχεις ακουσει τι γίνεται.. Μόνο αν πας στην αστυνομία και ψάξουν αν και εφόσον.. Είναι πολλα τα χρήματα;; Θα πρεπει να κάνεις μήνυση  και αν βρεθεί κάτι.. Τηλέφωνο έχεις εσυ του τυπου; Τι σου λέει.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα.. Και που ξερεις εσύ  οτι ειναι δικός του ο λογαριασμός.. Δεν έχεις ακουσει τι γίνεται.. Μόνο αν πας στην αστυνομία και ψάξουν αν και εφόσον.. Είναι πολλα τα χρήματα;; Θα πρεπει να κάνεις μήνυση  και αν βρεθεί κάτι.. Τηλέφωνο έχεις εσυ του τυπου; Τι σου λέει.. 

423ευρω . Έχω τηλέφωνο ενός άλλου ο οποίος στο Viber φαίνεται για πενηντάρης+ ενώ αυτός που ήταν στην αγγελία ήταν 30+ έχω μιλήσει και με τους δύο , έχω iban φυσικά καθώς και την ταυτότητα του (αν και λογικά θα είναι μαϊμού)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Thanasis_x είπε

423ευρω . Έχω τηλέφωνο ενός άλλου ο οποίος στο Viber φαίνεται για πενηντάρης+ ενώ αυτός που ήταν στην αγγελία ήταν 30+ έχω μιλήσει και με τους δύο , έχω iban φυσικά καθώς και την ταυτότητα του (αν και λογικά θα είναι μαϊμού)

Που πάτε και μπλέκεται ...................

Αστυνομία να κάνεις μήνυση .

• Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Thanasis_x είπε

Ότι και να έχεις χωρίς μυνηση και σε συνέχεια εισαγγελική εντολή η τράπεζα δεν μπορεί και ούτε πρόκειται να κάνει τίποτα πόσο μάλλον για συναλλαγές με ιδιώτες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Που πάτε και μπλέκεται ...................

Αστυνομία να κάνεις μήνυση .

Τι να πω ρε φίλε, με έφαγε το φιλότιμο και τον εμπιστεύτηκα.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Τωρα έγινε, δυστυχώς εχω χασει και εγω ετσι 150 ευρό παλιά. Δεν μπόρεσα να κάνω κατι, δεν αξιζε απο θεμα οικονομικό. Εσένα ειναι μεγαλύτερο το ποσο, 423 ευρω, δες αν μπορείς και σε συμφέρει οικονομικά να κάνεις κατι. Αν επιτρέπετε τι ηταν αυτο που θα αγόραζες? (αν θες το αναφέρεις, αν δεν θες δεν πειράζει).

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Thanasis_x είπε

Τι να πω ρε φίλε, με έφαγε το φιλότιμο και τον εμπιστεύτηκα.

Tότε θα σου γίνει ένα ακριβό μάθημα. Μην περιμένεις να πάρεις τα 423 πίσω. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Τωρα έγινε, δυστυχώς εχω χασει και εγω ετσι 150 ευρό παλιά. Δεν μπόρεσα να κάνω κατι, δεν αξιζε απο θεμα οικονομικό. Εσένα ειναι μεγαλύτερο το ποσο, 423 ευρω, δες αν μπορείς και σε συμφέρει οικονομικά να κάνεις κατι. Αν επιτρέπετε τι ηταν αυτο που θα αγόραζες? (αν θες το αναφέρεις, αν δεν θες δεν πειράζει).

Ps5 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanasis_x είπε

Ps5 

Φιλε σε βλεπω δυσκολα να παρεις λεφτα...Μονο αν εισαι τυχερος.. Στην αστυνομια το δηλωσες; Τι εχεις κανει;;

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, takoulou είπε

Φιλε σε βλεπω δυσκολα να παρεις λεφτα...Μονο αν εισαι τυχερος.. Στην αστυνομια το δηλωσες; Τι εχεις κανει;;

Άμα δεν το δηλώσει κάνω νταής μυνηση στο ηλεκτρονικό έγκλημα δεν προκειτε να πάρει ποτέ λεφτά, αν γίνει η μυνηση και κάποια στιγμή τον πιάσουν ίσως γίνει κάτι παρόλα αυτά και αυτό είναι σπάνιο γιατί ο τύπος είτε είναι στο πάτο της αλυσίδας, είτε δεν έχει τίποτα στο όνομα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...