satsok2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Θέλω κάποια υπηρεσία (επιστημονικό περιοδικό) που προσφέρεται δωρεάν σε χρήστες από Ινδία. Διάβασα ότι πολλά vpn έχουν κόψει την πρόσβαση σε Ινδία, καθώς δε διασφαλιζόταν ανωνυμία. Υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος δωρεάν ή επι πληρωμή;
dkmaster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Το windscribe έχει Ινδία, απλά επειδή εγώ το έχω επί πληρωμή δεν είμαι σίγουρος αν έχει και στο δωρεάν πακέτο. Έχει όμως πλάνο να βάλεις ποιες χώρες θες με 1 ευρώ ανά χώρα τον μήνα.
satsok2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Σ' ευχαριστώ. Θα το δω. Το χρησιμοποιούσα πριν χρόνια. Άλλες ιδέες;
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, satsok2 είπε Θέλω κάποια υπηρεσία (επιστημονικό περιοδικό) που προσφέρεται δωρεάν σε χρήστες από Ινδία. Διάβασα ότι πολλά vpn έχουν κόψει την πρόσβαση σε Ινδία, καθώς δε διασφαλιζόταν ανωνυμία. Υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος δωρεάν ή επι πληρωμή; Δες και το παρακάτω: https://www.urban-vpn.com
satsok2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, kormos είπε Δες και το παρακάτω: https://www.urban-vpn.com Ευχαριστώ. Λύθηκε το θέμα. Τελικά έπαιρνα IP για Ινδία, αλλά η υπηρεσία μπλοκαρισμένη. Πάντως δεν διάβασα και τα καλύτερα σε κριτικές και εμένα δε μου αποσυνδεόταν εύκολα. Τελικά το απεγκατέστησα από τα plugins. Αλλά τη δουλειά του την έκανε.
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, satsok2 είπε Ευχαριστώ. Λύθηκε το θέμα. Τελικά έπαιρνα IP για Ινδία, αλλά η υπηρεσία μπλοκαρισμένη. Πάντως δεν διάβασα και τα καλύτερα σε κριτικές και εμένα δε μου αποσυνδεόταν εύκολα. Τελικά το απεγκατέστησα από τα plugins. Αλλά τη δουλειά του την έκανε. Ωραία! Το έχω δουλέψει στο παρελθόν και δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο κόλλημα...ίσως και έτυχε ή να έχει να κάνει με εκδόσεις browser 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα